http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, kesäkuuta 26, 2016

George Soros paljasti eliitin suunnitelman rivien välistä


Teksti: Teemu Vehkala

Suursijoittaja George Soros kirjoitti eilen PROJECT SYNDICATE sivustolle jutun Brexitistä ja Euroopan tulevaisuudesta: https://www.project-syndicate.org/commentary/brexit-eu-disintegration-inevitable-by-george-soros-2016-06

Hän pelottelee tuolla työpaikkojen menetyksellä, joka on yleinen keino saada ihmiset kuuliaisina valtiovallalle.

Soros uskottelee, että EU olisi luotu turvaamaan ihmisiä, mutta nyt se olisi hajonnut.

Lopulta Soros toteaa, että Brexitin seuraukset tulisivat näkymään muutamien viikkojen kuluttua ja uskoo, että lisää ihmisiä tulee liittymään heihin.

Sorosin kaltainen pörssipeluri, joka on valtionryöstäjätason konna jonka sanomisiin ei koskaan voi luottaa. Sillä tämä ns. vapaamuurarien yläsarjan osasto on sitä jengiä, joka kokoontuu vain salaisesti keskenään omissa kabineteissa päättämään maailman asioista epä-demokraattisesti. 

Heitä ei olla koskaan valittu valtaan millään vaaleilla, jolloin heillä ei silloin demokraattisessa valtiosysteemissä pitäisi olla minkäänlaista legimiteettiä (uskottavuus).

Soros on tässä suhteen nyt kuin tuollainen irstas vanha setä, joka tarjoaa pikkulapselle karamellia sillä ehdolla, että lapsen täytyy tulla ensin hänen asuntoonsa.

Tuo karamelli jota Soros nyt tässä muille Euroopan maille tarjoaa on tämä eroon EU:sta kampanja, jolla eliitti tulee uskottelemaan meille, että sen jälkeen kun pääsemme EU:sta äänestyksellä ulos, niin olisimme vapaita. Mutta tämä ikävä kyllä ei ole eliitin tavoite päästää entisiä EU maita takaisin itsenäiseksi, koska heillä on liittovaltiohanke jo valmiina takataskussa odottamassa.


Britannian Brexit-äänestyksen tulos on aiheuttanut suuren huuman näille monille euro kriitikoille ja jopa tämä Britannian Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Nigel Faragesta on nyt annettu suorastaan messiaalinen kuva mediassa.

Nyt Farage kommentoi näitä vaatimuksia uudesta Brexit -äänestyksestä, että tässä ei ole kysymys mistään paras kolmesta pelistä

Pörssikurssien laskun takana keskuspankkiirit

Tämä kun maailman pörssikursseista suli muutama päivä sitten peräti 2100 miljardia dollaria, niin tämänkaltaisia puhalluksia pystyy tekemään vain tämä rikollisten keskuspankkiirien konnat, koska vain heillä löytyy sen verran suuria pelimerkkejä maailman talouden horjuttamiseen.

Jo vuonna 2008 silloisen maailman talouskriisin aikoihin nämä keskuspankeille työskentelevät pörssihuijarit laittoivat liikkeelle keksittyjä huhuja, että kuinka HBOS nimisellä pankkiliikkeellä olisi ollut talousongelmia. Huijattiin, että sieltä oltaisiin anottu Englannin keskuspankilta monen miljardin dollarin hätälainaa. 

Tuolloin 20 min. sisällä HBOS:n osake oli rysähtänyt 17 prosenttia, kun sijoittajat hätääntyivät tästä perättömästä huhusta. Lopulta Britannian finanssiviranomainen FSA antoi varoituksen perättömän huhun levittämisestä.

Tällä hetkellä pörsseissä on samanlainen tilanne, jossa keskuspankkiirit onnistuivat samankaltaisilla keinoilla puhaltamaan 2100 miljardia maailman pörssin osakkeiden arvoista pois. 


Rothschildeilla yksinään on sen verran pelimerkkejä, että he voisivat halutessaan vetää osakkeensa pois omistamistaan yhtiöistä ja tuhota koko maailman talouden pelkällä sormiensa napsautuksella. 


Mutta eivät he tällaista temppua uskalla tehdä, koska joutuisivat siinä samalla myös taloudelliseen liemeen. Joten mielummin he manipuloivat näitä pörssikursseja toisella tavoilla ja nyt Brexit äänestyksen jälkeen he haluavat antaa maailmalle nyt sellaisen kuvan, että Britannian Brexit äänestys oli huono juttu, kun punnan arvo alkoi laskemaan.


Englannin keskuspankki on tälläkin hetkellä Rothschildien hallinnassa, koska he omistavat sieltä osake-enemmistön ja aivan kuten tämä Rothschild pankkisuvun esi-isä Mayer Amschel Rothschild totesi, "Antakaa minulle valta hallinnoida Britannian rahajärjestelmää, jonka jälkeen en enää välitä siitä kuka säätää lakeja. Koska hän joka hallitsee rahajärjestelmää, hallitsee Britanniaa ja minä hallitsen Britannian rahajärjestelmää, eli hallitsen Englantia".


Näin ollen Britannian presidenttinä on toiminut käytännössä kaiken aikaa tämä Britanniassa Rothschildien pankkivaltaa valvova Jacob de Rothschild. Muttei hän halua sellaista arvonimikettä itselleen antaa, koska pitää tuota valtaa pankkivallan kautta, koska Britannian valtionvelka on Rothschild pankkisuvulta lainattua velkaa.Brexit, Nexit, Dexit, Spexit, Frexit jne. Kuten näistä kuvista näkyy, niin koko tämä EU ero kampanja on jo luotu keskuspankkien eliitin toimesta kuin tarjottimella ja sillä nyt uskotellaan EU-maille, että he voisivat kaikki saada tuolla EU ero äänestyksellä tai päätöksellä takaisin tuon menetetyn itsenäisyytensä.


Mutta tämä on täyttä huijausta, koska nämä FIXIT ja BREXIT nimikkeet ovat keksineet keskuspankkiirien ajatushautomot itse. Todennäköisesti nämä luotiin Pyöreän Pöydän salaisissa kokoontumisissa, jossa he onnistuivat luomaan tällaisen valeoperaation, jolla EU-maat huijataan uskomaan, että he voisivat päättää erota EU:sta.


Nyt kun voitonhuuma Britanniassa alkaa rauhoittumaan, niin tulevat äänestykset muilta EU-mailta tulevat lisäämään levottomuutta Euroopassa, koska muille EU-maille tulee kova hinku päästä myös äänestämään EU erosta.


Suomelle on vaadittu nyt sellainen sääntö, että tämä Suomen EU ero äänestys voisi tapahtua vasta aikaisintaan joulukuussa 2017.


Kuka sellaisen säännön on luonut ? 


Tuohon joulukuuhun 2017 mennessä nämä keskuspankkirien konnat ovat jo suunnitelleet meidän kaikkien EU-kansalaisten päänmenoksi kaikkea kivaa. On pakolaisvirtaa, jota päästetään taas ensi syksynä Turkin rajoilta liikkeelle. 


Lisäksi Suomeen olisi tarkoitus kohdistaa Kreikan ja Espanjan kaltaista sormella osoittelua, ettei Suomi ole hoitanut velka-asioitaan kunnolla. Vaikka suomen velkaantuminen on ollut vain seurausta näiden jenkkikonsulttien sanelemista ehdoista mm. valtionyhtiöiden yhtiöittämisen purkamisessa.


Suomea pidetään EU:ssa nyt eräänlaisena panttivankina USA:n toimesta, koska tätä maata haluttaisiin käyttää idän ja lännen sotilaallisessa konfliktissa sotatukikohtana. Mutta jos Suomi eroisikin sitä ennen EU:sta, niin silloin nämä kaikki EU-aikaiset rajavalvontaoikeudet siirtyisivät takaisin Suomelle ja siitä ei taas tämä sotia suunnitteleva pankkiirimafia pitäisi ollenkaan.


Pääministeri Juha Sipilä uhosi jo muutama päivä sitten sitä, kuinka Suomi ei tulisi järjestämään EU erosta kansanäänestystä. Sipilä on tällä hetkellä poliittisten operaattoriensa pihdeissä, jotka käskevät häntä sanomaan näitä epädemokraattisia asioita suomen kansalle. Suomen politiikan on kaapannut CIA, joka on järjestänyt täällä jopa nämä viimeisimmät vaalit. 


Kokoomus ja RKP ovat näiden saksaan ja Yhdysvaltoihin päin kääntyvien miehittäjien lempipuolueita, koska he jakavat keskenään samanlaisen arvomaailman, jossa luokkaeroja on kasvatettava ja kaikki poliittinen sekä taloudellinen valta siirrettävä vain pienen eliitin käsiin. 


Suomalaisten pitäisi nyt viimeistään herätä tässä vaiheessa, kun selviääkin että tämä EU ero kampanjat ovatkin vain eliitin masinoimia konvehtirasioita, joissa EU maille tarjotaan vapautta. Mutta rasian sisällä onkin EU:n fasistinen liittovaltio.

Ihmiset eivät nyt ymmärrä, että tämä George Soros ja hänen kaverinsa ovat susia lampaan vermeissä. He uskottelevat, että liittykää nyt meidän kelkkaan ja luokaa tämä äänestys EU erosta, jolla annetaan näille maille tuo tunne, että vapaus on lähellä. Mutta tuo lupaus onkin pelkkää huijausta, koska tuo keskuspankkien eliitti yrittää luoda seuraavina vuosina sellaisen kaaoksen, jolla kaikki EU maat yritetään pelon avulla saada pakotettua liittymään EU:n liittovaltioon, joka veisi meiltä jokaiselta tämän vapauden pois.


Siksi juuri tämän asian vuoksi tässä tilanteessa tulisi nyt jokaisen poliittisesti heränneen kansalaisen olla valppaana ja puhua nyt näille muille kansalaisille järkeä, jotka haluavat edelleen pysyä EU:ssa. Eivätkä näe tätä elitistien juonittelua, jolla kohta EU maat yritetään saada rikollisin keinoin liittovaltioon.