http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, kesäkuuta 25, 2016

Eliitin kriisipalaverissa päätettiin järjestää toinen Brexit äänestys ?
Vaikka Britanniassa euroskeptikkojen leiri on ehtinyt juhlistaa jo Brexit -äänestyksen voittoa ja sitä, että Britannia on ottanut askeleen kohti EU eroa. Niin viime päivinä pankkiiri Jacob de Rothschildin johdolla eliitti piti todennäköisesti oman kriisipalaverinsa, jossa he päättivät toteuttaa tämän EU maissa menneinä vuosina nähdyn häikäilemättömän keinon. Uuden äänestyksen.

Eli vaikka Brexit äänestystulos oli euroskeptikoille voittotulos, niin Rothschildit aikovat nyt kävellä kylmästi tuon yli ja yrittävät nyt uusia tuon äänestyksen, koska heidän mielestään Britannian kansalaiset äänestivät väärin. Tämä muutama viikko sitten Jacob de Rothschildin avoin kirje, jonka hän lähetti Times -lehdelle paljastaa jo suoraan tuon häikäilemättömän keinon, jolla Rothschildit sylkevät demokratian päälle taloustyranniansa keinoin.

Rothschildit ovat harjoittaneet Euroopassa hyvin häikäilemätöntä ja röyhkeää politiikkaa, jossa väärän tuloksen äänestäneet maat ollaan pakotettu uuteen äänestämiseen. 

Tanska pakotettiin äänestämään uudelleen Maastrichtin sopimuksesta vuonna 1992.

Irlantikin pakotettiin äänestämään Nicen sopimuksesta uudelleen vuonna 1992.

Irlanti pakotettiin vuonna 2008 äänestämään uudelleen Lissabonin sopimuksesta.

Mutta ainoastaan Hollanti on uskaltanut pistää vastakarvaan ja siellä kieltäydyttiin toisesta äänestyksestä, joka koski vuonna 2005 äänestettyä EU:n perustuslakisopimusta, joka muutettiin myöhemmin Lissabonin sopimukseksi.

Kuten näemme sen, että aina silloin kun kyse on Euroopan unionin asioista, niin nämä pankkiirien nilkit pakottavat äänestämään aina uudelleen, jos tulos ei heitä miellytä.

Rothschildit kuvittelevat olevansa nyt Euroopan unionin tyranneja, jotka voivat tehdä Euroopan sisällä aivan mitä haluavat. He eivät kunnioita lainkaan kansanäänestykseen perustuvaa demokratiaa, koska haluaisivat hävittää sellaisen systeemin kokonaan ja tuoda tilalle täyden diktaattorin johtaman liittovaltion, joka heillä on jo tuolla takataskussaan odottamassa julkituloa. 
Tämä ei pidä paikkaansa, että Britit haluaisivat uutta äänestystä, vaan sen sijaan Rothschildit ovat raivoissaan siitä, että Britannian kansa äänesti väärin ja yrittävät nyt tehdä kaikkensa, jotta saisivat uuden äänestyksen, jonka vaalituloksen he nyt väärentäisivät. Koska Britannian kansa äänestää väärin heidän mielestään.

Tässä on nyt käynnissä hyvin vakava taistelu vallasta ja Britannian kansalaisten pitäisi pystyä tässä olemaan tarpeeksi vahvoja, että he pystyvät pitämään puolensa näiden Rothschildien tyrannien edessä.

Rothschildit kun yrittävät nyt käyttää heidän vanhaa harhautustaktiikkaansa: 

1.) Luodaan ongelma (Miljoona brittiä muka vaatii uutta äänestystä Brexitistä

2.) Luodaan reaktio (Meidän täytyy nyt järjestää toinen äänestys)

3.) Luodaan ratkaisu (Väärennetään tällä kerralla tulos, että Britannia jääkin EU:n sisälle).

Britannia käy tässä nyt taistelua Rothschildien tyranniaa vastaan ja jokaisen poliittisesti heränneen britin pitäisi nyt olla kovana eikä antaa tuumaakaan periksi näille sadistisille pankkiireille, jotka yrittävät nyt kävellä kylmästi demokraattisella äänestyksellä järjestetyn vaalituloksen yli.