http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Britannian EU eroa kannattavat epäilevät Brexit äänestyksen olevan huijaus


Tosiaan Britannian suunnalta tulee tällä hetkellä sellaista sisäpiirin tietoa, että Britannian EU eroa kannattavat joukot ovat siellä jo sitä mieltä, että huominen äänestystulos on päätetty eliitin toimesta etukäteen ja ei eliitti halua Britanniaa ulos EU:sta.

Huhujen mukaan myös Britannian tiedustelupalvelu Mi6 on laitettu tässä asialle varmistamaan, että väärennetty äänestystulos jää voimaan, jolla Britannian ei tarvitse erota EU:sta. 

Näin ollen tämä huominen Brexit äänestys on todella halventavaa länsimaiselle demokratialle, koska tällainen vilppi suorastaan sylkee kansanäänestykseen perustuvan demokratian päälle. Mutta sitähän nämä länsimaisten maiden johto on kaikki nämä vuodet tehnyt, myös täällä Suomessa.


Demokratian aika on ohi ja meidän olisi aika korvata tämä läpi mädäntynyt poliittinen systeemi aivan uudella systeemillä. 

Vai uskotko sinä vielä tähän hakkeroituun demokratiaan, jossa vaalitulokset järjestellään tälle korruptoituneelle finanssieliitille tarjottimella  ? 

Lähde: http://www.ibtimes.com/brexit-polls-2016-leave-voters-suspect-referendum-rigged-mi5-participating-backing-2384747