http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 28, 2016

Paavo Väyrysen 50 000 nimeä keränneen kansalaisaloitteen hylkääminen oli valtionpetos


Paavo Väyrynen keräsi vuosi sitten tarvittavat 50 000 nimeä kansalaisaloitteeseen Suomen eroamiseksi EU:sta kansanäänestyksellä.

Tästä lopulta järjestettiin eduskunnan perustusvaliokunnan avoin kokous tästä kyseisestä kansalaisaloitteesta, jossa sen päälle käveltiin rumasti.

Tilanne muistuttaa sitä samaa aikaa, jolloin 1917-1918 suomen kansalaiset vaativat itselleen 8 tunnin työaikoja, mutta tämä suomenruotsalainen eliitti hajoitti senaatin useita kertoja, eikä kuunnellut suomalaisten tahtoa. 

Kun edelleen suomessa salaista poliittista ja taloudellista valtaa pitää edelleen nämä suomen rikkaimmat suvut, joista valtaosa ovat suomenruotsalaisia. 

He eivät kunnioita suomen kansan enemmistön tahtoa EU:sta eroamisessa ja ovat tehneet kaikkensa, ettei tätä suomen kansan enemmistön tahtoa EU:sta eroamiseksi toteutettaisi. 

Sen takia he kävelivät jo tämän ensimmäisen 50 000 nimeä keränneen kansalaisaloitteen yli, jossa vaadittiin Suomen EU eroa.

Nyt Perussuomalaiset nuoret keräävät toista kertaa uutta kansalaisaloitetta Suomen eroamiseksi EU:sta. He tulevat saamaan todennäköisesti samanlaisen kohtelun kuin mitä sai myös tämä Väyrysen kansalaisaloite EU:sta eroamiseksi.


Suomen suurin poliittinen turvallisuusuhka EU:n suhteen on näiden rikkaiden sukujen fasistit, jotka eivät salli Suomen eroa EU:sta, koska he ovat vihanneet suomen itsenäisyyttä koko sen ajan, mitä tämä maa oli itsenäinen. 

He yrittivät siirtää silloin suomen sisällissodan aikana tämän maan Saksaan ja pistää tänne vielä Saksalainen kuningas. Mutta tuo suunnitelma ei lopulta toteutunut, koska Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan.

Saksalaiset jääkärit olivat tämän suomenruotsalaisen rikkaan eliitin yksityisarmeija.

Mutta tällä hetkellä suomessa on näitä lähi-idästä tänne tuotuja ISIS/ISIL taistelijoita. He ovat nyt tämän suomenruotsalaisen eliitin yksityisarmeija ja sillä he yrittävät estää Suomen uudelleen itsenäistymisen.

EU:n tulevalla liittovaltiolla tulee myös olemaan aseelliset joukot ja oma armeija. Mutta sinne tulee myös sellainen aseellinen ryhmä, jolla Saksa ja muut EU-fasistit yrittävät estää muiden EU-maiden kansannousun. 

He eivät salli enää yhdenkään EU-maan karkaavan tästä EU:n liittovaltiosta, tai muuten alkaa sisällissota ja arvatkaas ketkä ovat niitä sisällissodan toisia osapuolia ? 


Yhdysvaltojen hallinto ja CIA on suunnitellut tämän Euroopan hajoittamisen tarkkaan ennalta.

Mamme on nyt näiden murhan ja vallanhimoisten fasistien käsissä, jotka eivät salli millään että Suomi pääsisi taas vapaaksi ja itsenäiseksi valtioksi. Joten tämän vuoksi nyt jokaisen suomalaisen tulisi herätä ja avata viimein ne silmät ja huomata se, että miten suuressa vaarassa tämä EU:n aikoina jo menetetty itsenäisyytemme on, kun nämä fasistit aikovat viedä Suomen väkisin liittovaltioon, eivätkä kuuntele enemmistön kansan tahtoa.

Nämä fasistit ovat röyhkeästi väärentäneet näiden omistamiensa sanomalehtien galluppeja, joissa väittävät että yli 85 % suomesta kannattaisi EU:ta. Vaikka totuus on aivan päinvastainen. 

Suomalaisille on tullut mitta täyteen tästä EU:sta ja me lähdemme täältä ulos ja lopulta näille fasisteille käy kuin Espanjan Francolle. Jos kerta eliitti tilaa verta nenästään ryhtymällä fasistisiin toimiin Eurooppalaisten valtioiden tuhoamiseksi, niin he tulevat maksamaan siitä lopulta kalliin hinnan. Nämä nilkit eivät kauaa täällä kukkoile, sen jälkeen kun kansa on lopulta herännyt. 

He ovat saaneet jo tässä käynnissä olevassa informaatiosodassa takkiinsa niin pahasti, että vain Herlinien suvun miljardeilla pidetään Helsingin-Sanomia kasassa kuin rikkinäisen purukumin voimilla. 

Tämä kieron valtamedian kuolinkamppailua on ollut jotenkin säälittävää seurata, koska nämä eliitin fasistit, jotka omistavat tuon median kärsivät nyt suuresti, kun nämä heidän valheensa eivät enää menekään kaupaksi. Joten sen vuoksi koko viihdeteollisuus piti aikanaan tuoda yhteen tämän perinteisen median kanssa ja siitä tuli lopulta Seiska-lehden tasoista journalismia.

Fasismin aika on tullut ohi, mutta tämä rikas psykopaattilauma ei silti suostu siitä luopumaan, koska näkivät sen jo Natsi-Saksan valtaannousussa, että minkälaista tuhojäljeä se saa aikaan. Samalla ei pidä unohtaa Neuvostoliiton kommunismia, jossa Stalinin vainoissa murhattiin yli 80 miljoonaa ihmistä.

Maailman salainen valtaeliitti (Illuminati), johon myös Vatikaani kuuluu on pieni lauma arkitodellisuudesta eksyneitä psykopaatteja, joille koko maailman henkinen, fyysinen sekä taloudellinen alistaminen on päivittäinen harrastus. He eivät suostu luopumaan tästä hankkeestaan kirveelläkään ja Rothschilditkaan eivät ole tyytyväisiä ennen kuin se viimeinenkin maa on haltuunotettu tällä heidän yksityisarmeijallaan ja saanut sinne väkivalloin tämän heidän yksityisen keskuspankkinsa.

Rothshildit sekä nämä muut keskuspankkien talousrikolliset pitäisi viedä kaikki Siperiaan 20 vuodeksi pakkotyöleirille, niin sillä aikaa maailmaan tulisi sellainen asia kuin rauha, joka on täysin vieras asia näille psykopaateille. 

Rauhalla kun ei tuoteta rahaa, koska mikään valtio ei tarvitse anoa Rothschildeilta rauhan rakentamiseen vaikka 50 miljardin euron lainaa. Mutta suursotaa varten USA:n armeija kyllä on koko ajan Rockefellerien ja Rothschildien lainahanalla pyytämässä lisää, koska valtiolta uhkaa muuten loppua rahat. Tähän tuo leikki perustuu, täydelliseen persaukisuuteen.


Kansallisen vastarinnan on tapahduttava tavalla, joka on miekkaakin terävämpi

Voimmme pistää näille eliitin fasisteille kampoihin yhdellä tehokkaimmalla tavalla jota on. Internetillä...

Perustakaa blogi, puhukaa tästä Facebookin sosiaalisessa mediassa, niin tavoitatte viestillenne paljon enemmän lukijoita, kuin että jakaisitte lentolehtisiä tuolla kaupungilla.

Internet mahdollisti kansalle sellaisen äänen, jota nämä eliitin fasistit pelkäävät, koska sitä ääntä he eivät pysty vaijentamaan ja syystäkös he ovat hädissään, kun heiltä lähtee näillä internet-aktivismin keinoin valta pois.

EU on ollut täysin fasistinen liitto jo sen alusta alkaen ja liittovaltio ei muuta asioita kuin vain huonompaan suuntaan, koska siellä on jo fasismi kolkuttamassa oven takana.

Tämä informaatiosodan bloggareiden armeija on kasvanut koko ajan ja se ei tule missään vaiheessa antamaan periksi näille seinähulluille fasisteille, jotka haaveilevat suursodasta USA/EU-armeijan ja Venäjän sekä Kiinan kanssa.

Suomi on vasta sen jälkeen taas itsenäinen ja vapaa maa, kun nämä eliitin fasistit on viety tuomittavaksi ja siihen me tarvitsemme vielä oman tuomioistuimen, koska EU:n EIT:llä ei ole luottamusta tässä asiassa, koska tuo Haagin sotarikostuomioistuin on vain heille, jotka eivät pelaa samaa peliä tämän keskuspankkien eliitin kanssa.

Mutta vaikka suomen itsenäisyys on todella tärkeä asia, niin vieläkin tärkeämpi asia on se, että sinä löydät oman sisäisen itsenäisyytesi ja tavoitat tuon oman todellisen itsesi.

Teet tämän prosessin vielä tietoisella mielellä, niin tämän jälkeen heräät tästä länsimaisesta taloususkonnon unesta ja näet sen millaisessa vaarassa kaikki suomalaiset ovat, kun tämä fasistinen liittovaltiohanke alkaa etenemään mutavyöryn lailla Saksasta eteenpäin. 

Suomen kansan enemmistö ei halua lähteä tuohon fasistiseen leikkiin mukaan, joten kansannousu on silloin toteutettava tehokkaimmilla aseilla Internetillä ja totuuden voimalla. Se on niin kirkas voima, että se tulee tuhoamaan tämän fasistisen eliitin juonet ja koska heidän juonensa EU:n supervaltiosta tuli jo julki, niin EU:n heränneet kansalaiset ovat jo voitolla.

Laita siis nimesi tähän EU-aloitteeseen ja visualisoi se, että Suomi tulee lähtemään EU:sta yksimielisellä kansan enemmistön päätöksellä, jolloin nämä rikkaat fasistisuvut eivät kävele suomen enemmistön poliittisen mielipiteen yli.