http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2016

Temppeliherrain ritarikunta laittoivat alulle pankkipalvelut
Teksti: Teemu Vehkala

Toisin kun luullaan, että pankkitoiminta olisi saanut alkunsa 1500-luvun englannissa, niin tämä ei pidä paikkaansa, sillä temppeliherrat aloittivat tämän toiminnan.He laajensivat silloista suojelubisnestään ja kehittivät kuljetus- ja pankkipalvelut. He siis loivat ns. pankkisiirron ja alkoivat kirjoittaa todistuksia, joilla saattoi nostaa sovitun summan rahaa missä tahansa järjestön rahalaitoksessa niin Euroopassa kuin Lähi-Idässä.Mutta kuten arvata saattaa, niin siinä vaiheessa kun heidän holveihinsa alkoi tulvia ihmisten talletuksia, joita vastaan ihmiset hyväksyivät pelkkiä paperilappusia, jotka muka olivat todistus siitä, että he voisivat hakea talletuksensa holveista.

Näin syntyi alku tälle länsimaiselle pankkibisnekselle, joka on alusta saakka perustunut huijaukseen, koska pankeilla ei ole missään vaiheessa ollut tuosta heidän väitetystään omaisuudesta kuin vain hyvin pieni osa.Mutta läntisen pankkitoiminnan menestys on perustunut sille, että ihmiset luottavat edelleen pankkeihin ja suostuvat ottamaan sieltä lainaa, jotta pystyisivät säilyttämään elintasonsa. 

Mutta missään vaiheessa eivät pankit ole kertoneet sitä asiakkailleen, kuinka syntyy uutta rahaa. 

Uutta rahaa syntyy vain velasta ja ilman uutta velkaa tapahtuu taas tilanne, jossa rahaa lähtee kierrosta ja tämä luo massairtisanomisia ja suurtyöttömyyttä.


Suomen eläkerahastot varastavat vuodessa suomen valtionlainoista 5,8 miljardia yksityisiin eläkerahastoihinsa. Tämä on Suomen vuosittaisista valtionlainoista 2/3 osuus.Tällä rahalla loisi suomeen vuodessa yli 140 000 mediaanituloille yltävää työpaikkaa, mutta HYVÄ VELI -järjestöt ovat kiinnostuneita mielummin omien miljooniensa osinkojen kasvusta, kuin Suomen valtion työpaikkojen kasvusta.Tähän 5,8 miljardin euron valtionryöstöön kun vielä lisätään tuo n. 25 miljardin vuosittainen rikkaan eliitin veronkierto, niin potti jonka suomen valtio menettää nousee jo yli kolmenkymmeneen miljardiin.Vapaamuurarit ovat vannoneet pitävänsä veljiensä puolia, toimivat he sitten vaikka millä alalla. Mutta loosien sisällä on hyvin paljon toimitusjohtajia ja valtion hallinnon korkeita virkamiehiä, jotka myöntävät toisilleen huippuvirkoja. 

Tällä hetkellä Suomen Pankki on alistunut Rothschildien pankkisuvun edessä ja velkaantuu 1 000 000 €/tunnissa.

 

Rothschildien kanssa veljeily ei ole Suomen Pankille uutta, koska vuonna 1800-luvun lopulla nälkävuosina J.V. Snellman kääntyi tunnetun frankfurtilaisen pankkiirin C. von Rothschildin puoleen ja järjesti tänne 6 miljoonan lainan. Mutta Suomen takaisinmaksukykyyn ei uskottu, joten Rothschild joutui pulittamaan lainan silloin omista varoistaan. Kreikan kohtalo EU:ssa on jo kertonut totuuden siitä, että mikä on tämän Euroopan talousunionin tulevaisuus. 

Friedmanin kaltainen talouskuritus, jossa työntekijöiden palkkoja ja sosiaalitukia leikataa ei ole parantanut Kreikan taloutta. Vaan se on tuhonnut ihmisten elintason sekä ostovoiman, joka on Rothschildien tarkoituskin.

Mutta samalla kun muut EU-maat sitten laitetaan maksamaan Kreikan velat, niin nämä Kreikan tukipaketit menevätkin suoraan velkojien (Rothschildien pankit) taskuun.

  
Rothschildien tavoitteena on luoda EU:sta liittovaltio, jonka sisäinen talous saatettaisiin Kreikan tasolle. Sillä siinä vaiheessa kun keskituloisten ostovoima on tuhottu katoaa myös taloudellinen keskiluokka. 

Kreikassa on tällä hetkellä työttömyysprosentti jo yli 36,00 % ja se on monikansallisille yhtiöille lottovoitto, koska näin suurella työttömien reservillä pystytään tuhoamaan keskiluokka. Koska jos työttömät ovat valmiita tulemaan töihin 300 euron kuukausiansioilla, niin tämä tuhoaa koko keskiluokan, mikä tässä on eliitin tavoite. 


Eliitti on alusta saakka rakentanut tämän epäoikeudenmukaisen valtiojärjestelmän siten, että se saa mediassa kaiken näyttämään köyhien (työttömät) syyltä. 

Huono vienti Venäjälle johtui taas EU:n määräämistä Venäjään kohdistetuista talouspakotteista. Tällä Suomi sai laskettua sinne kohdistunutta tavaravientiä peräsi 32 prosenttia edellisvuodesta.Venäjä pakotteiden väitettiin saaneen alkunsa siitä, kun Venäjä liitti Ukrainaan ennen kuuluneen Krimin niemimaan itseensä kansanäänestyksen jälkeen.

Venäjä vastasi talouspakotteisiin kieltämällä lähes kaiken ruoan tuonnin Yhdysvalloista, EU-maista ja muista länsimaista. 

 


Ukrainan kriisin poliittinen korrektius 

Heti kun Ukrainan kriisi alkoi vuoden 2013 lopussa ja laajeni Maidanin aukiolle CIA:n ja armeijan salaiseksi operaatioksi, niin Yhdysvaltain presidentti Barack Obama totesi jopa kerran julkisesti, kuinka kukaan ei saa olla eri mieltä Ukrainan kriisin tapahtumista, tai voisi joutua muuten USA:n oikeusjärjestelmän sisällä vastuuseen sanomisistaan.

Tämänkaltainen vaatimus osoittaa jo sen miten pitkällä olemme jo nyt tämän poliittisen korrektiuden alle naamioidussa fasismissa, johon ajatusrikollisuus poliittisine vainoamisineen ja tuomioineen tulevat olemaan osa EU:n ja USA:n tummaa ja tulevaa ajankuvaa.

Yhdysvaltain presidentillä Illuminatin salainen maailmaneliitti haluaisi kyetä hallitsemaan miljardien ihmisten asenteita ja ajatuksia. Mutta kun sellainen ei enää onnistu internetin ja tietoisella mielellään jattelevien ihmisten aikakaudella.

Totuudesta tuli vihapuhetta 

Alamme nyt siirtyä siihen yhteiskunnalliseen vaiheeseen, jolloin totuudesta tulee vihapuhetta, josta viranomaisilla on intressejä alkaa poliittisesti vainoamaan ihmisiä. 

Ilja Janitskinin luoma nettivistusto MV-lehti on tästä syystä päätynyt totuuden vastustajien ykkös vihasivustoksi. Toki myös kulttuurimaxismilla aivopestyt rasisminvastustajat vetävät tätä sivustoa hylkäävällä magnetismilla puoleensa.Hakukonejätti Googlen tuoreimmassa mittauksesa MV-lehti nähdään jo suomessa tällä hetkellä yhteiskunnallisesti toiseksi vaikuttavampana vaikuttajana.

Voi siis kuvitella miten suureen epätoivoon se on saanut valheiden imperiumiaan romuttuvat Iltalehden, Iltasanomat, Ylen, Helsingin-Sanomat jne. Kun valheet eivät nää myy, niin näiltä iltapäivälehdiltä lähtevät seuraavaksi mainostajat pois. 

Kohta alkavan salaisen Bilderberg -kokouksen yksi käsiteltävä aihe on kyberturvallisuus, jonka sisälle kuuluu myös MV-lehtien kaltaisten toimijoiden eliminoiminen. Koska nämä rappeutuvat läntiset mediatalot kokevat ne heille hyvin suurena ja poliittisen uhkana.Ylen päätoimittaja Atte Jääskeläisen mielestä tavallisella suomenkansalaisella ei olisi oikeutta kirjoittaa blogeja ja vaikuttaa sosiaalisessa mediassa suomalaisten tietoisuuteen. Koska tämä voisi taas vääristää lukijoiden Ylen propagandan värittämää maailmankuvaa.

Tästä koko eliitin huolestumassa informaatiosodasta on kyse, että internetissä on täysin kilpailu vapaa kenttä vapaalle tiedonvälitykselle ja tämän pelin korruptoitunut eliitti on jo hävinnyt.Hillary Clinton tunnusti jo muutama vuosi sitten, kuinka Pentagon on jo hävinnyt käynnissä olevan informaatiosodan. Joten on uskomatonta, että miten nämä kontrollifriikit silti edelleen jaksavat yrittää vielä uusia juoniaan. 

Heille kun jokainen tavallinen internettiä päivittäin käyttävä ihminen on suuri ja poliittinen uhka, jos he sattuvat heräämään tästä eliitin luomasta länsimaisesta Matrixista. Eli oppivat lopulta ajattelemaan omalla tietoisella mielellään.

Niin tämän vuoksi Rothschildien johtamat pankkiirit haluaisivat kieltää internetin koko maailman ihmisiltä ja ovat luokitelleet sen hyvin vaaralliseksi kapistukseksi, koska se uhkaa viedä heiltä pois kaiken poliittisen, kuin taloudellisen vallan ja kontrollifriikki psykopaatti, jota uhkaavat tällaiset valtatekijät, kuin ihmiskunnan yksilötietoisuus. Saa heidät todella suureen paniikkiin ja epätoivoon. 

Internetin sensurointihanke tuottaa heille todella paljon harmaita hiuksia tällä hetkellä. 

Siellä on EU:n komission think thankit (ajatushautomot) laitettu nyt painamaan pitkää päivää ja nämä vielä joutuvat tekemään esitelmän Bilderberg-kokoukseen. Jossa nämä sosiaalisen median jätit yrittävät uskotella, kuinka he onnistuisivat siivoamaan totuuden (uusi vihapuhe) jatkossa Facebookista ja Twitteristä alle vuorokaudessa.Koko Eurooppalaisen väestön vapaus on nyt suuren puntarin edessä, koska näille yksityisomisteisten pankkien takana vaikuttaville pankkiireille koko tällainen yksilövapaus on täysin tuntematon käsite. Koska heille jokainen työssä käyvä ihminen edustaa tämän länsimaisen kapitalistisen palkkaorjuus-unionin orjaa.Ja tämä länsimainen palkkaorjuus toimii erittäin hyvin, kun se on rakennettu kilpailuun perustuvien työehtosopimuksien sisälle.

Palkkaorja on jo peruskoulussa opetettu kilpailemaan toisia vastaan ja ajattelemaan vain itseään. "minä, minä, minä, mun ura, kun mä teen nyt mun uraa" jne. Tämänkaltaisia uraputkessa juoksevia työntekijöitä pankkiirit pitävät heille hyödyllisinä palkkaorjina, joita ilman tämä länsimainen talousjärjestelmä ei pysyisi pystyssä. Pankkiirit kun ovat olleet aina talousrikollisia, joita ei voi ottaa koskaan kiinni tai tuomita, koska he ostavat itsensä vapaiksi ja ovat luoneet järjestelmän, jossa he toimivat aina lain yläpuolella. 

Sen sijaan että he ryöstäisivät pyssyllä yksittäisiä pankkikonttoreita, niin he ovat huomanneet paljon tehokkaamman keinon, joka on velkaannuttaa muita valtioita heidän pankkiensa avulla. 

Suomen Pankki joutuu lainaamaan joka tunti 1 miljoona euroa lisää lainaa, joka tulee kaikki yksityisomisteisesta Euroopan Keskuspankista, jonka taas omistavat pääosin Rothschildit. 

Jos Suomen Pankki alkaisi vaikka painamaan salaa euroja omin päin ja laskisi niitä liikkeelle tuon 1 miljoona euroa tunnissa, niin tällä loisi vuodessa n. 142 000 mediaanituloista työpaikkaa. 

Mutta koska Suomen Pankki luovutti taloudellisen itsemääräämisoikeutensa EMU-rahaliiton jälkeen EKP:lle. On tästä syystä valtio velkaantunut joka vuosi useita miljardeja ja nyt tuo velkavuori on jo yli 100 000 000 000 euron suuruinen.

Suomen yksityiset eläkerahastot kasvavat n. 1,3 miljoonaa euroa tunnissa. Joka todistaa jo sen, kuinka nämä HYVÄ VELI -verkoston veroparatiisivarat ryöstävät Suomen hyvinvointivaltiota kohti sen lopullista tuhoa.

Mutta tämän lisäksi eläkerahastot ryöstävät vielä valtionlainoista 2/3 itselleen ja laittavat ne veroparatiisi tileilleen.

Yksityiset eläkerahastot rohmuavat Suomen valtion tunnin aikana otetusta yhdestä velkamiljoonasta n. 666 666 euron osuuden itselleen.

Eläkerahastojen massiivisia jopa yli 195 miljardin euron varoja ei kuitenkaan käytetä eläkeläisten tai suomen valtion elvytyksen hyväksi

Tämä kertoo suoraan sen, että eläkerahastoja hallitsevat suomen valtion kassasta ryöstävä eliitti, joka syö omasta kuormasta liikaa ja tälle asialle pitäisi pian tehdä jotain sekä panna valtionryöstäjät vastuuseen teoistaan. 

Suomeen tarvittaisiin Islannin kaltainen laki, jossa pankkimaailman petturit tuomitaan linnaan, mutta tämä uudistus onnistuu vasta sen jälkeen, kun Suomi on eronnut EU:sta.

Sipilän hallinto ei uskalla tehdä tuota EU ero temppua, koska he ovat salaisella ja kirjallisella sopimuksella sitoutuneet ajamaan Amerikkalaisten konsulttiyhtiöiden etuja. 

Suomi on nyt Naton alusmaa, kuten Ruotsikin jonka tämä pankkivallan takana vaikuttava eliitti haluaisi ajaa suursotaan Euroopan ja Venäjän kanssa. Suuret sodat kun ovat näille pankeille mitä suurinta liiketoimintaa, johon ei liity pankkien osalta mitään riskejä. Koska he lainaavat aina suurienkin sotien molemmille osapuolille. Mutta sodan häviäjä maksaa lopulta viulut.