http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2016

Veroparatiisipaljastuksien takana pahamaineiset suursijoittajat


YLE:n MOT-dokumentissa tällä viikolla, sekä suomen mediassakin mainittu suuri tietovuoto veroparatiisiyhtiöiden käyttäjistä onkin pelkkä pahamaineisten pankkiirien organisoima operaatio. 

Koska näiden veroparatiisipaljastusten takana on kansainvälisten tutkivien journalistien järjestö International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ), jota rahoittaa mm. pahamaineinen suursijoittaja George Soros

Jos Islannin pääministeri mainittiin jo tuolla listalla, niin aivan syystä paine on kohdistettu näihin maihin, jotka eivät ole näiden rikollisten oligarkkien suosiossa. 


Uber uutiset ehti jo eilen julkaista artikkelin, jossa näkyi noilta listoilta bongattuja suomalaisia kärkipoliitikkoja. Juha Sipilä jne. Mutta nyt sitten kun paniikki iski suomessa, niin näille konkaripoliitikoillekin tuli kiire saada poistettua nimensä noilta listoilta ja suomen korruptoitunutta eliittiä suojeleva YLE politrukkeineen julisti eilen, ettei näistä Panama listoista löytyisi yhtään suomalaisia kärkipoliitikkoja.   


Panama listan takana on Panamalainen lakifirma Mossack Fonseca ja se on luvannut luovuttaa julkisuuteen loput 11.5 miljoonaa dokumenttia, joissa paljastetaan lukuisia veroparatiisiyhtiöitä käyttäviä veronkirertäjiä. Listalta löytyy lukuisia suomalaisia tunnettuja poliitikkoja, liikemiehiä, yritysjohtajia, rikkaita sukuja.  

Voisi kuvitella, että varsinkin nämä oligarkki sedät, jotka liikuttavat päivittäin veroparatiiseihin miljoonia euroja, olisi jo niin paljon käytössään rahaa, etteivät enää paskalle taivu. Että saako pohjaton ahneus heidät käyttämään veroparatiisiyhtiöitä. Vai onko sen taustalla mahdollinen suojatoimi, jolla varmistetaan yksityisyys rahoittaessa kansainvälistä huume sekä asekauppaa. 

Lieksassa muutama vuosi sitten tuomittiin veropetoksesta joku paikallinen yrittäjä, jonka katsottiin huijanneen verottajaa 153 000 euron edestä. Mies sai lopulta vuoden pituisen ehdollisen vankeustuomion. 

Entäs sitten kun kyseessä on tämän maan joku kärkipoliitikko, joka on tallettanut useita miljoonia euroja piiloon verottajalta veroparatiisiyhtiöihin. Mikäli tekisit heidän rikollisista toimista poliisille esitutkintapyynnön, niin esitutkintaa ei toteuteta, koska vapaamuurarijärjestöt suojelevat myös veronkierrossa toisiaan. Sen vuoksi Suomen pääministeri saa jatkaa verokikkailuaan rauhassa viranomaisten painostukselta ja poistattaa nimensä rahalla Panama listalta.