http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Michael Jacksonin maineen poliittinen tahrauskampanja jatkuu edelleen


Michael Jacksonin poliittinen maineentahrauskampanja jatkuu edelleen, vaikka taiteilijan murhasta on jo yli 7 vuotta aikaa.

Sony Music kuvittelee varmaan, että se omistaa edelleen Jacksonin sielun.

Julkisuuteen tuotiin vuonna 2003 käydyn oikeudenkäyntiin liittyviä asioita, jolloin Jacksonia epäiltiin alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

On vielä uskomatonta, kuinka nyt kerrotaan, että Jackson kuoli 2009 sydänkohtaukseen. Kun hänet murhattiin levy-yhtiön toimeksiannolla, koska hän oli jättämässä Sony Music levy-yhtiön ja tämä heille useisen miljardien kultakimpale uhkasi lähteä heidän käsistään omille teilleen kuin saippua. 

Mutta kasaarien hallitseman Sony Musicin eliitti päättikin toisin, koska Michael oli myynyt ennen tähdeksi tuloaan sielunsa paholaiselle, joten kun sielusi kuuluu Sony Musicille, niin heillä on silloin heidän mielestään oikeus vaikka tappaa sinut, jos haluat lähteä kälppimään.

Michael Jackson saatiin lopulta murhattua, kun laitettiin hänen henkilökohtainen lääkärinsä Conrad Murrayn Jacksonille päivittäin annetuihin särkylääke-injektoihin tappava määrä myrkkyä.

Näin saatiin näyttämään murha siltä, että aivan kuin sen takana olisi ollutkin hänen oma lääkärinsä. Vaikka murhan toimeksiantajat istuivat levy-yhtiön johdossa. 

Jacksonista oli päästävä eroon, koska hänestä ei ollut enää Sony Musicille käyttöä ja kun näin kallis artisti, joka jauhoi tuollaista voittoa myymällä eniten levyjä maailmasa lähtee tällaisten psykopaattien ja kontrollifriikkien käsistä omille teilleen, niin sitä ei sallita, jos olet levy-yhtiön sopimuksessa lupautunut myymään sielusi tuota menestystä ja mainetta sekä mammonaa vastaan.Michael Jackson puhui uransa loppuaikoina hyvin paljon mm. tästä kasaarihuijareiden omistamasta mediasta, miten se valehtelee meille päivittäin maailman asioista. 

Hän tiesi todellakin sen, että missä mentiin ja vaikka hän oli ns. pop-musiikin kuningas (king of pop), niin hän silti uskalsi faniensa edessä puhua näistä asioista avoimesti. 

Hän puhui myös siitä, kuinka tunsi koko ajan nämä Sony Musicin pomot erittäin hankalina tapauksina, jotka olivat hänelle eräänlaisia energiavampyyreja, jotka imivät hänestä kaikki voimat ulos. 

Hän oli hieman ennen kuolemaansa vielä lähdössä viimeiselle maailmankiertueelleen, mutta sellaista ei enää koskaan tullut, koska Jackson myrkytettiin tappavalla injektiolla 25. maaliskuuta 2009.

Mikäli hän olisi edelleen jaksanut palvella orjapiiskureitaan Sony Musicia, niin luultavasti hän olisi edelleen hengissä. Että ei tässä suhteesa hänen poliittiset näkemykset olleet hänen poliittisen salamurhansa pääsyy, vaan pääsyy oli yksinkertaisesti raha.Jopa Jimi Hendrix joutui huhujen mukaan managerinsa myrkyttämäksi, kun hän halusi lähteä tekemään itse uraa. Mutta tämä ei käynyt taas tälle Hendrixin menestyksen takana vaikuttaneelle monikansallisten levy-yhtiöiden koneistolle.

Nämä suuret levy-yhtiöt pystyvät tilaamaan artistiensa murhan hyvin helposti ja Jacksonin salamurha tilattiin huhujen mukaan Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lta, joka hoiti homman erittäin ammattimaisesti. Koska tuo myrkky saatiin laitettua hänen henkilökohtaisen omalääkärin Conrad Murrayn yhteen injektioon, joita hän särkylääkkeinä piikitti Jacksoniin päivittäin.Michael oli vielä sen verran selvännäköinen, että hän pystyi näkemään omalla intuitiollaan sen, että hänen murhaamistaan jo suunniteltiin. Hän ehti tästä puhua puhelimessa yhdelle tutulleen. Mikä puhelu myös julkaistiin myöhemmin julkisuudessa. 

Sitten vielä tämä yksi CIA:lle työskennellyt agentti väitti olevansa se henkilö, joka osallistui Michael Jacksonin murhan toteuttamiseen.

Tiedustelupalveluhan periaatteessa toimii kuten palkkamurhaajat, eli sieltä tilataan ns. likaiset työt ja tiedustelupalvelu ottaa tilaukset toimeksiannoista vastaan. 


Miksi Sony Music haluaa edelleen tahrata Michael Jacksonin mainetta, vaikka artisti on jo kuollut useita vuosia sitten ?

Tämä että Sony Music ilmiselvästi haluaa edelleen tahrata kuolleen artistinsa poliittista mainetta, levittämällä hänestä edelleen näitä tekaistuja ja vanhoja juoruja kuolleen tähden seksuaalirikosepäillyistä.

Siihen että Jacksonista mustamaalattiin 90-luvulla mediassa on aivan omat syyt ja ne löytyvät siitä, että tähti ei oikein halunnut pysyä hänelle asetetussa ruodussa. Aivan kuten Bill Clinton joutui 90-luvun puolessa välissä ankaran julkisen painostus ja parjauskampanjan kohteeksi, kun hänet laitettiin tämän julkisen seksiskandaalin ytimeen.Ja tässä presidentti Bill Clintonin seksiskandaalin taustalla on vielä sellainen mielenkiintoinen puoli, että hän oli henkilökohtaisessa elämässä vähän liian hyvä kaveri Michael Jacksonin kanssa.


Olivathan kumpikin periaatteessa musiikkimiehiä, kun Bill oli soitellut jo nuoruusvuosinaan saksofonia.
Ettei vaan ollut niin, että Jackson vietti liikaa aikaa Bill Clintonin kanssa ja presidentti ei näin pysynyt tarpeeksi ruodussa ? 
 

Clintonin seksiskandaalin todelliset taustat

Jokaisella istuvalla USA:n presidentillä on ollut aina eliitin henkilökohtaiset luontaisedut käytettävissä, joihin kuuluvat maksulliset Escort-naiset jne. 

Washingtonin sisällä on aina vaikuttanut myös pedofiili-rinkejä, joita toimii myös valkoisen talon poliittisen eliitin sisällä. 


Jos tällainen systeemi vaikuttaa myös USA:n presidentin nenä alla, niin silloin ei voisi kuvitella, että jos hän sortuu yhden sihteerin kanssa salaiseen suhteeseen, että siitä aletaan kirjoittelemaan yli puoli vuotta lehdissä yhteensoittoon. Näitä seksiskandaaleja on maailmalla ollut myös muitakin. Vuonna 2011 eräs New Yorkilainen jenkkipoliitikko käräytettiin siitä, kun hän oli lähettänyt puolialastomia kuvia itsestään useille naisille vuoden aikana. 


Vaikka tuollaista toimintaa aika moni poliitikko jenkeissä harrastaa, niin ei se vielä riitä poliittisen kiristyksen syyksi, josta näissä poliittisissa seksiskandaaleissa on kysymys.


Aivan kuten Matti Vanhasen eron pääminiterin paikalta vuonna 2010, väitettiin johtuneen siitä, että hän oli teettänyt jotain remonttia puolilaittomasti, josta mediaan lanseerattiin tämä "lautakasa-skandaali". 

Vanhanen jyrähti itse tuolloin eräässä lehdistötilaisuudessa, että "luuletteko että minä olisin niin tyhmä, että vaarantaisin oman poliittisen urani jonkun lautakasan takia". 


Hän puhui tuossa tossa, sillä tämä lautakasa ei ollut kuin vain pelkkä poliittinen veruke, jolla Vanhanen syöstiin pois pääministerin paikalta. Tähän olivat syynä se, että kun mies oli käynyt Bilderberg-kokouksessa, jossa kuuli entisen USA:n ulkoministeri
Henry Kissingerin ja pankkiiri David Rockefellerin suunnitelmista pakottaa EU-maat rokottamaan väestönsä sikainfluenssarokotteilla, joilla saataisiin väestön immuniteeti heikennettyä. 


Tästä syvästi järkyttyneenä heti kun Vanhanen palasti tuolta Suomen, niin hän muutti ministerinä suomen terveyslakia, niin että säästyimme pakkorokotuksilta, kun tuli tämä lääkejättien ja maailman salaisen eliitin junailema sikainfluenssa-epidemia, minä oli täysin poliittisesti järjestetty juttu. Ei sellaista epidemiaa missään vaiheessa ollut. Oli vain suunnaton määrä näitä myrkyllisiä rokotteita, joita tyrkytettiin jokaiseen EU-maahan.
Puolan valtio kieltäytyi tilaamasta yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotusta ja heti seuraavana keväänä sen valtionjohdon kone tuotiin alas räjäyttämällä ja Smolenskin lentokentällä yksityisen armeijan sotilaat ampuivat vielä eloonjääneet matkustajat teloitustyyliin sotilaspistooleilla.
Silminäkijänä ollut mies, joka sai tämän taltioitua kännykkäkamerallaan, puukotettin myöhemmin vain viikkoja tuon jälkeen hengiltä, jotta saatiin mahdollinen todistaja eliminoitua.


Politiikka on aina perustunut likaiseen peliin, jossa olit sitten kansanedustaja tai ministeri tason tekijä, niin sinun vaaditaan aina toimimaan kuten puoluejohto määrää tai tahtoo.


Mutta puoluejohdon takana vaikuttavat myös jenkkikonsultit, jotka työskentelevät CIA:lle ja poliitikoissa on myös CIA:n kouluttamia miehiä. Eli meillä saattaa olla tälläkin hetkellä suomessa monia CIA:lle työskenteleviä ulkoministereitä, sisäministereitä, puolustusministereitä. Joten onko tällainen enää demokratiaa, jossa kansa päättää asioista kansanäänestyksin ? 


Ei ole... Vaan se on laitonta tänne tuotua plutokratiaa, jossa todellista poliittista ja taloudellista valtaa pitävät vain koneiston ulkopuolelta vaikuttavat rikolliset tahot.


Yhdysvaltain CIA on hyvin kiero järjestö, jonka sisällä vaikuttaa lukuisat yhteydet mm. Israelin pahamaineiseen tiedustelupalvelu Mossadiin.


9/11 terrori-iskut yhdysvalloissa olivat jo CIA:n ja Mossadin yhteistyöllä toteutettu valtionterroriteko, jossa onnistuttiin joukkomurhaaman miltei 3000 oman maan kansalaista ja syyttämään siitä jotain USA:n hallinnon, Mossadin, CIA:n ja Israelin valtiovallan luomaa vihollista Al-Qaidaa ja Osama Bin Ladenia. 


Jos kerta poliittinen ja taloudellinen valta on ollut koko ajan näiden kansanmurhaajien käsissä, niin miksi meidän pitäisi uskoa siihen, että ISIS on se uhka, vaikka se todellinen uhka on tämä murhanhimoinen eliitti itse, joka leikkii poliittista kuurupiiloa. 

He eivät uskalla tulla esiin, koska heidäthän lynkattaisiin samantien, jos he paljastaisivat tämän luomansa salaisen maailmanhallinnon.


Tämän vuoksi he edelleen tuolla peloissaan piileskelevät omissa linnoissaan henkivartijoidensa ymäröimänä ja tilailevat poliittisia murhia sekä vallanvaihtoja pitkin maailmaa. Mitä ihmeen politiikkaa tämmöinen on, että sitä johdetaan valtioita verhojen takaa, eikä kukaan huomaa mitään, vaikka tämä on nukkehallinnoilla johtamista ? 

Sijoitusalalla pitkään yhdysvalloissa työskennellyt ja oman talousennustusohjelman keksinyt Martin Armstrong kertoi, että hänelle tuli joskus sellaisia sijoitusalan asiakkaita, jotka halusivat asioida vain verhojen takaa. Mutta hän joutui toteamaan, ettei hän lähde tällaisten hämäräheikkien kanssa tekemään mitään yhteistyötä. 

Häntä jopa yritettiin houkutella tämän ns. salalisen klubin jäseneksi, joka oli tämä kasaarijuutalaisten pankkien mafian oma sisäinen salaseura, joka suunnitteli näitä mm. Venäjän valtion poliittisia ja taloudellisia vallankaappauksia.

Kun katsomme tätä 2000-lukua ja sen kehitystä, niin näemme siellä vain yhä enemmän valtionterrorismia, jonka toimeksiantajia ovat tämä salainen maailmanhallinto itse. 


He kylvävät kauhua ISIS:ksen nimeen, kun vielä satoja vuosia sitten kylvettiin kauhua herran pelon nimeen. 


Niin nyt tuo jumalan tai herran pelko, on muuttunut ISIS:ksen peloksi.


Mutta kuka olisi tänään se pappi, joka siunaa meidän kaikki syntimme anteeksi ja karkoittaa meidät tästä isis pelosta ? 


Se olet sinä itse, koska ei enää tällä aikakaudella tarvita mitään valtionkirkon monopoliin perustuvaa pelotteluyhteiskuntaa, jota eliitti johtaa pelolla. 


Mutta tämä länsimainen yhteiskunta jossa nyt elämme perustuu uuteen valtionkirkkoon, joka on media ja jos uskot sen sisältöön, niin silloin sinua hallitaan tällä isiksen pelolla. 


Ennen kun käytiin jumalan pelon uhalla kirkossa, niin tänään luetaan ja katsotaan uutisia isiksen pelolla. 


Tuo isis symboloi sitä vanhaa herran tai jumalanpelkoa, jota täällä vielä satoja vuosia sitten koettiin ja papit pelottelivat saatanalla tai helvetillä. 


Nyt tuo helvetti on täällä maan päällä ja näkyy kaikkena harhaanjohtamisena ja eräänlaisena tietoisuuden verhona, jolla yksilöt elävät eräänlaisessa unessa, jota he nimittävät normaalin ihmisen todellisuudeksi.


Mutta koska elämme 2000-luvulla sivistysvaltiossa, niin täällä on vielä toistaiseksi voimassa yksilönvapaus ja ihmisoikeudet, joita voi jokainen vapaasti käyttää haluamallaan tavalla. Niin älkäämme antako tuhoa, kauhua ja pelkoa kylvävän eliitin antaa viedä meidän yöuniamme sillä, että he yrittävät pitää maailmaa otteessaan tuolla luomallaan valtionterrorismilla. 

He tietävät sen, että terrorismi on hyvä keino pitää ihmiset ruodussa ja saada tietoisuuden värähtely pysymään pelon asteilla.


Mutta sinä voit nostaa tätä värähtelyä haluamaasi suuntaan, joko valitsemalla negatiivisen tai positiivisen vaihoehdon.


Kasaarien hallitsema valtamedia on rakennettu hyvin negatiiviseksi vain sen takia, että sillä pyritään pitämään ihmiset ruodussa tuon pelon ja negatiivisen informaation johdolla.
Mutta vielä Michael Jacksonista sen verran, että miehellä oli tuolla vuonna 1992 julkaistulla "History" -albumilla tällainen kappale kuin "Money", jossa Michael paljastaa selvästi kyllä jotain omasta elämästään: 


MITÄ TAHANSA
MITÄ TAHANSA
MITÄ TAHANSA RAHASTA
VALEHTELISIN SINULLE
KUOLISIN SINUN PUOLESTASI


MINÄ JOPA MYISIN SIELUNI PAHOLAISELLE
Michael Jacksonin perikunnan omaisuus kasvoi 2 miljardiin dollariin


Vuosi sitten Michael Jacksonin perikunnan omaisuuden väitettiin kasvaneen jo 2 miljardiin dollariin, kun vielä silloin kun stara murhattiin, niin mies julistettiin julkisuudessa konkurssiin. 


Eli näinkö ne kuolleen miehen levyt alkavat yhtäkkiä myymään ja tuottamaan miljardeja muutamissa vuosissa, joten jos Sony Music kylpee nyt noissa Jacksonin perikunnan tuloissa ja saa sieltä muhevat osingot, niin he alkavat vieläkin julkaisemaan mediassa Michaelista samoja vanhoja väitteitä, että mies oli pedofiili.


Kuvitteleeko Sony Musicin johto lisäävänsä jacksonin myyntiä levittämällä näitä vanhoja poliittisen mustamaalauksen juoruja mediassa ? Ei sillä kaiken järjen mukaan ainakaan yhtään paremmin levyt myy.

Tällä on vain tarkoitus pitää yllä sitä myyttiä, ettei Michael Jacksonin todellinen ja humanistinen puoli pääsisi enää julkisessa mediassa esille.


Koska hän joka omistaa median (kasaaripankkien mafia), määrää kaiken mitä siellä kirjoitellaan kenestäkin henkilöstä. 


Tämän vuoksi aikanaan tämä poliittisen murhan kohteeksi lopulta joutunut Malcom X totesi julkisesta mediasta näin; 


"Media on kaikkein vaikutusvaltaisin entiteetti maan päällä. 


Heillä on vaikutusvaltaa saada näyttämään syyttömät syyllisiltä ja tämä on valtaa, koska he hallitsevat sitä ihmismassojen mieliin".


Malcom X oli äärimmäisen älykäs mies aikanaan ja jos hän eläisi nyt, niin hän toteaisi varmasti internetin syrjäyttäneen tämän perinteisen median, joka tässä on jo tapahtunut. 


Nyt me olemme media ja tämä tunnetaan sosiaalisena mediana.


Sanomalehti-valheiden aika on ohi ja nämä ovat vanhaa energiaa, jotka eivät enää toimi nykyaikana.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/viihde/2016062121771608_vi.shtml