http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2016

Islannin pääministeri eroaa tehtävästään


Panama paperien vuoksi veroparatiisi kohuun joutunut Islannin pääministeri Sigmundur Davíð Gunnlaugsson on eronnut tehtävistään.

Erosta ilmoitti medialla Islannin Edistyspuolueen varapuheenjohtaja Sigurður Ingi Jóhannsson, josta tulee mitä todennäköisimmin tulemaan Islannin tuleva pääministeri.


Ensimmäinen Panama paperien pudottama poliitikko


Nyt kun näimme alkutahdit että mitä tuleman pitää, niin näemme sen että nämä länsimaiselle eliitille kumartavat poliitikot eivät mitä todennäköisimmin tule joutumaankaan kuseen Panama papereiden vuoksi. Vaan nämä Panama paperien paljastukset suunnataankin näiden NEW WORLD ORDER agendalle ei kuuliaisten poliitikkojen ja presidenttien niskaan.


Tämä on siis kuin suuri orkesteri, jonka tahtipuikkoa heiluttaa näkymätön kapellimestari David Rockefeller, ja taiteellisena tuottajana toimii George Soros, jonka rahoilla tätä "Panama paljastusta" rahoitetaan.

Näin ollen koko tämä Panama paperishow onkin pelkkä Rockefeller Foundationin kulissi. Joten nämä toukokuulle suunnatut suuret odotukset vaihtuvat lopulta pettymykseen, koska mitään suuria konnia ei tulla laittamaan satimeen. Eikä näiden suomalaistenkaan veronkiertäjien päitä ala putoamaan. Koska Panama paperishowssa eliitti hyökkää vain niiden poliitikkojen kimppuun, jotka kuuluvat jo valmiiksi mm. USA:n ulkopoliittisten vihollisvaltioiden joukkoon.   


Korruptoituneella eliitillä kun on heidän seuraava suuri suljettujen ovien takana pidetty Bilderberg kerhon tapaaminen kesäkuussa, joka nyt huhujen mukaan järjestetään Saksan, Dresdenissä kesäkuun alussa.   

Näihin Bilderberg-ryhmän salaisiin kokouksiin ei päästetä edes yhtään median edustajaa paikalle ja kaikki siellä käytävä poliittinen keskustelu on salaista. 

Suomesta paikalle odotetaan taas tuttuun tapaan pääministeri (Juha Sipilä), valtionvarainministeri (Alexander Stubb), sekä suomalaisten suuryhtiöiden ja valtionyhtiöiden miehiä Jorma Ollila jne. 


Bilderberg kokouksissa käydään läpi eliitin tulevan vuoden suunnitelmia. Viime vuonna siellä käsiteltiin mm. 2015 vuoden syksyllä aloitetun Euroopan pakolaiskriisin suunnitelmaa, joka toteutettiin pääosin George Soroksen hedge-rahastojen tuella. 

Bilderberg-ryhmällä on vahva poliittinen agenda Euroopan EU-maiden kansallisidentiteetin tuhoamiseksi, mikä on kasaarijuutalaisen pankkimafian päätavoite. He ovat alusta asti ylentäneet itsensä jumalan ja yli-ihmisen tasolle ja pitävät kaikkia valkoihoisia ihmisiä heille hyödyttömänä rotuna, joka tulee tuhota keinoilla millä hyvänsä. 


EU:n kummisetä kreivi Richard Coudenhove-Kalergi laukoi jo aikanaan suoraan sen, mitä tämä kasaarijuutalainen eliitti ajattelee Euroopan valkoihoisesta väestöstä.
Kaikki tämä kasaarijuutalaisen ylimystön ylentäminen muiden yläpuolelle ei kuitenkaan liity kosmisesti mitenkään juutalaisiin. Vaan kaiken tällaisen ihmiskunnan orjuuttamisen takana on alunperin liskoperäinen avaruusrotu, joka sattui aikanaan useita yli 13 000 vuotta sitten ajautumaan tälle planeetalle. 

Vaikka heitä on monia edelleen ihmisen kehossa, niin heillä ei enää ole annettu lupaa inkarnoitua tänne uudelleen. Joten tästä syystä lisko rotu pyrkii pitämään verilinjansa puhtaana ja ilmankos tämä pankkiirien ja kuninkaallistenkin sukujen verilinja on pyritty pitämään puhtaana jo tuhansien vuosien ajan. Tiedän että tämä keskustelu avaruusliskoista on ollut jo pitkään hyvin arka aihe, josta eteenkin Skepsiksen kaltaiset yhdistykset ovat saaneet polttoainetta itselleen. Mutta nyt aika on tullut siihen pisteeseen, että näistä asioista ei voida enää vaieta. 

He jotka eivät näitä juttuja kestä lukea, niin heidän ei ole näitä asioita pakko lukea. Muinaisessa egyptissäkin oli liskojen muotoisia patsaita ja ne tulivat siitä, että noihin aikoihin heitä vieraili jo täällä tuossa ulkomuodossa. 80-luvulla televisiossa pyörinyt V-sarja, jossa liskoihmiset valtasivat koko maailman valtarakenteet, muistuu varmaan monien mieleen jotka elivät kahdeksankymmentäluvulla. Mutta jos tuotakin sarjaa miettii uudelleen, niin kyllä nämä Hollywoodin tuottajat tiesivät, että mitä juttuja ne tuohon kyseiseen scifi -sarjaan laittoivat.


Kun sitten 10 vuotta myöhemmin V-sarjan jälkeen muuan entinen urheilutoimittaja David Icke alkoi puhumaan avaruusliskoista, niin hyödylliset idiootit saivat leimata ne tämän 80-luvulla tv:stä näytetyn scifi sarjan mielikuvituksen tuotteiksi. 

Liskoihmiset eivät ole sen erilaisempia ihmisiä ihmisinä kuin muutkaan, paitsi heiltä puuttuu empatiakyky kokonaan. He tavoittelevat vain itselle hyötyä muiden ihmisten kustannuksella. Mutta nämä liskoihmiset, jotka toimivat poliittisen vallan huipulla. Niin he pyrkivät tekemään kaiken sen eteen, että koko ihmiskunta saadaan orjuutettua vain heidän käskyvaltansa alle ja mitään he eivät tule jättämään tässä taistelussa puolitiehen, kuten ollaan nähty. 

USA:n armeijaakin johdetaan näiden samojen negatiivisten liskojen toimesta, joiden sodat saivat jo aikanaan alkunsa Orionilla, sekä Marssissa. Niin karman johdosta nämä samat sotahullut päätettiin lopoulta pistää tällaiselle planeetalle kuin Tellus, jossa satumme elämään ja kun vielä kyseessä on "elämänkokeiluplaneetta", jossa tänne on vielä annettu tänne inkarnoituneille sieluille käyttöön vapaa tahto. Niin nämä pellet kuvittelevat, että voisivat vielä muutaman atomipommin laukaisukooditkin painaa, jos vain siltä tuntuu. 

Mutta tätä ei enää Hiroshiman jälkeen olla sallittu, jos sillä ollaan yritetty saada murhattua yli satojatuhansia ihmishenkiä. Sillä kaikki USA:n armeijan Venäjällekin ammutut ydinohjukset on käyty neutralisoimassa valon galaktisen liiton liittoutuneiden toimesta. 

Vaikka nämä jutut saattavat kuullostaa hyvin kaukaa haetuilta, niin sitä ne eivät kuitenkaan ole. Sillä käynnissä on pimeyden ja valon välinen taistelu, jossa tämä liskorotu yrittää ottaa viimeisen ja lopullisen yliotteen koko tämän planeetan ihmisrodusta. Ja he käyttävät tämän "uuden maailmanjärjestyksen" fasistisen suunnitelman hyväksi alistamista, orjuutusta, pakottamista, uhkailua, väkivaltaa, sotia jne.


Pelkästään tästä kartasta voi jokainen katsoa, että minkälaisia avaruusnilkkejä nämä liskot oikein ovat. Kun ovat saaneet aika pahaa jälkeä aikaiseksi myös muissakin paikoissa, joissa on ollut ja on elämää. 

Toisinsanoen tämä kosmiselle tarkkailuluokalle jäänyt liskorotu tuotiin lopulta Maa planeetalle karman oppitunneille ja kuten USA:n armeijan toimista näkyy, niin oppi ihmisyydestä ei ole vieläkään mennyt perille.