http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 13, 2016

Käyttivätkö julkisuudesta tunnetut henkilöt 15-vuotiaan seksipalveluita ?Tämä mediassa nyt esillä oleva Itä-Suomalaisen lehtorin paritustuomio, joka tuli alaikäisen 15-vuotiaan tytön pakottamisesta seksipalveluiden myymiseen. On herättänyt useita kysymysmerkkejä tapauksen todellisista ja salatuista taustoista. 


Kuvassa alaikäisen tytön parituksesta tuomittu lehtori Kari MauranenTyttö arvioi, että hänellä oli asiakkaita jopa 640 syksyn 2011 ja kevään 2014 välillä.

Tapauksen tutkintaa johtanut rikoskomisario Jukka Larkio kertoi, että poliisi joutui lopulta jättämään kaikki seksinostajien tutkinnan sivuun.Keitä seksinostajia piti sitten erityisesti suojella pedofiilikohulta, koska nämä alaikäiselta seksipalveluja ostaneet saattoivat olla jopa julkisuudesta ja politiikasta tunnettuja henkilöitä.

Tutkinnanjohtaja Larkio väitti Iltalehdelle, että asiakkaita yritettiin selvittää tutkinnassa, mutta koska tapahtumista oli kulunut jo aikaa, ei yksikään asiakkaiden henkilöllisyyksistä selvinnyt.

Tämä väite paljastaa jo suoraan sen, että poliisi on tarkoituksellisesti jättänyt tutkinnan kesken, koska alaikäisen tytön asiakkaina kävi poliittisesti tunnettuja asiakkaita, joiden vuotaminen mediaan aiheuttaisi vähintäänkin Iso-Britannian kaltaisen pedofilia skandaalin. 

Tutkinnanjohtaja Jukka Larkio syyllistyi heti ensimmäisenä poliisin virkarikokseen, koska tapauksessa olennaiset seksinostajat jätettiin kaikki tutkimatta. 

Jos tästä joku tekee poliisille virkarikosepäilystä tutkintapyynnön, niin sekin pitää poliisin lain mukaan tutkia. Senkin tutkimatta jättäminen on jälleen uusi virkarikos. 

Mutta suomen korruptoitunut poliisihallinto tehtailee virkarikoksia jatkuvasti, koska aina silloin kun Suomen HYVÄ VELI -verkoston virkarikollisten touhut ovat vaarassa paljastua, niin laitetaan vapaamuurariveljet siivoamaan kaikki jälket.

Vaikka Maurasen katsottiin syyllistyvään törkeään ihmiskauppaan, sekä alaikäisen törkeään seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Niin aivan siinä yhtä samalla nämä tytön asiakkaat syyllistyivät tähän törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. 

Mutta jostain kumman syystä yhtäkään asiakasta ei poliisi suostunut selvittämään ja ottamaan selville heidän henkilöllisyyksiään.


Pedofilia on ollut aina poliittisen eliitin salainen luontaisetu

Jos katsomme menneiden vuosien pedofilia juttuja suomen mediasta, niin sieltä ei löydy yhtään varsinaista poliittista pedofiili skandaalia ja tähän on oma syysä.Esimerkiksi Seiska-lehteä julkaiseva Aller-media kuuluu kasaarijuutalaisten mediasuvun omistamaan Aller mediaan, jonka sisältöön ei saa liittyä poliittiseen pedofiliaan liittyviä skandaaleja.  Mutta samoin myös Helsingin-Sanomat on myös poliittisesti sionistinen sanomalehti, joka ei käräytä polittisen eliitin pedofiilejä.Suomen valtapuolueet ovat jo vuosikausia käyttäneet puolueiden rahoilla erilaisia seksipalveluja, kuten tämä Tanskaan todistajansuojeluohjelmaan paennut entinen prostituoitu vuoti mediaan tuon tiedon, kuinka hänen luonaan oli huumepoliisipäällikkö Jari Aarnion lisäksi myös eräs televisiosta tunnettu ministeri, jonka seksitaidot yllättivät hänet.

Tämänkaltaiset tiedot kun leviävät suomen iltapäivä ja juorulehtiin, niin se saa poliittisen eliitin pelon valtaan, koska yhdenkin entisenkin ministerin seksiseikkailut jos päätyvät yhteenkään juorulehteen, niin siinä alkaa jo suuria päitä putoamaan.

Poliittisen eliitin harjoittamassa pedofiliassa kaikkein suurin uhka on, että tämä eliitin luontaisetuna pidetty pedofilia tulee kaikkien suomalaisten tietoisuuteen. Koska täällä on suomessa myös lukuisia poliittisesti vaikutusvaltaisia ja rikkaita pedofiilisukuja, joista monet ovat vieläpä suomenruotsalaisia. 

Pedofiilejä on poliittinen eliitti täynnä, sillä Yhdysvaltain ent. presidentti Bill Clinton on sellainen


Yhdysvaltain entinen varapresidentti Joe Biden on myös pedofiili.Miksi Suomen poliisi suojelee poliittisen eliitin pedofiileja ? 

Suomen poliisihallinto on aina toiminut HYVÄ VELI -verkostojen alla ja kuten jokainen vapaamuurariveli on sitoutunut ajamaan toistensa puolia joka asiassa. 

Niin vaikka vapaamuurariveli olisi syyllistynyt pedofiliaan, niin toinen veli on sitoutunut suojelemaan veljiään seksirikoksilta. Joten näin ollen poliisi on pakotettu tekemään virkarikoksia, jotta suomen poliittisen eliitin pedofilia ei vaan tulisi suomen kansalle julki.

Vaikka vapaamuurarien säännöissä väitetään, että kaikki rikokseen syyllistyvät vapaamuurarit voidaan tarvittaessa erottaa looseista. Mutta suomen korruptoituneen virkamieseliitin sisällä tähän ei ryhdytä. 

Tämä yhdeksän vuoden tuomion saanut Itä-Suomalainen lehtori oli nyt ainoa, joka sai tässä seksirikosjupakassa tuomion. Vaikka hänen asiakkaat olisivat olleet se varsinainen skandaalin keskipiste, koska tässä pyöri kokonainen pedofiili-rinki, jonka lonkerot ulottuivat aina maan poliittisen ja korruptoituneen eliitin sisäpuolelle. 

Mutta koska siellä oli paljon julkisuudestakin tunnettuja nimiä ostamassa seksipalveluita alaikäiseltä. Niin poliisin HYVÄ VELI -verkostot tulivat apuun siivoamaan jälkiä ja lopulta annettiin lehdissä sellainen kuva, että vain tämä Itä-Suomalainen lehtori on yksin pääsyyllinen koko juttuun.


Mutta ei ymmärretä sitä, että tälläkin hetkellä siellä on joku toinen alaikäinen lapsiseksin myyjä, jonka palveluita suomen korruptoitunut eliitti edelleen käyttää.  Kerran pedofiili, aina pedofiili ja oli sitten vaikka kuka julkisuudestakin tunnettu henkilö, niin tavat eivät tästä koskaan muutu.Seiska -lehdenkään paparazzit eivät uskalla julkistaa näitä virkamiestason pedofiilejä, koska muuten heidän työnsä olisi uhattuna ja nämä virkamiesrikolliset pitäisivät huolen, että nämä kyseiset paparazzit päätyisivät tuolle mustalle listalle, jolla estettäisiin heidän työllistyminen.

Seiska-lehti onkin aina ollut pelkkä viihde-lehti, jonka tarkoituksena on pitää tämän lehden julkkikset ns. koko kansan lemmikkeinä, joista jokainen haluaa oman osansa. Jolloin tällaiseen lehteen ei mahdu mitään poliittisia skandaaleja. Vaikka kyseisen lehden paparazzit voisivatkin halutessaan lähteä salakuvaamaan suomen poliittisen eliitin alaikäisten escort tyttöjen luona tehtyjä yöjuoksuja.

Mv-lehden perustaja Ilja Janitskin kertoi n. vuosi sitten saaneensa Facebookissa yksityisviestejä suomalaisilta pedofiileiltä, jotka kehuivat sen olevan mitä hienointa kokemusta. Mv-lehti kun on tähänkin mennessä paljastanut lukuisia suomalaisia tuomittuja pedofiilejä. Joten on luultavasti vankilassa olot siitä heillä helpottuneet.

Suomen HYVÄ VELI -verkoston sisällä toimiva korruptoitunut eliitti tulee jatkossakin harrastamaan pedofiliaa, jota he pitävät heidän yksinoikeutenaan ja heillä on korruptoitunut poliisihallinto suojelemassa, ettei yhdenkään tunnetun poliitikon pedofilia epäillyt nouse julkisuuteen. Toimittajatkin pysyvät samassa ruodussa, eikä näistä valtioneuvosto-tason pedofiili seikkailuista yhdelläkään sanomalehdellä ole oikeutta kirjoittaa riviäkään. 

Pedofilia on kuitenkin sairaus, joka viestii sairauden kohteella runsaasta läheisyydenkaipuusta. 

Eliittisuvuissa on esiintynyt pedofiliaa hyvin pitkään ja koska se on heille arkipäiväistä, niin he hakevat tällä korviketta tuohon huonoon itserakkauteensa. Sillä eihän itseään rakastamaton psykopaatti kykene minkäänlaiseen empatiakykyyn muutenkaan.

Katolilaisen kirkon sisällä pedofilia on ollut jo pitkään vaijettu ongelma, jota ei vieläkään olla saatu aisoihin. Niin kauan kuin on olemassa katolilaia poikien sisäoppilaitoksia, niin on myös näitä piispoja, jotka hakeutuvat noihin paikkoihin töihin, jotta voisivat pistellä pikkupoikia kakkoseen. 

Eliitin sairaat miehet kun kuvittelevat saavansa tällä pikkupoikiin seksuaalisella sekaantumisella itselleen ikuisen elämän. Samoin heidän verenjuontirituaalinsa liittyvät myös näiden alaikäisten veriuhreina murhattujen lapsien verenjuontiin, jossa on paljon adrenaliiniä seassa. Tästä he uskovat sen lisäävän heidän elinvoimaansa.