http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 28, 2016

EU:n komissio on juonitellut EU-ero kampanjat kieroilemalla EU-maat liittovaltioon


Tämä jo käynnistynyt EU:n ero kampanja paljastui jo alussa, että se on pelkkä kiero juoni, jolla EU maat pakotetaan menemään fasistiseen liittovaltioon.Mutta se tapahtuu sillä tavalla, että nyt ensimmäisenä punta tuhotaan. 

Punnan arvo oli 4 vrk sitten alimmillaan sitten vuoden 1985 ja tämä ei ole mitään sattumaa.

Rothschildit pystyvät tuhoamaan punnan arvon helposti, koska he käytännössä omistavat Englannin keskuspankin.

Suunnitelma EU:n liittovaltiolle on tuhota EU:n talous ensin

Keskuspankkien takana istuva eliitti on todella kiero tässä EU-liittovaltion hankkeessa, koska tässä juonessa he tuhoavat ensin koko EU:n talouden. Britanniassa punta tuhotaan ensin.

Sitten kun punta on tuhottu, niin EU:n komissiosta ilmoitetaan, että vain liittovaltio voisi enää pelastaa Britannian. Tämän jälkeen Britannia on ensimmäinen maa, joka on liittynyt tuohon EU:n fasistiseen supervaltioon.

Tämän jälkeen sitten tod. annetaan Hollantilaisen äänestää, jossa tulee tietenkin enemmistön murskaäänillä NEXIT-äänestykelle. Mutta Hollantilaisia kustaan taas silmään ja siellä kansa luulee, että he olisivat päässeet ulos EU:sta. Vaikka euron valuuttaa aletaan tuhoamaan ja lopulta kun euro on tuhottu. On EU-maihin luotu todellinen taoudellinen kaaos ja saatu euro samalle tasolle kuin kävi 80-luvun Neuvostoliiton ruplalle.

Lopulta EU:n komissio sitten sanelee pelisäännöt, että nyt kaikkien EU maiden tulee sitten luopua kaikesta vallasta, itsenäisyydestä, lipuistaan ja liittyä EU:n yhteiseen supervaltioon, jota Saksa tulee hallitsemaan.

Tämän jälkeen alkaa sitten tämä EU:n yhteisen armeijan aseistus ja keskitysleirit avataan, jonne viedään kaikki ne, jotka ovat profiloituja mahdollisiksi poliittisiksi uhiksi. Eli nämä jotka vastustavat tätä fasistista liittovaltiokehitystä.

Joten jos tämän BREXIT, NEXIT, FIXIT kampanjan takana on tämä kieroileva EU:n komissio, niin ei kannata mennä siihen halpaan, että Suomi voitaisiin irroittaa sillä äänestyksellä EU:sta 2017 joulukuussa. Vaan suomen tulee lähteä EU:sta suoraan ulos, ilman mitään liittovaltio aikeita.


Pääministerimme Juha Sipilä on näiden keskuspankkien ja EU:n komission kieroilijoiden puolella, koska hänet on ostettu sinne puolelle.

Koko suomen poliittinen järjestelmä on jo ajat sitten kaapattu mm. Bilderbergin kaltaisten salaseurojen käsiin ja suomen poliittista järjestelmää ohjataan myös CIA:n kautta, jossa hyvin suuri peluri on tämä Helsingin USA:n suurlähetystö. Joten miksi suomen poliittisen eliitin täytyy veljeillä tällaisten EU-natsien kanssa ? 

Eikö itsenäisyys enää kiinnosta ketään ?