http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 25, 2016

Juha Sipilä leikkii diktaattoria


Tuore pääministeri Juha Sipilän kantaanotto Britannian EU -erosta tapahtui eilen perjantai-aamuna, jolloin hän alkoi leikkimään diktaattoria ja sanoi, ettei suomeen ole näillä näkymin tulossa kansanäänestystä EU erosta.

Jos Suomen kansa ei saa äänestää Suomen EU erosta, niin minne tämä äänioikeus on oikein täältä viety pois ? 

Onko se suomalaisten äänioikeus viety USA:n hallitukselle ja laitettu siellä vielä Pentagonin kassakaappiin sisään, ettei varmasti pääse sieltä takaisin suomeen.


Ei nimittäin tarvitse olla mikään nero, että näkee tämän mistä päin suomen politiikkaa on koko viime vuodet johtettu. 

Suomella on ollut CIA:n asiamiehiä aina pääministeritasolla ja ulkoministeritasolla asti. 

Salainen asia josta ei paljon julkisuudessa puhuta on vielä se, että kuinka näitä suomenkin ministereitä käydään suggestoimassa jenkkien suurlähetystössä. 

Suggestoiminen on eräänlaista hypnoosia, joka toimii vain sellaisiin henkilöihin, joilla ei ole riittävän voimakas tahto ja kuten olemme nähneet, niin eivät nämä maamme ministerit kyllä ole missään vaiheessa olleet mitään penaalin terävimpiä kyniä.

Juha Sipilä pääministerinä edustaa itse lestadiolaisten liikekumppaniensa etuja. Mutta kaikkein räikein asia tässä on se, että suomalaisten äänioikeus on nyt viety pois, jottei suomalaiset voisivat äänestää EU erosta.

Viety äänioikeus pitää ottaa takaisin

Kuten näimme jo Keskustan konkari Paavo Värysen ulostulolla vuosi sitten, jolloin hän alkoi keräämään nuo 50 000 tarvitavaa nimeä kansalaisaloitteeseen Suomen eroamiseksi EU:sta.

Tästä lopulta järjestettiin avoin kuuleminen, jossa taas nämä Suomen EU-eroa vastustavat asiantuntijat laitettiin asialle hautaamaan koko idea Suomen EU erosta. Lopulta vielä Väyryselle todettiin, ettei asiasta enää käydä jatkossa keskusteluja.


Onko Yhdysvallat kieltänyt Suomelta eron EU:sta ?    

Pavlovin koirat tottelevat isäntäänsä Yhdysvaltoja

Olemme nähneet sen miten paljon Timo Soini on blogissaan suorastaan syleillyt Yhdysvaltoja, koska hän ylistää tuota maata niin paljon.

 
Soini on vakiovieras mm. USA:n presidentti Barack Obaman järjestämällä vuosittaisella rukousaamiaisella. 

Tässä täytyisi kuitenkin muistaa se, että tuo jumala jota Valkoisessa talossakin rukoillaan on Lucifer, eliitin jumala numero yksi.

Lucifer on myös vapaamuurareiden salainen jumala, joka tulee vasta 33-asteen jälkeen muiden tietoon, kun vapaamuurari vannoo valan sille.

Suomen valtiovallan kätyrit aina nykyistä hallitusta myöten ovat koko viimeiset vuodet totellut orjapiiskuri-isäntäänsä Yhdysvaltoja ja ollut Pavlovin koiria heille, jotka ovat määränneet koko suomen poliittisen linjan mm. EU:n suhteen.

Suomen ulkopolitiikka on viety Yhdysvaltojen käskynalaiseksi ja tämä on vastoin kaikkia demokratian sääntöjä, koska täällä ei enää kuunnella kansan tahtoa ja ääntä.
 

Miksi suomea pidetään EU:n panttivankina 

Nyt tullaan sitten tähän aika kriittiseen kysymykseen ja salaisuuteen, että miksi suomea pidetään EU:n panttivankina ja tätä maata ei oikein tahdota Yhdysvallat millään menettää EU-valtiona.

Mikähän se mahtaisi olla, kun tällä maalla on ainoana Euroopan maana eniten yhteistä rajaa Venäjän kanssa ja kun sinne Venäjälle pääsee miltei pohjoisesta hyökkäämään vain suomen läpi, joten olisikohan ihan sattuma, että tämän vuoksi suomea pidetään EU:ssa nyt väkisin. Koska suomen eroaminen EU:sta antaisi tälle maallemme takaisin sen aiemmin menetetyn itsenäisyyden. 

Samalla myös tämä Suomen EU ero antaisi suomelle jälleen itsemääräämisoikeuden myös rajavalvonnastaan, kun vielä tämän EU:n aikakaudella sionistinen eliitti voi pakottaa suomen ottamaan tänne vaikka miljoona pakolaista seuraavien vuosien kuluessa ja uhata taloudellisilla sanktioilla, jos suomi kieltäytyy.

Tuo syy miksi USA:n hallinto pitää suomea tällä hetkellä EU:n sisällä salaisena panttivankina johtuu siitä, että Venäjä pitää tällä hetkellä Kazakstanin uraaniesiintymiä itsellään ja ei salli, että niitä tullaan muiden vieraan valtioiden taholta ryöstämään. 

Mutta koska USA:n hallinnon Kazakstaniin ja Venäjälle lähetetyt konsultit eivät ole saaneet Venäjää ja Kazakstanin hallintoa taipumaan uraaniesiintymien diileissä, niin lopulta viimeinen vaihtoehto on vielä presidenttien salamurhayritysten jälkeen tehdä sinne invaasio. 


Joten mikälin tämän sionistisen valtaeliitin haluama sotilaallinen konflikti saadaan alkamaan jollain false-flag hyökkäyksellä, niin USA:n ja Naton joukkojen mielessä on miltei vain Kazakstanin miehitys, koska siellä tuotetaan maailman eniten uraania.


Vielä 1994 Bill Clintonin presidentin aikakaudella USA:n armeija salakuljetti vielä uraania Kazakstanista suurilla C-5 koneillaan jenkkeihin.

Nykyään Kazakstanin uraanivaroja hallitsee KazAtomProm niminen yhtiö, joka tuottaa uraania lähes yhtä paljon kuin Ranskalainen Areva.

Jo muutama vuosi sitten KazAtomProm ilmoitti, että se aikoo pitää kiinni uraanintuottajana, että se on myös jatkossakin maailman suurin uraanintuottaja.

Ydinaseet kun tarvitsevat tuota uraania ja jenkkien armeijalla on huutava pula uraanista, koska monet heidän ydinohjuksensa eivät enää ole aktiivisia, joten uraania on nyt saatava keinolla millä hyvänsä, johon tämä ydinaseiden kilpavarustelu perustuu.

Myös Israelin armeijan Samson optio tarvitsee tolkuttomasti uraania, jolla tätä Israelin armeijan vainoharhaista Samson optiota pidetään yllä. Että jos Israelia vastaan hyökättäisiin, niin he ampuisivat ydinohjuksia sieltä kaikkiin maailman suurkaupunkeihin.

Krimin niemimaa on myös USA:n armeijalle ja Natolle se kohde, jonne he suunnittelevat hyökkäystä.

Mutta Suomi on tämän salaisen sotasuunnitelman keskellä ja on jo sitoutunut Naton isäntämaan miehityssopimukseen, joka antaa USA:n armeijalle sekä Natolle täydet oikeudet käyttää Suomea kauttakulkumaana hyökätessään Venäjälle. 

Tästä tuossa sopimuksessa on ollut kyse alusta alkaen ja Suomen EU ero pyrkimykset ovat tällä hetkellä sionistiselle eliitille niin suurta myrkkyä, että he yrittävät jopa turvautua valtionterrorismiin, jos Suomen poliittinen johto alkaa valmistelemaan EU eroa.

Rothshildit ovat saattaneet jopa nyt suunnittelemaan suurta kaaosta, joko taloudellisen punnan heikkenemisen kautta tai jopa tilannut Lontooseen ISIS/ISIL terroristien nimiin lavastettavan valtionterrori-iskun, jossa taas Mi6:n johdolla Mossad räjäyttäisi tuttuun tyyliin julkisia liikennevälineitä aamuruuhkan aikaan.


Terroristi kortti on aina ollut Rothshildeilla käytössä silloin kun he yrittävät horjuuttaa jonkun maan turvallisuutta.

Ranska oli vuosi sitten valtionterrorismin kohteena kahteenkin kertaan ja syy tälle oli siinä, että siellä on vasemmistovetoinen hallitus, jota taas nämä oikeistolaiset pankkiirit pelkäävät. Vasemmistolainen ideologia on aina sotinut näiden äärioikeistolaisen pankkiirien eliitin arvomaailmaa vastaan. 

Se kun uhkaa syöstä hallinnot ajamaan tavallisten ihmisten etuja, joka taas ei tälle korruptoituneelle eliitille koskaan käy. He kun haluavat edelleen lisätä luokkaeroja ja antaa tämän kapitalistisen uskonnon jatkua.


Rothschildien johtama maailman salainen eliitti on aina käyttänyt uhkailua, kiristystä, poliittisia salamurhia sekä valtionterrorismia valta-asemansa turvaamiseen ja on selvääkin selvempää, etteivät he suostu millään luovuttamaan Britanniaa ulos EU:sta.

Viime vuosien valtionterrori-iskut, joista syytetiin ISIS terroristeja on rahoitettu lähes yksinomaan Rothschildien varoilla.

Tällä pankkisuvulla on käytössään USA:n armeijan lisäksi monia Naton salaiseen maanalaiseen armeijaan kuuluvia yksiköitä, jotka toimivat salaisesti CIA:n alaisuudessa. 

Nämä salaiset joukot otettiin käyttöön jo 60-luvulla, kun Euroopassa pelättiin kommunismin ja vasemmiston valtaannousua. Tämä 60-luvulta lähtien useita pommi-iskuja ja joukkomurhia organisoinut Gladio oli salainen koodinimi tuolle Naton salaiselle armeijalle, jota Rothschildit rahoittivat. 

Rothschildit rahoittavat edelleen tätä samankaltaista salaista armeijaa, jotka olivat mm. Pariisin joukkosurmien takana viime marraskuussa.

Näitä valtionterrori-iskuja ei koskaan tutkita, koska niiden todistusaineistot tuhotaan systemaattisesti ja Charlie Hebdonkin toimituksen joukkosurmaa tutkinut poliisi surmattiin hänen omalla virka-aseellaan ja kuolisyyraporttia ei suostuttu edes kertomaan kuolleen omaisille. 

Mutta kasaarijuutalaisten sionistien omistamassa mediassa meille kerrottiin, että Charlie Hebdon iskua tutkinut ranskalainen poliisijohtaja teki itsemurhan.

Rothschildit ovat massamurhaajia jotka pitäisi laitttaa vastuuseen teoistaan ja tuo heidän vuosisatojen aikana valtioilta ryöstetty omaisuus pitäisi myös palauttaa takaisin kiertoon.

Mutta tämä maailman suurin ongelma on aina ollut uhri mentaliteetti. 

Niin kauan kuin tämä uhrimentaliteetti on rakennettu ihmiskunnan sisään, niin tämä sama isäntä-loinen alistus-suhde tulee edelleen jatkumaan, koska tämä uhri mentaliteetin värähtely pitää sen voimassa.

Mutta vasta sen jälkeen kun riittävän moni ihminen tässä maailmassa kykenee poistamaan tuon uhriutumisen, eikä enää taistele koko ajan vastaan. Niin tämän jälkeen käy niin, ettei enää nämä valtioiden alistajat saa mistään voimaa alistaa valtioita.

Tulee täysin loppu tuolle jatkuvalle taloudelliselle riistämiselle ja työttömien kyykyttämiselle.

Tulee loppu näille eliitin aikaansaamille ja luomille luokkaeroille.

Se päivä kun nämä kontrollifriikit pankkimiehet menettävät kaiken poliittisen ja taloudellisen valtansa on heille todella suuri shokki. 

Ehkä tämä eilen Britanniassa nähty euro ero saikin muutamat pankkiirit raivokohtauksen partaalle ja nämä Wall Streetin valtionryöstäjät hyppivät raivosta seinille.


Rivostuihan tuo Mayer Amschel Rothschild aikoinaan satoja vuosi sitten, kun Venäjän Tsaarit antoivat Rothschildeille rukkaset, eivätkä sallineet heidän tulla tuhoamaan Venäjän taloutta tuolla keskuspankillaan.


Poliittisen vallan salatut kulissit

Kansalaisille aina uskotellaan, että poliittiset päätökset tehtäisiin eduskunnassa ja kansalaisilla olisi mahdollisuutta vaikuttaa näihin päätösprosesseihin, mutta jo tämä Naton isäntämaasopimuksen valiokuntakäsittely kertoi totuuden siitä, minkälaisessa alistetussa asemassa suomen poliitikot jo ovat eliitin tyrannian edessä.

Nämä pankkiirisukujen miehet kuten Jacob de Rothschild, David Rockefeller, Evelyn de Rothschild jne. ovat kaikki vallanhimoisia psykopaateja.  

 

Mutta se ei vielä riitä näille psykopaateille, että he itse ovat heitä, vaan niitä pitää olla miltei jokaisen maan poliittisessa johdossa ja tästä syystä nämä Jyrki Kataisen kaltaiset tapaukset käydään head huntterien toimesta valikoimassa jo varhaisessa vaiheessa, jotta heidät voidaan myöhemmin nostaa poliittiseen johtoon.

Narsistinen psykopaatti osaa toimia myös liike-elämän johdossa ja omaa usein ns. mustan karisman, jolla pystyy pelaamaan itsensä vallan huipulle asti. 

Kuten olemme viime vuosina nähneet, niin nämä Jyrki Kataisen EU:n komissaarin virka ei ollut mikään sattuma, että hänelle aukesi portit Brysseliin luo Jean-Claude Junckerin juoksupojaksi. Vaan tämä Kataisen komissaarin virka oli noiden jesuiittakoulutettujenkin Eurooppalaisten vapaamuurariveljien hänelle antama palkkiovirka siitä, että hän oli saaanut tuhottua suomen talouden jo 47 miljardin veloilla hallintokautensa aikana.

Psykopaatti tekee yleensä mitä käsketään ja varsinkin hyvin voimakkaaseen käskytykseen ja auktoriteettikuriin perustuva vapaamuurarijärjestelmä on juuri sitä, että "minä mestarimuurari käsken nyt sinut peittelemään minun lahjusepäilytuomioni, kun sinä alempiarvoisempi tuomarina työskentelevä vapaamuurariveli teet minulle tässä nyt palveluksen".

Sitten kun veli tekee toiselle ns. vapaamuurarien välisen palveluksen, niin siinä suojellaan vaikka tarvittaessa rikoksien tuomioilta ja tämän vuoksi mm. nämä muutama vuosi sitten oikeudessa ensin tuomitut asevalmistaja Patrian miehet vapautettiin lopulta syytteistä

Suomen pitää päästä irti alistajansa USA:n otteesta

Tällä hetkellä suomen suurin ongelma on se, että se on USA:n hallinnon intressien alla eräänlaisena poliittisena panttivankina. 

Mutta tätä isäntä-alamainen Pavlovin koiramaista alistusta he kutsuvat sitten USA:n ja Suomen välisten suhteiden ylläpitämiseksi. 

USA on isäntä ja Suomen poliittinen johto alamainen, joka tottelee kun isäntä käskee vaikka luovuttamaan suomen lentokentät, satamat USA:n armeijan käyttöön.

USA on ollut sen perustamisestaan lähtien eräänlainen nilkkivaltio, joka on harjoittanut tuota äärimmäisen brutaalia tyranniaa eri puolilla maailmaa.

 

Ensin he lähettävät konsulttinsa vaikka Syyriaan ja jos Bashar al-Assad ei suostunut päästämään Rothschildeja maahansa perustamaan keskuspankkia, niin tämän jälkeen Rothschildit tilaavat CIA:lta Bashar al-Assadin salamurhan.


Mutta jos ei salamurhaoperaatiot onnistu, niin lopulta Rothschildit tilaavat oman yksityisarmeijansa USA:n armeijan ja CIA:n järjestämään Syyriaan sisällissota. 


Näin nämä tilanteet ovat oikeasti menneet ja meille on vain raportoitu Rothschildien omistaman korporaatiomedian kautta, että "Bashar al Assad on tyranni, joka täytyy poistaa vallasta".


Näin se massojen mielipiteenmuokkaus toimii, josta Israelin hallinto kehitti Hasbaran.
Rothschildit eivät kuitenkaan tee tätä hommaa rahasta, koska se on menettänyt heidän keskuudessaan merkityksen jo aikoja sitten.

Rothschildit ovat taloustyranneja jotka ajavat EU-maiden talouskurilla eteenpäin tätä heidän vaikuttavien salaisten neuvostojen kautta eugeenista agendaa.


Trilateraalinen komissio, jossa Rothschildit ovat johtavassa asemassa ajavat eteenpäin talouden nollakasvuohjelmaa, jossa teollisuusmaiden talous on tuhottava keinolla millä hyvänsä ja nämä maat kuten Suomi on vietävä teollisen kilpailun ulkopuolelle.


Se aikaansaa todella paljon työttömyyttä ja lisää taloudellista kurjuuttaa, leikkaa sosiaalitukia, irtisanoo suuryrityksistä kymmeniätuhansia ihmisiä vuosittain.


Kaikki tämä Friedman talouskuri ei johdu siitä, että suomi olisi itse syypää tähän velkaantumiseen.


Vaan syy on siinä, että suomesta lähtee vuodessa enemmän rahaa pois, mitä tänne otetaan lainaa.


Yksityiset eläkerahastot ovat tähän heti ensimmäisiä syyllisiä, joista suomessa ryöstetään valtionlainoista 2/3.


Nyt äsken pidetyssä G20-maiden kokouksessa sovittiin, että seuraavaksi suuret pankit voivat alkaa käyttämään eläkerahastojen varallisuutta talouden elvyttämiseen.


Suomen yksityisissä eläkerahastoissa makaa tällä hetkellä ulkomailla yli 190 miljardia euroa ja tuo omaisuus kasvaa tunnin aikana n. 40 000 €.Yksityisomisteiset pankit ovat jo vuosisatoja ryöstäneet omaisuutensa veronmaksajilta ja näitä tulonsiirtoja pankkieliitille tapahtuu koko ajan, silloin kun velkaantuneet valtiot maksavat valtionlainojaan takaisin keskuspankeille.

Raha ei ole koskaan kasvanut puussa, vaan sitä tulee vain lainalla kiertoon ja tämä on aiheuttanut Euroopan unionin sisällä sen, että kun valtiot velkaantuvat koko ajan enemmän ja enemmän, niin tämä uhkaa syöstä EU-maat tuhon partaalle.


Rothschildeilla on EU:n suhteen vain yksi suunnitelma yhteisestä liittovaltiosta, johon he yrittävät pakottaa seuraavien vuosien aikana kaikki EU-maat.


He tulevat käyttämään tähän liittovaltion tyrannimaiseen suunnitelmaan monia keinoja mm. valtionterrorismia, mutta myös idän ja lännen välinen konfliktikin heillä on mielessä.


Suunnitelmana olisi rakentaa vähän Natsi-Saksan kaltainen liittovaltiohanke, jonka jäseniksi pakotetaan EU-maat toisensa jälkeen mm. taloudellisella kiristämisellä sekä terrorismin uhalla.


Sitten uskotellaan, että vain liittovaltio voi tuoda tuota EU-maille paljon kaivattua turvallisuutta.


Mutta tämä lupaus turvallisuudesta onkin pelkkä valhe, koska liittovaltio tulisi olemaan sellainen paikka kuin Neuvostoliitto, josta ei olisi enää paluuta takaisin.


Se olisi kauhea DDR-kaltainen paikka, josta yhdelläkään sen kansalaisella ei olisi oikeutta matkustaa ulkomaille ilman hyvin erityisiä perusteluja.


Eliitillä on siis suunnitteilla tällainen hirveä ja fasistinen painajainen, jolla he yrittävät saada tukahdutettua tämän kasvavan ja heräävän tietoisuuden, joka on alkanut vaikuttaa yksilöiden heräämisessä.Suomen on lähdettävä EU:sta nyt mahdollisimman nopeasti, ennen kuin nämä pankkiirien rikolliset päästävät täällä ISIS taistelijat irti. Koska nämä lähi-idän sotarikolliset täällä suomessa ovat heidän yksityisarmeija. 


Suomen sisäministeriö kyseli jo viime vuoden lopulla kaikilta suomen hautaustoimistoilta, että paljonko löytyy arkkuja. Joten kyllä nämä maanpetturit jo johonkin tuolla varautuvat, eikä SUPO tee mitään, koska näiden lähi-idän sotarikollisten maastakarkoittaminenkin on kielletty Rothschildien tahojen määräyksellä. 

CIA:lla on suomen osalta salainen suunnitelma, johon nämä lähi-idän sotarikolliset olennaisesti liittyy. 


Rothschildit ovat organisoineet tämän niin, että näitä sotarikollisia tuotiin viime syksynä moniin muihinkin EU-maihin ja näitä kutsutaan ns. nukkuviksi soluiksi.


Nukkuvat terroristisolut toimivat CIA:n ja Natosta värvättyjen salaisten joukkojen kautta, joissa tiedustelupalveluiden operaattorit johtavat näitä ISIS-operaatioita.
Saksan Oktoberfestillä vuonna 1980 räjäytetty pommi-isku tappoi 13 ihmistä, joista monet olivat lapsia. Iskusta tuli vielä 211 loukkaantunutta uhria.

Tämä oli Naton salaisen armeijan järjestämä valtionterrori-isku, joka tilattiin sinne ja oli osa operaatio Gladiota.


Pariisii viime marraskuussa 2015 sinne tilattu joukkomurha oli myös Naton ja CIA:n salaisten erikoisjoukkojen ja operaattorien tilaustyö, jolla Rothschildit toivoivat saavansa mm. internetin sananvapauden kiellettyä.


Eliitti on aina pyrkinyt valtionterrorismin keinoilla pelottelemaan kansalaisia, koska pelolla ihmiset suostuvat mihin tahansa. 


Pelko on aina ollut heidän paras keinonsa, jolla he saavat riisuttua länsimaisten ihmisten sananvapautta, jonka he näkevät taas heille hyvin suureksi uhaksi.


Poliittiseti heränneet ihmiset tämän yhä suuremmaksi kasvaneiden bloggareiden armeijan kautta on nähty eliitille yhä suuremmaksi poliittiseksi uhaksi. Tämän vuoksi Lissabonin sopimuksen voimaan astuttua tämä Saksasta ja CIA:sta värvätty Naton peiteoperaatioporukka (covert operations) on jo aktivoitu 2010 vuoden alusta ja lähetetty näiden EU-maissa vaikuttavien bloggareiden perään.


Joillain on ammuttu auton rengas hajalle, jolloin auto on syöstynyt tieltä pois. 

EU meppi Nigel Faragen autosta ruuvattiin viime syksynä ruuvit löysälle, jolloin mies menetti autonsa hallinnan ja auto suistui tieltä pois. Tämäkin oli hyvin tiettävästi Naton ja CIA:n värväämän tiimin tilaustyötä, jolla Farage yritettiin hiljentää.
Faragea on jo aiemmin yritetty tappaa, kun vuonna 2010 hän joutui lento-onnettomuuteen, kun häntä kuljettanut pienkone teki hätälaskun. Läntisten tiedustelupalveluiden operaation tarkoituksena olisi ollut tuolloin saada murhattua Farage, ettei tämä poliittinen toisinajattelija enää olisi myöhemmin pelissä EU-politiikassa.


Mutta ei onnistunut tuokaan läntisten tiedustelupalveluiden ja Rothschildien tilaama salamurha-operaatio, koska myös Faragea suojellaan tuolta korkeampaa.Nämä Naton ja CIA:n alaisuudessa toimivat salaiset covert- operation yksin miehet ovat jopa menneet suomessa asuvien toisinajattelijoiden koteihin naamioituneina putkimiehiksi ja asentaneet uudet vesiputket. Sitten on yhtäkkiä alkaneet tuosta vesijohtovedestä kukatkin kuolemaan.


Rauni-Leena Luukanen-Kilde kertoi muutama vuosi sitten, että hänet yritettiin myrkyttää juuri tuolla tavoin, vesijohtoveden kautta. Hän teetti omasta hiuksistaan tuolloin näytteen ja sieltä löytyi  enemmissä määrin mm. arsenikkia ja lyijyä. 


Rauni-Leena kertoi tuolloin NRJ-kanavan aamuohjelmassa, että hänetkin oli yritetty murhata jo useita kertoja. Mutta mikään kerta nämä tiedustelupalveluiden peiteoperaatiot (covert operations) eivät onnistuneet. Vaikka siinä lopulta kävi niin, että Rauni-Leena joutui 2014 vuoden lopussa voimakkaan elektronisten aseiden hyökkäyksen kohteeksi. Hän joutui tuon seurauksena aina menemään lopulta sairaalaan ja muuttamaan kirjansa suomeen. Hän kuoli lopulta 8. helmikuuta Vaasalaisessa sairaalassa.


Sain Rauni-Leenan lähipiiriltä sähköpostiviestin pian tuon jälkeen, jossa Rauni-Leena kertoi tuon kaiken. 


Jouduin itse vuonna 2012 tuollaisen samanlaisen kidutuksen kohteeksi, kun minua kiusattiin kokonaiset 2-viikkoa näillä tiedustelupalveluiden eketronisilla aseilla, joilla saatiin estettyä unen saanti 2-viikon ajaksi. 


Sitten juuri noilla viikoilla tämä Natosta värvätty tiimi yritti ajaa ylitseni tummalla jenkkimaasturilla keskellä päivää. Heidät värvätään aina näihin operaatiohin saksan armeijan kautta, koska siellä toimii yhteys suoraan CIA:han. 

Rauni-Leena hiljennettiin lopulta sen vuoksi, koska hänellä oli jo vahvat yhteydet EU:n komissioon asti ja oli tuolloin vuonna 2014 kirjoittamassa uutta kirjaansa, jossa otti jo kantaa tähän huippusalaiseen elektroniseen sodankäyntiin, jonka kohteeksi lukuisat ihmiset olivat joutuneet.
Ruotsalainen Magnus Olsson on saanut jopa sen verran selville, että Rauni-Leenan murha tilattiin NSA:n kautta, koska tämä USA:n vakoiluvirasto NSA istuu tämän pandoran lippaan päällä, joka salaa mm. näiden elektromagneettisten aseiden dokumentit. Koska niitä ei saisi paljastaa kenellekään, vaikka ne ovat jo pääosin vuotaneet eteenpäin.


Olsson on ruotsalainen omantien kulkija, joka on omistanut elämänsä elektronisen sodankäynnin ja mielenhallinnan paljastamiselle. Hänen nettisivunsa löytyvät osoitteesta: http://www.mindcontrol.se/  


CIA esitteli vuonna 1975 pyssyn, jolla saisi aiheutettua uhrille sydänkohtauksen


Yhdysvaltain tiedustelupalvelu esitteli vuonna 1975 tällaisen pyssyn, jolla väitettiin pystyvän aikaansaamaan uhrille sydänkohtaus. Näin ei sitten jäisi poliittisten murhien operaatioissa ns. jälkiä. 

Itseasiassa Naton Gladion kaltaisilla joukoilla on ollut jo tällaisia vähän kehittyneempiä leluja käytössään, joilla on viimeisinä vuosina koko ajan yritetty hiljentää EU-maiden toisinajattelijoita.


Voin jopa kertoa omasta kokemuksesta, että silloin kun jouduin tuolla Viking XPRS aluksella tuon Natosta ja Saksan armeijasta värvätyn joukon salamurhayrityksen kohteeksi. Niin se tilanne kun hytissä sinua alkaa yhtäkkiä sattumaan sydämestä ja meinaat lyyhistyä lattialle, niin tuo tilanne sai alkunsa siitä, kun kahvin sekaan pudotettu myrkky alkoi vaikuttaa sinussa.


Mutta siinä vaiheessa kun menin hyttiin, niin tämä sydämen alueella alkanut kipu alkoi välittömästi muutamien minuuttien kulutttua, kun löin hytin oven kiinni. 


Oven takana itseasiassa oli tämä Natolle ja CIA:lle työskennellyt mies, joka kohdisti tuon pulssin minuun. Koska elektromagneettisten aseiden pulssit menevät myös seinien ja ovienkin läpi. 


Sen jälkeen kun tuota elektromagneettista asetta käytetään yrittäessä hiljentää toisinajattelijoita, niin toisinajattelijoilla jotka toimivat totuuden puolesta ja tietävät sen, että heitä suojellaan. Niin he saavat noissa tilanteissa apua tuolta ylempää ja tästä syystä nämä myrkytysoperaatiot epäonnistuvat jokainen kerta, eikä nämä pulssiaseetkaan toimi tappavasti. 


Minut yritettiin myös tuona 9.3.2012 edeltävänä yönä hoidella tällaisella samanlaisella elektromagneettisella aseella. Kun kuulin keskellä yötä, että tuolloin Riihimäellä sijaitsevan asuntoni ovessa alkoi joku lyömään avainta sisään. Kello oli n. yli 2.00 yöllä jo ja menin ovea kohti. 


Sitten tunsin kuinka oven lävitse ammuttiin tällainen erittäin voimakas pulssi, joka sai sydämen alueella todella voimakasta kipua. Meinasin jo lyyhistyä lattialle, kunnes sain hälytettyä kosmiset henkivartijat paikalle. Tämän seurauksena tuo sydämen alueelle kohdistunut kipu lakkasi välittömästi ja tuo oven taakse tullut mies käytiin hakemassa pois. 


Nämä tilanteet eivät ole mitään mielikuvitustilanteita, vaan näin noita covert operaatioita tuolta Natosta ja CIA:lta johdetaan ja niiden kohteina ovat yhä useammin EU-maissa vaikuttavat bloggarit. Koska heidän tekstejään pelätään aikaansaavan liikaa aktiivista ja tietoista ajattelua.


Tämä oli myös se painavin syy sille, miksi minäkin jouduin näiden saksasta värvättyjen Naton natsiarmeijan kohteeksi tuolloin 2011 ja 2012. 


Olen joutunut näiden viimeisten vuosien aikana jo yli kymmenien vastavien Naton salaisten joukkojen covert-operaatioiden kohteeksi ja niin ovat monet muutkin EU-maissa toimivat bloggarit. 


Nämä roistot jotka rahoittavat tätä Naton maanalaista armeijaa, eivät ehkä tiedä sitä, että kaikkia näitä totuuden puolella toimivia toisinajattelijoita suojellaan ei ihmisperäisten tahojen kautta. Heillä on siis koko ajan henkivartijat mukana, joilla on täysi valta puuttua peliin siinä vaiheessa, kun tämä Natosta ja Saksasta värvätty maanalainen natsiarmeija alkaa käyttämään likaisia keinoja.


Se ei ole ehkä täysin näkynyt näissä viime vuotisissa Euroopassa toeteutetuissa valtionterrori-iskuissa. Mutta esimerkiksi viime marraskuussa tuon Pariisin marraskuisen joukkomurhan aikaan kaksi naista selvisivät hengissä tuosta, kun rynnäkkökiväärillä kahvilan asiakkaita tulittaneet Naton erikoisjoukkoihin kuuluvan eliittitappajan ase ei jostain syystä lauennut näiden naisten edessä.


Se ei lauennut sen takia, koska nämä naiset sattuvat olemaan heitä, joita suojellaan kosmisten henkivartijoiden toimesta. Jolloin heitä ei kukaan tiedustelupalvelusta värvätty likaisen työn joukko pysty silloin tappamaan.

Mutta kuvitelkaapa, että entä jos syy sille miksi Fidel Castro (kuvassa) on selvinnyt jo huhujen mukaan yli 600 murhayrityksestä onkin sama. Sillä onhan tuo yli 600 covert-operaatiota jo melkein maailmanennätys, mitä näihin valtionpäämisten epäonnistuneisiin murhayrityksiin tulee. 


Voit olla jopa valtionpäämies ja jos toimit valon, eli totuuden puolella, niin olet silloin myös oikeutettu sen sopimuksen sallimiin suojauksiin.Lähteet: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001207312.html

http://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/metalli/2011-05-04/Uraanin-tuotanto-maailmalla-kasvaa---Kazakstan-pit%C3%A4%C3%A4-ykk%C3%B6spaikkansa-3301847.html  

http://mvlehti.net/2016/06/23/operaatio-gladio-naton-salaiset-armeijat/