http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 23, 2016

Star Trekistä tuttu näyttelijä Anton Yelchinin väitettiin kuolleen oman autonsa alle
Star Trekistäkin tuttu näyttelijä Anton Yelchin (27) löytyi muutama päivä sitten kuolleena kotinsa portin edestä oman autonsa edestä.

Poliisin mukaan hän oli ensin noussut autostaan, minkä jälkeen auto oli lähtenyt takaperin liikkeelle ja rullannut hänen päälleen painaen hänet seinää vasten.

Yelchinille väitettiin tulleen tästä paljon päähän ja kehoon kohdistuvia vammoja.

Hänen väitettiin kuolleen vammoihinsa 60 sekunnin sisällä, mikä viittaa siihen, että auton on täytynyt tulla lujaa tuohon porttiin.


 Auto jonka hän omisti oli Fiat Chrystler mallinen Jeep.


Nämä ovat lähes ainoat valokuvat, jotka tuosta turmapaikasta löytyy netistä. Mutta tästä Jeepistä, jonka väitettiin törmänneen tuohon aitaan ei näy yhtä ainuttakaan valokuvaa.


Yelchin oli 175 cm pitkä ja tämä Fiat Chrysler Jeep Grand Cherokee 4X4 auton korkeus on 178 cm.

Jos tuollainen auto törmää pelkkä perä edellä vasten tuollaista piha-aitaa, niin kuinka on mahdollista, että aidassa on vaan nuo vasemmanpuoleiset kalterit vääntyneet ? 

On uskomatonta, että vaikka tämän Yelchinin makaaberista kuolemasta on vasta kulunut vasta 2 vuorokautta, niin lehdet julistavat jo, että FIAT Chrystlerin ongelmat saattoivat olla tämän onnettomuuden syynä. 

Poliisin esitutkinta on vielä kesken ja lehdet lähtevät syyttämään siitä jo FIAT-autovalmistajaa.

Anton Yelchin syntyi ent. Neuvostoliitossa 11. maaliskuuta 1989 ja hänen vanhenpamsa Irina Korina ja Viktor Jeltsin ovat molemmat entisiä taitoluistelijoita, jotka esiintyivät aikanaan 15 vuoden ajana Leningradin jääbaletissa. 

Anton muutti jo puolitoistavuotiaana vanhempiensa kanssa Yhdysvaltoihin ja päätyi Hollywoodiin lapsinäyttelijäksi 9 vuotiaana. 


Mediassa ristiriitaista tietoa Antonin oikeasta kuolinsyystä 

Helsingin-Sanomien mukaan Anton joutui puristukseen autonsa ja turva-aidan väliin. 

Wikipedian mukaan hän taas kuoli jäätyään puristuksiin autonsa ja postilaatikon väliin. Kummallista, kun tuota postilaatikkoa ei kyllä näy tuon turva-aidan vieressä ollenkaan.


Oliko Anton aikomassa kertoa jotain julkisuuteen Hollywoodin vaikutusvaltaisista pedofiileistä ?Hollywoodissa myös uransa lapsitähtenä aloittanut Elijah Wood antoi viime kuussa haastattelun englantilaiselle Telegraph -lehdelle ja paljasti, että hän oli jo lapsena Hollywoodissa näiden lukuisten pedofiilien ympäröimänä.
Wood kertoi, että hän säästyi näiden Hollywoodin pedofiilien hyväksikäytöltä, koska hänen äitinsä ei päästänyt häntä näihin juhliin, jossa nämä pedofiilit olivat paikalla.


Tähän mennessä Hollywoodin pedofiileista on uskaltanut puhua vain lähes ainoastaan tämä entinen lapsitähti Corey Feldman (kuvassa), joka vielä paljasti sen kuinka hänen toinen lapsinäyttelijä ystävänsä Corey Haim joutui vain 14- vuotiaana raiskatuksi Hollywoodin pedofiilien toimesta.

                                   Corey Haim (1971-2010)

Corey Haim ajautui jo hyvin nuorena väärille raiteille ja alkoi käyttää huumeita jo alaikäisenä ja hänet löydettiin lopulta kuolleena kotoaan maaliskuussa 2010 ja kuolinsyyksi epäiltiin huumeiden yliannostusta.Joutuiko Anton Yelchin Hollywoodin pedofiilien saalistuksen kohteeksi ? 


Tähän mennessä kukaan näistä medialle näistä Hollywood pedofiileista paljastanutta entistä lapsinäyttelijää eivät ole uskaltaneet käräyttää vielä ensimmäistäkään vaikutusvaltaista pedofiilia, koska ne istuvat niin korkeilla tahoilla Hollywoodissa, että voisivat halutessaan laittaa CIA:n tappamaan nämä pedofiilien nimien vuotajat. Joten tässä suhteessa mikäli tämä Yelchinin makaaberi kuolema ei ollutkaan onnettomuus ja hänet käytiin ajamassa kuoliaaksi vasten kotipihansa turva-aitaa. Niin oliko se mahdollisesti varoitus-signaali näille muille entisille Hollywoodin pedofiileista mahdollisesti medialle kieliville entisille lapsitähdille, etteivät he enää uskaltaisi puhua Hollywoodin pedofiiliongelmasta ?Hollywoodia hallitsevat pedofiilit Aivan kuten Corey Feldman totesi jo useita vuosia sitten, että Hollywoodin suurin ongelma ovat pedofiilit ja sen suurin ongelma tulee olemaan pedofiilit.Heidän joukossaan kun on hyvin vaikutusvaltaisia juutalaisia nimiä, jotka pelkäävät kuollakseen sitä, että heidän nimensä tulisivat julki. Joten tästä syystä he salaavat toimintansa ja laittavat tarvittaessa jopa tiedustelupalvelujen osastot hiljentämään nämä entiset lapsitähdet, jotka saattavat kieliä heidät medialle. Tässä kuvassa poseeraa pienten lasten kanssa Hollywoodissa vaikuttava juutalaistaustainen pedofiili Marty Weiss.Hänet otettiin kiinni vuonna 2011, kun eräs 18 vuotias entinen lapsitähti väitti, että Weiss oli käyttänyt häntä aiemmin seksuaalisesti hyväkseen.Uhri kertoi poliisille, että hän oli joutunut Weissin kanssa sukupuoliyhteyteen n. 30 - 40 kertaa ja hyväksikäyttö loppui vasta silloin, kun uhri täytti 15 vuotta.


Uhreille kerrottiin, että jos he kertoisivat seksuaalisesta hyväksikäytöstä eteenpäin, niin se tulisi pilaamaan heidän uransa.Weiss todettiin lopulta vuonna 2012 syylliseksi alaikäisten poikien seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1 vuoden vankeusrangaistukseen, mutta hänet vapautettiin jo 6 kk jälkeen. Lisäksi muut seksuaalirikos syytteet hylättiin.Tässä on heti yksi esimerkki siitä, että miten nämä Hollywoodin viihdeteollisuuden pedofiili-limanuljaskat pääsevät aina tuomion tullessa alle vuodessa vapaalle, koska heitä suojellaan näiden Hollywoodin pedofiili-verkoston taholta.Se on hyvin vaikutusvaltainen verkosto, jonka sisällä tämä pedofiilien mafia pitää Hollywoodissa salaisesti valtaansa yllä.


Puolalais-ranskalainen elokuvaohjaaja Roman Polanski (kuvassa) otti vuonna 1978 tästä kuvassa näkyvästä 13 vuotiaasta tytöstä yläosattomia kuvia Vogues Homme- lehteen, juotti känniin shampanjalla ja raiskasi. Kun tyttö kertoi lopulta tapahtumasta äidilleen, niin Polanski vietiin vankilaan psykiatriseen tutkimukseen 42 päivän ajaksi. Mutta sen jälkeen kun hänet sieltä vapautettiin, niin Polanski otti jalat alle ja lähti pysyvästi maanpakoon yhdysvalloista, eikä ole tuon jälkeen enää uskaltanut astua jalallakaan USA:n kamaralle, koska pelkää että häkki heilahtaa.Polanski kuitenkin otettiin kiinni myöhemmin useita vuosikymmeniä tuon jälkeen, kun hän erehtyi menemään Sveitsiin, jossa hänet otettiin kiinni Zurichin lentoasemalla vuonna 2009. Lopulta puolalalinen oikeusistuin päätti, ettei häntä luovutetakaan yhdysvaltoihin.Polanski on vielä esimerkki siitä, että jos olet itse pedofiili ja työskentelet Hollywoodissa, niin vaikka saisit kansainvälisen etsintäkuulutuksen seksuaalirikostuomiosta, niin elokuviasi julkaistaan edelleen, vaikka joudut niitä filmaamaan USA:n ulkopuolella. 

Jenkkiläisellä salaliittoaiheisella Godlike Productions keskustelufoorumilla eräs jenkki väittää, että on liikkunut huhuja, että Yelchin oli aikomassa tuoda julkisuuteen näitä hänen seksuaalisia hyväksikäyttäjiään, joska käytivät häntä seksuaalisesti hyväksi lapsitähtiaikoina. Lisäksi Yelchinin kuolema vaikuttaisi ammattimiesten työltä.Tämä nimimerkki JerrersunTzu kertoo myös, että erä Yelchinin ystävä joka oli tietoinen hyväksikäytöstä palkkasi jo yksityisetsivän selvittämään tätä tapausta, eikä hän usko, että Yelchin kuoli oman autonsa alle onnettomuudessa.Toivotaan nyt, että tämä yksityisetsivä (private investigator) saisi selvitettyä tämän tapauksen ja saada vielä selville sen, että mistä taholta Yelchinin murhan toimeksianto annettiin. Sen jälkeen kun nämä Hollywood mogulit tuodaan US Court Systemin eteen, niin en usko että poliittisen salamurhan tilaamisesta selviää enää kuudella kuukaudella. 

Lähteet: http://www.hs.fi/kulttuuri/a1466309077968

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2068658/Manager-Hollywood-child-actors-Martin-Weiss-arrested-sex-abuse-client-police-say-victims.html  

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message3208351/pg1 

http://magneettimedia.com/hollywoodin-pedofiiliverkostosta-kohistaan-jalleen/

http://www.mtv.fi/viihde/hollywood/artikkeli/elijah-wood-puhuu-lapsiin-kohdistuvista-seksuaalirikoksista-hollywoodissa-on-paljon-pimeytta/5909032