http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2016

Ehrnroothit kärähtivät ensimmäisenä veroparatiisitoiminnasta



Nyt niitä nimiä sitten alkoi tippumaan. Ensimmäiset kärynneet ovat erittäin vauraan Ernriith suvun suomalaissijoittajat Georg Ehrnrooth (vas.) ja Henrik Ehrnrooth (oik.). 



Näiden kahden suomalaisen suursijoittajan omistukseen siirtyi muutama vuosi sitten luxemburgilainen LWM, joka on perustanut asiakkailleen satoja yhtiöitä veroparatiiseihin. Tämä käy ilmi Ylen tekemästä selvityksestä. 



Eli ylellä oli sittenkin suomalaisten rikkaiden veronkiertäjien nimiä, joita MOT-ohjelma ei suostunut yhtään aiemmin kertomaan.



LWM:n Luxemburgiin perusti alunperin ruotsalainen SEB-pankki, joka myös teki yhteistyötä tämän panamalaisen asianajotoimisto Mossack Fonsecan kanssa.



Sisäpiiritiedot kertovat, että Ehrnroothit hankkivat LWM:n omistuksen lopulta itselleen kesällä 2014. 



Ehrnrooth suku on yksiä suomen rikkaimpia sukuja, jotka ovat käyttäneet poliittista valtaa suomen eliitin sisällä. 


Yle yritti tavoittaa Ehrnroothit, mutta Georg ja Henrik vaikenivat


Ylen toimittajat yrittivät tavoittaa Georg ja Henrik Ehrnroothin kommentoimaan kohua, että mitä he ajattelevat tästä heihin kohdistuvasta veroparatiisikohusta. Mutta kumpikin kieltäytyi antamasta mitään kommenttia Ylelle, tai edes vastaamasta kysymykseenkään sähköpostitse. 



"Emme ole tavoitettavissa haastattelua varten", totesi Georg Ernrooth tekstiviestitse.



Yle tavoitti myöhemmin tämän luxemburgilaisen LWM:n toimitusjohtaja Eric Leclercin, joka vastasi kohuun näin: "Ammattisalaisuus koskee kaikkia asiakkaitamme, oli kyse sitten yksityishenkilöstä tai yhtiöistä. Lukuun ottamatta lain vaatimuksia ei ole ammattimaista keskustella asiakkaiden asioista millään tavoin".



Vaikka tämä Ehrnrooth on suomalainen aatelissuku, joka tunnetaan erityisesti sotilassukuna ja talouselämän vaikuttajina. Niin kohdistui näihin parin suomalaisen suursijoittajan veroparatiisitoimiin vaikka minkälainen rikostutkinta, niin suomen korruptoituneet vapaamuurariverkostot eivät aseta näitä aatelissukuja syytteeseen veronkierrosta.






Ehrnrooth suvun muutama vuosi sitten edesmennyt vuorineuvos Casimir Ehrnrooth tuomittiin maksamaan suomeen 2 miljoonan euron veromätkyt, kun paljastui että hänellä oli 10 miljoonan euron omistukset Liechtensteinissa.  Hän kuitenkin kiisti kuolemaansa asti, ettei hänellä olisi näitä kymmentä miljoonaa veroparatiisiyhtiöissä piilossa. 



Tästä siis näemme tuon rahasukujen eliitin käytöksen. Että vaikka heillä on varoja enemmän kuin koko suomen köyhillä yhteensä, niin he eivät taivu edes paskalle. He eivät ole valmiita rahoittamaan suomen hyvinvointivaltiota ja tästä syystä ovat vieneetkin rahansa pois suomesta, koska eivät haluakaan tukea kuin vain suuryritysten ja suurien sijoituspankkien harjoittamaa tuhokapitalismia. Koska siellä taas lepää suurin tuotto ja raha.



Näille poliittisesti vaikutusvaltaisille rahasuvuille kaikki suomalaiset köyhät ovat täysin hyödyttömiä ja he haluaisivat vielä luoda tulevaisuuden suomesta 20-luvun kaltaisen orjayhteiskunnan. Kuten ollaan nähty niin suomen sosiaaliturvan alasajo on jo täydessä höyryssä. Nyt Sipilän hallitus teki jo 200 miljoonan euron säästöt työmarkkinatuen leikkauksilla ja samalla annettiin eräälle suomalaiselle rikkaiden rahastolle 90 miljoonaa lisää rahaa. 



Nämä todelliset suomen loiseläjät ovat näissä rikkaimmissa suvuissa, joka ikävä kyllä on totuus. Koska he ovat perustaneet liiketoimintansa samanlaiseen liiketoimintaan mitä rikollinen keskuspankkivalta harjoittaa. Eli ryöstämällä muilta.



Keskuspankkivalta toimii valtionryöstön kautta, jolla maat toinen toisensa jälkeen ajetaan tuhokapitalismin alle. Tämä tarkoittaa juuri näitä IMF:n ja EKP:n määräämiä talouskuri mallia, jolla tämä keskuspankkien takana vaikuttava rahaeliitti pyrkii tuhoamaan entiset rikkaat teollisuus maat nollakasvulla. 



Meidän suomalaisten olisi jo vihdoin aika ymmärtää, että miten nämä ns. globaalit markkinavoimat oikein toimii. Sillä se on niin yksinkertainen juttu, että mitä vähemmän meillä on kotimaista teollisuutta, niin sitä enemmän meillä syntyy työttömyyttä. 



Mitä enemmän meillä taas on kotimaista tuotantoa, sekä teollisuutta. Niin tämä taas luo suomeen uusia työpaikkoja ja tällä en nyt tarkoita näitä TE-keskuksen ja orjatyövoimanvälityskeskuksien orjatyöpaikkoja. Vaan aivan oikeita työpaikkoja, joista maksetaan työehtosopimuksenmukainen palkka. 



Rikolliset keskuspankit, sekä nämä hyvin poliittisesti vaikutusvaltaiset suvut, jotka vaikuttavat tuolla talouden kentällä yrittävät nyt kaikilla keinoin tuhota suomen työllisyyden sekä kilpailun, sekä alistaa sen yhdysvaltalaisten suuryhtiöiden markkinoiden alle. Tästä tässä kohutussa EU:n ja Yhdysvaltojen välisessä vapaakauppasopimuksessa on kyse. 



Suomesta ja koko EU:sta on tarkoitus tehdä lopulta USA:n kaltainen köyhien ja rikkaiden onnela, jossa vain isot yhtiöt pääsevät rikastumaan köyhien kustannuksella ja köyhät asuvat sitten slummeissa ja kerjäävät ruokaa kirkkojen leipäjonoissa. Kuten olemme nähneet, niin nytkin suomen leipäjonot ovat kasvaneet viimeisten vuosien aikana.



Venezuelassa otettiin vuorokausi sitten käyttöön kaksipäiväisen työviikko, joka on väliaikaisesti järjestetty ratkaisu. Siellä työtä tehdään nyt vain maanantaisin ja tiistaisin. Mutta työntekijöiden palkkoihin ei puututa. Tämän poikkeuksellisen toimenpiteen takana väitetään olevan Venezuelan sähköpula.



Länsimaissa tämä hyvin yleinen ma-pe työviikko taas usein kuormittaa liian monen työntekijän henkistä ja fyysistä jaksamista, jolloin liian moni kokee työuupumusta.



Onko sitten oikein, että samalla kun suomalaiset perusduunarit painavat niska hiessä vielä jäljellä olevissa tehtaissa, niin samalla nämä suomen rikkaimmat suursijoittajat miettivät tuolla sikari suussa kahvikupin äärellä, että mikä suomalainen valtionyhtiö voitaisiin lakkauttaa seuraavaksi ja potkia sieltä kaikki työntekijät pihalle kortistoon, sekä kääriä noista YT-neuvotteluista muutama ylimääräinen miljoona omaan taskuun ja vetää rahat äkkiä sveitsiin piiloon verottajalta. Tällainen toimintahan tuhoaa koko suomen.



Tämä yhdysvaltalainen konsulttiyhtiö Booz Allen Hamilton on suomessa tällä hetkellä johtavin tekijä tässä suomen valtionryöstö operaatiossa. Heidän kautta Euroopan Keskuspankki (EKP) ja IMF hoitavat tämän veronmaksajien pussista tapahtuvan valtionryöstön. 



Ryöstösaalis matkaa suomen valtionlainojen korkovähennyksinä takaisin näille talousrikollisille ja kaikki on saatu näyttämään siltä, että suomi olisi ollut tähän velkaantumiseen syypää. Vaikka tämän kaiken takana onkin ollut pankkipohjaiseen talousjärjestelmään sisälle rakennettu ponzi-huijaus, joka on naamioitu valtionboligaatioiden sisään. Koska Suomen Pankki ei voi laskea itse euroja liikkeelle, vaan eurot joudutaan lainaamaan Euroopan Keskuspankista.

Mikä sai tämän maan lopulta riippuvaiseksi ulkomaalaisen pankin velasta Vaikka täällä oli kannattavat valtionyhtiöt tekemässä tulosta ja vielä ennen oma raha, jota Suomen Pankki sai laskea itse liikkeelle.

Euroopan keskuspankki ja IMF on EU:n finanssimarkkinoilla pelkkä loinen, jonka kautta tuhotaan EU-maiden talous ja aikaansaadaan tälle maailman rikkaimmalle eliitille talouskasvua. Tästä talouskasvusta Juha Sipilän hallitus meille puhuu.  

Se että hyvin rikas eliitti rikastuu valtionryöstön aikaansaamasta talouskasvusta, ei tarkoita sitä että sinä rikastut köyhänä veronmaksajana. Vaan sinun maksamasi verot viedään keskuspankkivallan taskuun pois kierrosta veroparatiiseihin, sveitsiin, liechtensteiniin ja kaikki raha mikä on pois kierrosta, aiheuttaa suunnattomasti lisää työttömyyttä, köyhyyttä, massairtisanomisia, koska uutta rahaa ei kasva puissa, vaan sitä saadaan kiertoon vain uudella velalla. 

Euroopan keskuspankki ostaa jo  kuukausittain Euroopassa suomen lähes valtionvelan verran eri maiden valtionvelkakirjoja.

Keskuspankki siis määrää sen, että kuinka paljon rahaa on liikkeellä ja mitä vähemmän tätä velalla synnytettyä rahaa saadaan kiertoon, niin sitä enemmän syntyy työttömyyttä. Nyt viimeaikoina pankkialoilla monet sijoitusasiantuntijat ovat ehdottaneet ns. helikopterirahaa, jota jaettaisiin velkaantuneille valtioille elvyttämään valtion taloutta. Tähän taas keskuspankit eivät suostu, koska joutuisivat siihen taas maksumiehiksi.