http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, kesäkuuta 17, 2016

Vatikaanin suurin salaisuus: Tietoinen mieliTeksti: Teemu Vehkala

Vatikaanin on aina kerrottu salailleen yhtä asiaa (tietoinen mieli), jonka väitetään olevan Vatikaanin suurin salaisuus. 

Miksi Vatikaani salailee tietoista mieltä ? 

Vatikaani salailee ihmisten tietoista mieltä sen vuoksi, koska jos valtaosalla maailman ihmisistä olisi käytössään tietoinen osa mielestään, niin silloin tämä koko Illuminati/Vatikaanin ylläpitämä salainen maailmanvalta tuhoutuisi silmänräpäyksessä. 


Voiko siis heräneen yksilötietoisuuden voima olla joukkovoimana näin suuri ? Kyllä voi ja siksi Vatikaani salailee tätä asiaa ja pelkää sitä niin paljon, että siksi tämä asia on Vatikaanin suurin ja varjeltu salaisuus.


Tietoisuuden rakenne on määritelty länsimaissa Freudin oppien pohjalta, jossa mm. yliminän rakenne on kerrottu väärin.


Jokaisella ihmisellä on oma korkein itse, jonka henkinen taso on ylin korkein minäsi.


Mutta Freud taas määritteli, että yliminä muodostuisi lapsen oppiessa kasvattajiltaan, millainen toimintaympäristö on hyväksyttävää.

Länsimainen eliitti siis loikin ihmiset uskomaan vain ulkoisia auktoriteetteja, eivätkä lainkaan omaa itseään. Joten näin luotiin tuo harmaa massa, jota oli eliitin hyvin helppo kontrolloida ja pitää ruodussa.

Lasten länsimainen aivopesu alkaa päiväkodeista (Saksa: kindergarten)

Lapsien länsimainen aivopesu ja ruotuun laittaminen alkaa päiväkodeista, jonka saksalaisesta nimestä kindergarten, on myös tuo englanninkielinenkin nimitys "kindergarden" saanut alkunsa.


Kinder on saksaa ja tarkoittaa lapsia ja garten tarkoittaa saksaksi puutarhaa.


Lastentarhan siis kehittivät saksalaiset, mutta tämä järjestelmä luotiin Natsi-Saksan aikoina.

Natsit ovat kehittäneet hyvin paljon nykyisestä länsimaisesta oppimisesta, joka vaikuttaa edelleen suomen peruskoulutussysteemissä.
Luokan opettaja edustaa länsimaisessa koululaitoksessa yli-autoriteettia, jonka sanavaltaa ei saa kukaan kyseenalaistaa.


Valtiollisessa mielenohjelmoinnissa tämä peruskoulun luokanopettaja on myös yhtä kuin poliisi, tai jokin muu vastaava virkamies, jonka toimivaltaa vastaan ei kukaan saa lähteä vastaan.


Tämä sitten antaa lapsille sellaisen kuvan, että on jatkuvasti kilpailtava muita oppilaita vastaan yrittämällä saada parempia numeroita kuin toiset.


Mutta sitten kun lopulta päädytään työelämään, niin tuo länsimaiseen koululaitos aivopesuun pureutunut oppi jatkuu edelleen, vaikkei sitä tiedosteta, koska ei olla vieläkään opittu käyttämään tietoista mieltään. 


Tietoinen mieli taas kyseenalaistaisi kaiken tämän länsimaisen kulutusyhteiskunnan sisälle rakentuvan kilpailun työelämässä. 


Siinä vaiheessa kun tajuat juokseesi työelämässä tämän muiden verorahoilla loisivan eliitin vuoksi, niin alat havannoida tätä länsimaista palkkaorjuutta aivan uudella tavalla. 


Jo Sionin viisaiden pöytäkirjoissa sanotaan niin, että työntekijän palkan tulee olla niin pieni, että se sitoo työntekijän työpaikkaansa täydeksi ajaksi kuukaudesta, täysillä tunneilla. 


Sillä näillä n. 147:llä monikansallisella yrityksellä, jotka hallitsevat maailmaa olisi varaa maksaa työntekijöilleen vaikka yritysjohtajien 40 000 euroa /kk. Mutta koska tämä länsimainen pankkien valtaan perustuva ekonominen huijaus perustuu valuutan keinotekoiseen arvoon. 


Nykyisestä 20 euron setelistä on oikeaa rahaa vain n. alle euro ja loput ovat vain yksityisomisteisten pankkien luomaa täytettä. 


Pelkästään saksalaisilla pankeilla on koko euroopan bruttokansan verran valtioiden lainoja hallussaan. Joten entäs sitten jos useat yksityisomisteiset pankit puhkaisevatkin tämän euro kuplan. Niin kuplan puhjettua saattaa euroopassa käydä ohraiset ajat. 

Huhujen mukaan suursijoittaja George Soros olisi viime aikoina realisoinut miljardiomaisuuttaan kultaan, että jotain tällä kasaarien mafian miehellä on mielessään.  


Tietoisuuden salattu rakenne

Kuten tiedämme niin länsimainen koululaitos on onnistunut piilottamaan koko yksilötietoisuuden opin, koska muuten jos sen kaikki tietäisivät, niin ei silloin valtaosa väestöstä enää eläisi päivätietoisuuden sisälle rakentuvassa unessa.

Yksilötietoisuus perustuu sen näkijän, eli sinun mielesi toimintaan.


Luot todellisuuden luomalla mielelläsi mielikuvia.


Jos vaikka Yhdysvaltain hallinto syöttää uutisvirran mukana kuvan, että sinun tulee pelätä ISIL/Daesh terroristeja, niin silloin jos pelkäät tuota uutisointia, niin annat silloin pelollasi energiaa tuonkaltaisen kollektiivisen negatiivisen ajatusvirtauksen luomiselle.


Jos näitä negatiivisen ajatuksen luoneita saadaan massauutisoinnilla tavoitettua vaikka tämä n. 1-3 miljardia päivässä. Niin voitte kuvitella mikä on tuonkaltaisen pelkopornon teho massaväestöön ? 


No he alkaavat silloin pelätä ISIL/Daesh terroristeja ja tästä syntyy luonnollinen reaktio viha, joka heijastetaan sitten islamilaisuuteen. 


Tämä on siis reaktio, joka on kasaarien mafian, tuon läntisen valtamedian omistusportaan poliittinen agenda, mitä tulee tähän ISIS/ISIL/Daesh valtionterrorismiin ja siitä uutisoimiseen.


Iltalehti tai Iltasanomat ei taas kerro sitä, että olisit aivan yhtä hyvin voinut luoda näistä terrorijärjestöistä sellaisen mielikuvan, etteivät ne vahingoita sinun mielialaanne negatiiviseen suuntaan.


Aivan juuri tämä mitä esim. Ranskan ja Suomenkin presidentit aina hokevat Eurooppalaisten valtionterroritekojen jälkeen; "Me emme saa antaa pelolle valtaa". Vaikka poliittinen ja korruptoitu eliitti yleensä tarkoittaakin aina vastakkaista vaihtoehtoa.


Ei tietoinen mieli on valtiollisen itsemääräämisoikeuden rajoittamista

Ihmiset jotka eivät ole löytäneet omaa tietoista mieltään, eivät huomaa kuinka heidän valtiollinen itsemääräämisoikeus on rajoitettu.


Koska heidän mielensä toimii kuin säästöliekillä ja ei yllä tietoiseen mieleen asti, niin tämän johdosta silloin mielummin rakentaa oman todellisuutensa vaikka televisiosarjojen ja lukuisten elokuvien kautta. Tämä kun on taas länsimaista mielenohjelmointia, jolla ei tietoinen mieli yritetään pitää ei aktiivisena.


Yhdysvaltain kuin myös suomenkin hallinto käy tällä hetkellä läntistä informaatiosotaansa, jonka päävihollinen on tietoisella mielellään ajattelevat ihmiset. 


Heidät eliitti näkee poliittisiksi vihollisikseen, joiden toiminta uhkaa viedä eliitiltä pois heidän poliittisen vallan.


Vaikka anarkismin ideana olisi vastustaa valtiota, niin anarkistiliikkeisiinkin on CIA soluttautunut viime vuosina tehokkaasti ja pyrkinyt aivopesemään anarkisti-liikkeet kulttuurimarxistisella ja feministisellä ääripropagandalla. 


Vieläkin 101 -vuotiaana porskuttava maailman rikkaimpiin pankkisukuihin kuuluvan pankkiirisuvun David Rockefeller totesi näin Saksan Badenissa vuonna 1991 järjestetyssä salaisen Bilderberg ryhmän kokouksessa:"Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta.

Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille.

Mutta nyt maailma on sivistyneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älykkään eliitin ja maailman pankkiirien ylikakansallinen määräämisoikeus on varmasti parempi, kuin viime viime vuosisatoina harjoitettu kansallinen itsemääräämisoikeus."
Tästä siis näemme sen, missä arvossa tämä "älykkääksi" itseään nimittävä eliitti pitää valtioiden sisäistä itsemääräämisoikeutta.He eivät voi kestää sellaista tilannetta, jossa heillä ei olisi valtaa hallita valtioita ja ihmisiä, koska he ovat vallan sokaisseita psykopaatteja. Pelkästään kuka tahansa yksittäinen narsistinen psykopaatti hyppii heti seinille, jos hänen ympäriltään lähtevät ne ihmiset, joita he ovat henkisesti aiemmin alistaneet. Koska jos narsisti-psykopaatin uhri uskaltaa lähteä pois tuosta henkisestä alistus suhteesta, niin näin psykopaatilta lähtee vallan tunne pois ja se on heille hirveä kokemus.Tällä hetkellä Iso-Britannian mahdollinen EU ero ei ole Illuminatin-eliitille tilanne, jossa heiltä ollaan viemässä valta pois. Koska britannian kuningashuone kuuluu tähän samaan klaaniin ja heidänkin suvun bisnekset menisivät huonompaan suuntaan, jos britannia lähtisi EU:sta. Joten tämän vuoksi mikäli britannia päättää äänestyksellä lähteä EU:sta, niin tässä on kyse poliittisesta juonesta, jossa britannia aikoo hakea EU-liittovaltion jäsenyyttä seuraavaksi. He siis todennäköisesti aikovat kusta kansaansa silmään ja uskotella, että tämä EU:n byrokraattinen helvetti olisi ohi. Mikäli tuossa äänestyksessä syntyy EU ero päätös. Euroopan union on ollut tälle kasaarien pankkimafialle todella menestyksekäs valtioiden ryöstömonopoli, josta he eivät halua irroittautua millään keinoin.Kasaarien pankkimafia yritti 2000 luvulla päästä käsiksi venäjän valtiollisiin varoihin, mutta tuo vallankaappaus epäonnistui tuolloin.Mutta nyt tällä hetkellä kaikki tämä taloudellinen sota, jota kasaarien pankkimafia käy Venäjää vastaan, johtuu vain siitä, että he haluavat päästä käsiksi venäjän valtion varoihin ja luonnonrerursseihin (mm. öljy ja mineraalivarat). Mutta koska kasaarien pankkimafia sattuu omistamaan nämä n. 6 maailman suurinta uutistoimistoa, niin he välittävät sieltä kautta tätä venäjä vihaansa yötä päivää.Tämän vuoksi myös Naton strategia Venäjän suhteen on myös tuota samaa "Venäjän uhka, Venäjän agressiot" propagandaa.Sotilasliitto Nato on vain pelkkä natsien jälkeläisten luoma sotilasjärjestö, jonka poliittiset toimeksiantajat istuvat näissä kasaarijuutalaisten pankeissa kuten Goldman Sachs jne. Nato on kasaarien pankkimafian yksityisarmeija, jolla he saavat haluamansa, kuten nähtiin 1999 vuoden Kosovon pommituksissa, kun Nato moukaroi maata ja kaikki tämä vain siksi, että kasaarien pankkimafia halusi Jugoslaviasta uraanit pilkkahintaan.Ydinaseteollisuus kun on niin suuri bisnesapaja, että jos sen kentällä eivät kasaarien pankkimafia saa uraanejaan tarpeeksi halvalla, niin he turvautuvat lopulta Natoon ja järjestävät maahan kuin maahan vielä sisällissodan kaupan päälle. Eli tässä suhteessa Ukrainan kriisinkin todellinen syy saattaa olla jokin aivan muu tekijä, kuin EU:n sinne tarjoama assosiaatiosopimus.