http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2016

Nigel Farage ryöpytti elitistejä EU parlamentissaBritannian työväenpuolueen puheenjohtaja ja EU meppi Nigel Farage ryöpytti elitistejä EU parlamentissa eilen.
Lisäksi EU:n parlamentissa nähtiin omituinen tilanne, kun Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker raivostui Brexitin kannattajien raikuviin aploodeihin.

Juncker huusi heille; "Viimeistä kertaa tällä taputatte. Jossain määrin olen aika yllättynyt että täällä ylipäätään olette. Te taistelitte lähdön puolesa ja britit äänestivät lähdön puolesta. Mitä te täällä teette ?"


Kun kerta Brexit paljastui jo juoneksi, jolla Britannia ajetaan ensimmäisenä EU:n fasistiseen NWO-liittovaltioon, niin ei voi olettaa, että Farage olisi tästä kaikesta tietämätön.

Tässä suhteessa koko Britannian itsenäisyyspuolue (UKIP) onkin ollut samanlainen valeoppositio kuin Suomessa Perussuomalaiset.

Sillä saadaan uskoteltua kansalaisille, että kyseessä olisi kansan puolia ja EU-kriittinen puolue. Mutta Perussuomalaisissakin heti hallintoon menoon jälkeen Timo Soini käänsi takkinsa kokonaan EU-kriittisyyden suhteen.

Mutta tämä takinkääntö on myös enemmän sääntö kuin poikkeus kaikissa EU-maissa, aina mitä tulee näihin valeoppositio puolueisiin, joiden puheenjohtajatkin on valittu ennalta Bilderberg-ryhmän kokouksessa.

Tämä ent. JP Morganin pankkiliikkeelle työskennellyt ex-pankkiiri David Noages kertoi kuinka aikanaan Margaret Thatcher sai vasta salaisessa Bilderberg-kokouksessa kuulla, että kuinka EU olikin täysin militaarinen projekti. Joten silloin hän liittyi eurokriitikkojen leiriin.  

Tämä siis kertoo siitä, että poliitikoille ei välttämättä kerrota edes Bilderberg-ryhmässä, että mikä on oikeasti pelin henki. 


On uskomatonta kuinka MV-lehti on ainoa suomalainen media, joka on tähän mennessä kertonut totuuden tästä Brexitistä, että kyseessä on juoni EU:n supervaltioon.

Iltalehden, Iltasanomien, Ylen, Helsingin-Sanomien ja muiden toimitusten sisällä pidetään huolta, ettei tämä totuus pääsisi esille. Koska Brexit -huuman täytyy jatkua ja pitää nämä jäljellä olevat EU-kriittiset kansalaiset Brexitin unessa, etteivät vaan tietäisi mikä on eliitin juoni Brexitin takana.

EU:n supervaltio tulee olemaan diktaattorin johtama

Tämä EU:n komission jo alulle panema projekti EU:n supervaltiosta tulee vielä saamaan oman diktaattorin. Eihän Natsi-Saksan kolmas valtakuntakaan olisi onnistunut ilman Adolf Hitleriä.

Aina silloin kun militaarinen supervaltio saa oman diktaattorin, niin se on jokainen kerta johtanut suureen sotaan ja sitä tässä nytkin keskuspankkiirit tulevat hakemaan.