http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 23, 2016

Yle hiljennettiin Panama kohusta


Yle ei ole enää tekemässä uusia kohu-ohjelmia Panama aineistosta. Asiasta kertoivat STT:lle YLE:n MOT:n ja Spotlightin toimitukset.

Poliittinen korruptio YLE:llä on koko maan sisäinen ongelma, jolle nykyinen porvarihallinto ei ole valmis tekemään mitään. He ovat todella tyytyväisiä siihen, että Kokoomuksellakin on oikeus saada YLE:ltä jopa hyllytettyä sellaista ohjelmistoa, joka ei heitä miellytä. 


Yleisradion talon sisällä työskentelevät toimittajat ovat lisäksi eduskunnan puolueiden salaisia politrukkeja. Eli YLE:lle toimittajaksi päästään vasta puoluekirjan mandaatilla.

Pienpuolueilla taas ei ole yhtään politrukkia YLE:llä ja pienpuolueita ei YLE uskalla päästää edes samoihin lähetyksiin suurten puolueiden edustajien kanssa, missä YLE syrjii/rikkoo suomen puoluelakia.


YLE suojelee selvästi Panama papereissa olevia suomalaisia veronkiertäjiä, koska heidän joukossaan on paljon tunnettuja suomalaisia yritysjohtajia, sekä muita rikkaita sekä poliittisesti vaikutusvaltaisia suomalaisia.

Nämä poliittiseen eliittiin kuuluvat miehet pelkäävät poliittisen maineensa menetystä ja siksi tekevät nyt kaikkensa, että kaikki suomen viranomaiset ja mediat saadaan suojelemaan heitä, jottei vain tule julkinen kasvojen menetys Panama-skandaalilla.