http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2016

Maailman pisimmän tunnelin avajaisissa okkultistinen rituaaliSveitsin, Gotthardissa avattiin muutama päivä sitten maailman pisin 57 km Gotthardin tunneli, joka on osa Gotthadin rautateitä.

 

Tunnelin avajaisseremonia on kuitenkin katsomisen arvoinen, sillä se oli okkultistinen rituaali, jossa tanssijoilla oli päässään mm. satanistien okkultistista jumalaa symboloivan Babhometin sarvipäähine. Tunnelin rakennustöissä ei myöskään selvitty ilman ihmisuhreja, sillä pitkään kestäneiden rakennustöiden aikana kuoli yhteensä yhdeksän rakennusmiestä vuosien 2000-2012 välisenä aikana. • Andreas Reinhardt, 33, kuoli 8.6.2000
 • Jacob Du Plooy, 23, kuoli 12.3.2001
 • Heiko Bujack, 36, kuoli 3.4.2003
 • Albert Ginzinger, 37, kuoli 11.9.2003
 • Andrea Astorino, 31, kuoli 21.1.2005 
 • Salvatore Di Benedetto, 24, kuoli 21.1.2005
 • Thorsten Elsemann, 30, kuoli 23.11.2006 
 • Hans-Georg Gammel, 47, kuoli 24.6.2010
 • Giuseppe Luizzo, 53, kuoli 16.6.2012 • Tunnelin avajaisseremoniassa ihmiset esiteltiin zombien kaltaisiksi totteleviksi orjiksi, joita kuljetettiin joukolla junassa tunnelia pitkin.

  Mitähän tässä mahdettiin viitata, kenties EU:n tuleviin keskitysleireihin ?   Yhdessä kohtauksessa vastasyntynyt Lucifer lentää työmiesten yläpuolella, joita työn orjat palvovat yläpuolellaan. 

  Kuvastaa kyllä hyvin länsimaista palkkaorjuus yhteiskuntaa, jossa työ on itseisarvo, josta yhä useamman länsimaisen ihmisen täytyy taistella, että pääsevät käsiksi edes niihin pienimpiin leivänmurusiinsa.  Avajaisseremoniassa nähtiin myös kohta, jossa työmiehet hirttivät itsensä.
  Ja seuraavaksi näiden hirttäytyneiden työmiesten haamut ilmestyivät kuvioihin.  Lopulta myös nainen pukeutui Babhometin kaltaisesti todeten; "You are now the king of the world", eli "nyt olet maailman valtias".  Babhomet on satanistinen jumalolento, joita muinaisten tempperiherrojen väitettiin palvoneen salaisissa rituaaleissaan. 

  Babhomet mainittiin ensimmäisen kerran muinaistranskriptioissa vasta 1300-luvulla. 

  Vuonna 1307 kun silloinen Ranskan kuningas Filip IV pidätytti silloiset temppeliherrat ja kidutti heitä saadakseen tunnustuksen, niin jotkut heistä tunnustivat palvelleensa tätä Babhomettia.

  Lopulta monet kiinni jääneet tempperiritarit laitettiin lopulta roviolle ja tuikattiin tuleen.    

  Jacques de Molay oli tuolloin temppeliherrain ritarikunnan viimeinen suurmestari ja kun hänet laitettiin roviolle, niin siellä hän vielä viimeisillään kirosi kuningas Filipin ja paavi Klemensin sekä ennusti, että vuoden sisällä he olisivat hänen kanssaan helvetissä. Klemens V kuoli vain kolme viikkoa myöhemmin ja Filip kuoli vuoden loppupuolella marraskuussa.  Syy miksi temppeliherrain ritarikunta oli saavuttanut Filip IV:n edessä suuren epäluottamuksen johtui heidän harjoittamasta velkabisneksestä. He olivat saaneet ranskan kuninkaan jo pahasti velkaantumaan ja lopulta näille koronkiskureiden esi-isille tuli ahtaat paikat.

  Temppeliherrain ritarikunta edusti tuolloin salaseurana poliittisen, taloudellisen sekä sotilaallisen vallan huippua. 

  Heidän väitettiin löytäneen myös Graalin malman, liitonarkun jne. 


   Lähteet: http://www.trunews.com/nwo-satanic-ritual-gotthard-tunnel/

  http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/opening-ceremony-worlds-largest-tunnel-bizarre-occult-ritual/