http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 15, 2016

Tehkää nyt kanteluita - YLE suojelee Suomen veroparatiisirikollisia


Kuten nähtiin viikkoja sitten, että YLE:n MOT ohjelma ei suostunut julkaisemaan yhdenkään suomalaisen veroparatiisi veronkiertäjärikollisen nimeä.

Ohjelman tuottaja yritti vielä kiemurrella perusteita siihen, miksi yhtään nimeä ei julkaistu MOT-ohjelmassa. 

Panama papereissa olevia suomalaisnimiä voi vielä yrittää tiedustella suomen tiedonvapauslakiin vedoten. 

Eduskunnan oikeusasiamiehen yhteystiedot: oikeusasiamies@eduskunta.fi  

Kantelun tekemistä koskeva ohjausNeuvontalakimies puh. (09) 4321 (eduskunnan vaihde)
Henkilökohtainen tapaaminen edellyttää ajanvarausta.

Neuvontalakimies ei anna oikeudellista neuvontaa eikä voi ennakoida kantelun lopputulosta.



Tiedustelut kantelun käsittelyn vaiheesta
Kirjaamo, puh. (09) 432 3381


Tietopyynnöt ja asiakirjatilauksetMikäli tarvitset oikeusasiamiehen ratkaisua tai muuta aineistoa, jota ei löydy verkkosivuilta tai ratkaisutietokannasta, ota yhteyttä kanslian kirjaamoon.

Tietopyynnöillä on kahden viikon toimitusaika.
Sähköposti: oikeusasiamies@eduskunta.fi
puhelin: (09) 432 3381  

Vaikka YLE on täysin Kokoomus puolueen politrukkien kontrollin alla, niin te koko suomen kansa pystytte taistelemaan tätä korruptiota vastaan. 


Te voitte lähettää eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun siitä, että YLE:n MOT-ohjelman tuottaja hiljeni Kokoomuksen painostuksesta ja ei lopulta julkaissut tässä "kohuohjelmassa" yhtään suomalaisen veroparatiisi rikollisen nimeä. Koska joukossa olisi ollut ihan suomalaisia tunnettujakin poliitikkoja sekä yritysjohtajia. 


Vaikka vapaamuurariverkostot, eli nämä ns. hyvä veli -kerhot ovat aina rakentuneet laajalle korruptiolle. Niin tämä hyvä veli verkoston virkamisrikollisuus-aste ei enää suojele heitä tällä keralla, koska kansalaisten mitta on jo täyttynyt.


Suomessa on olemasa tiedonvapauslaki, jonka nojalla jokaisella suomalaislla on oikeus vaikka nähdä nämä kohutut Panama paperit ja siellä olevat suomalaisten veronkiertäjien nimet. Heti siinä vaiheessa, kun tämä kohuttu paperi tulee suomen vallanpitäjien käsiin. 


Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb haluaisi toimittaa nämä paperit välittömästi suomen poliisin käsiin, jottei ne nimet päätyisi julkisuuteen. Koska virkamiesrikolliset yrittävät poliisitutkinnalla vaientaa koko asian ja lopulta todeta, ettei poliisi nähnyt niissä mitään rikokseen viittaavaa. Joka on hyvin tunnettu keino, jolla hyvä veli -verkoston vapaamuurarit peittelevät toistensa rikoksia.


Kantelun eduskunnanoikeusasiamiehelle voi tehdä tämän linkin kautta: https://turvaposti.eduskunta.fi/ 
jonne vain laitetaan lähettäjän, sekä vastaanottajan sähköpostiosoite joka on oikeusasiamies@eduskunta.fi
Sitten Jatka-painikkeesta päästään itse kantelun osioon, jonne kirjoitetaan Viestinä tämä asiaa koskeva kantelu. 

Suomen veroparatiisi-kerho keikkuu tällä hetkellä jo aika löysässä hirressä ja he ovat todella peloissaan siitä, kun eivät kykene kontrolloimaan sitä, kenen nimi sieltä pomppaa seuraavaksi julki. 

Koska tämä paljastuksia organisoiva toimittajajärjestö ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists) on suursijoittaja George Sorosin ja Ford Foundationin rahoittama.

ICIJ:n päärahoittaja on Center for Public Integrity (CPI), jota taas on johdettu Ford säätiön (Carnegie Endowment) sekä Rockefellerin perheen (Open Society Foundation) rahoilla jne.
Illuminatin talous ja finanssieliitti on nyt ensimmäisenä uhrannut Panama skandaalissa vihollisvaltionsa Islannin pääministerin Sigmundur David Gunnlaugssonin, sekä vielä Iso-Britannian pääministeri David Cameronin, jotta pääsisivät seuraavana Venäjän presidentti Vladimir Putinin kimppuun. 


Onhan toki selvää, että joku pieni it-miljonääri Juha Sipilä suomesta on tässä sarjassa hyvin pieni tekijä. Mutta mikäli Sipilänkin nimi tässä Panama skandaalissa julkistettaisiin, niin se olisi Suomessa sen luokan skandaali, että Sipilän olisi pakko erota.

Mutta kaikki on nyt meistä suomalaisista kiinni, koska me olemme äänestäneet tuonne arkadianmäelle näitä seteliselkärankaisia maanpettureita, jotka on käännytetty lobbareiden toimesta luovuttamaan suomen itsenäisyys ulos suomesta. 

Valtion yhtiöt on laitettu lihoiksi, koska keskuspankit näin vaativat ja lukuisat kannattavat kaivokset on myyty täältä pilkkahinnalla pois, kuten vuonna 1998 Lipposen hallinnon aikana myyty suomesta löytynyt kultaesiintymä myytiin Ruotsalaiselle Riddahyttan Resources Ab:lle vain vajaalla nykyrahassa 200 000 eurolla.  

Kuinka paljon sinä välität Suomesta ja aiotko seurata vieressä, kun nykyiset ja tulevat lahjotut ministerit ja poliitikot tuhoavat Suomen valtion kokonaan ?

On tullut aika ottaa se kuuluisa vastuu omiin käsiin, koska poliitikoista ei siihen ole ja palauttaa tämä maa takaisin sinne, minne se vielä kuului aikanaan... Itsenäiseksi.







Yleisradio tulee lakkauttaa sen nykyisestä korruptoidusta ja täysin kierosta mallista, jossa sitä johdetaan korruptoidun Kokoomuksen kautta. Koska myös YLE:llä työskentelee lukuisia Kokoomuksen leivissä olevia politrukki toimittajia, joita ovat mm. Susanne Päivärinta. Ainoa vaan, että nämä toimittajat eivät kuitenkaan suostu kertomaan vetämissään ohjelmissa omaa puoluekantaansa. Vaikka heillä jokaisella on puoluekirjat olemassa. 


Tämä vahva valtapuolueiden politrukki kulttuuri on mädättänyt YLE:n ja tästä syystä siellä mm. nämä Kokoomuksen leivissä olevat politrukki toimittajat saavat esim. täysin vapaasti ja avoimesti agiteerata vaikka perussuomalaisia suorissa tv-lähetyksissä. 



Yleisradion entinen toimittaja Seppo Konttinen uskaltautui vasta eläkepäivillään kirjoittamaan kirjan "Suora Lähetys" tästä YLE:n politrukki pelleilystä. Jos hän olisi uskaltautunut toimittajan uransa aikana tuon kirjan kirjoittamaan, niin siitä olisi todennäköisesti seurannut potkut ja päätyminen toimittajien mustalle listalle, jolla mahdollistetaan etteivät nämä toimittajat enää työllisty jatkossa.


Mustalle listalle voi myös päätyä kuka tahansa meistä ja siihen riittää jo se, että alat pitämään vaikka tällaista blogia ja uskaltaudut puhumaan näistä asioista kaupallisillakin radiokanavilla.



Virkamiesrikollisuus suomen suurin ongelma


Jos nyt vielä palataan tähän ydinasiaan, että miksi Suomessa saa edelleen toimia korruptoituneet vapaamuurarijärjestöt, joiden johdossa toimii lukuisia julkisuudenhenkilöitä, tuomareita, poliitikkoja, viihdealan ihmisiä, entisiä presidenttejä, suuryritysten johtajia, elinkeinoelämän keskusliiton väkeä, ay-liikkeiden johtajia, lääkäreitä ja poliisijohtajia, jne.

He ovat luoneet itselleen lähes täydellisen valtion sisällä toimivaan korruptioon perustuvan järjestelmän, jonka sisällä nämä korruptoidut miehet ja myös naiset voivat harrastaa keskenään mitä suurinta ja rikollista sulle-mulle politiikkaa, jäämättä siitä koskaan kiinni.

Kaikki alkaa siitä, kun joku näistä tulevista vapaamuurareista liittyy ensin vapaamuurareihin. Ylenee sitten lopulta Maltan Ritariksi asti ja lopulta tulee osaksi tämän korruptoituneen kerhon ydinjoukkoa. 32-asteen jälkeen heitä kohtaa lopulta valan vannominen Luciferille, joka on heidän jumalansa. Vapaamuurareiden sisäiset rituaalit perustuvat aina okkultistiselle Luciferin palvonnalle.

Vapaamuurarit vannovat jäsenilleen, ettei kukaan vapaamuurariveli voi koskaan jäädä työttömäksi, koska aina joku vapaamuurariveli järjestää veljilleen töitä ja jos katsoo vaikka näitä Hymy-lehdissä olevien vapaamuurarien listoja, niin heidän joukossaan on yllättävän monta toimitusjohtajaa. Hymy lehdissäkin olevat vapaamuurarilistat koostuvat vain niistä vapaamuurarien nimistä, jotka ovat sallineet nimensä siellä. Pääministerit ja muut tunnetummat henkilöt ovat taas salanneet ne sieltä, koska pelkäävät muuten joutua julkisen kohun keskelle.  

Suomen eduskunnan sisällä vaikuttaa vahva vapaamuurarien verkosto, samoin myös Yleisradion sisällä kyseisen talon sisällä Ylen johdossa on lukuisia vapaamuurareita. Samoin myös Suomen poliisijohdon sisällä on lukuisia vapaamuurareita. Helsingin Sanomien ja Sanoma Median sisällä toimii myös lukuisia vapaamuurareita... Mutta myös oikeusjärjestelmän sisällä lukuisia korkeita hallinto ja käräjäoikeuden tuomareita ovat myös vapaamuurareita. 

Joten onko tällainen järjestelmä mielestänne täysin avoimeen demokratiaan perustuva systeemi ? Kun pikemminkin tällainen herrakerho johtamassa suomesa, vaikuttaa siltä että jokainen tuolla hyvä veli -verkostossa toimiva tekijä on jäävi toimimaan missään tahansa virassa, jos sen sisällä vaikuttaa tällainen poliittinen salaseura.

Mutta kun sitten tullaan tähän asian ytimeen, että miksi hyvä veli- kerhot eivät uskaltaudu tulemaan julkisuuteen ja tunnustamaan rikollisen verkostonsa ? 

No mitä heille tehtiin 1300-luvun Ranskassa... Silloin Ranskan kuningas IV laittoi nämä silloiset jokaisen kiinnisaadun Temppeliritarin roviolle ja jokainen sytytettiin roviolla palamaan. 

Vaikka temppeliritarijärjestön väitettiin kadonneen maan alle, niin saksan Baijerissa vuonna 1776 perustettu baijerilainen salaseura Illuminati synnytti tämän aiemmin korruptoituneena verkostona toimineen salaseuran uudelleen.


Nykyään Illuminati on liittoutunut niin monen muun okkultistisen järjestön kanssa, että myös Vatikaani on osa sen sisäistä hierarkiaa. Myös jesuiitta liike toimii sen sisällä ja heillä on aivan sama poliittinen agenda, kuin muillakin illuilla. Eli luoda tämä Uusi Maailmanjärjestys (NEW WORLD ORDER/NWO), jota he vain yksin hallitsevat ja tyrannisoivat. 

Mutta meidän ihmisten olisi jo vihdoin aika tajuta se, että ei meidän tarvitse alistua tähän enää. 

Riittää vain se, että tarpeeksi moni ihminen nousee tätä systeemiä ja järjestelmää vastaan, aivan kuten kävi lopulta Islannissa vuonna 2009. 


Islannissa on tällä hetkellä niin voimakas kansalaisaktiivien verkosto, että heidän tarvitsee vain marssia parlamenttitalolle ja vaatia pääministerin eroa ja pääministeri eroaa, jos he niin vaativat. 

Miten meillä Suomessa ei vieläkään ole päässyt syntymään tuollaista täysin vapaata ja avointa kansalaisten välistä aktivisti verkostoa ? 

On syntynyt kuitenkin yksi aktivistiliike Rajat Kiinni, joka vaatii suomen rajojen sulkemista ja on keskittynyt vain pakolaisongelmaan. 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on oikein erikoistunut hajoittamaan tämänkaltaisia kansalaisaktiivien liikkeitä, kun se rahoittaa ja organisoi äärivasemmistolaisia aktiiveja hyökkäämään näiden kansanliikkeiden päälle. Sitten siellä on nostettu yksittäisiä äärivasemmistolaisia aktiiveja YLE:n kautta julkisuuteen.

Islannissa taas tuo kansalaisaktiivien verkosto on täysin orgaaninen, eikä sitä olla onnistuttu horjuttamaan vieraan vallan tiedustelupalveluiden toimesta. 

Toisin kuin Suomessa, niin islannissa poliitikoilla on vielä selkärankaa erota. Täällä meillä on ministereinä joukko narsisteja, jotka pelkäävät poliittisen uransa puolesta, jos alkavat kuunnella suomen kansalaisia. Niin mielummin he kuuntelevat mitä USA:n suurlähetystö ja monikansallisten yhtiöiden lähettämät lobbarit heille sanoo.

Ymmärtäkää jo vihdoin se, että tässä on enää muutama vuosi aikaa, jolloin tämä maa on vielä pelastettavissa. Siihen tarvitaan nyt sinun apuasi ja meidän kaikkien tehtävä on nyt verkostoitua. Facebook on yksi hyvä tapa siihen, vaikka se onkin myös viranomaisten valvonnassa.

Suomi on meidän maa ja kuuluu myös meille. Nyt sen on ryöstänyt monikansalliset yhtiöt ja pankit itselleen ja on tekemässä Suomesta Euroopan Zimbabwen, eli skandinavian ensimmäisen siirtomaan. 

Mutta kaikki tämä EU:n aiheuttama kurjuus on vältettävissä ja käännettävissä, jos vain uskallamme ottaa eron EU:sta. Siihen tarvitaan vain yksi kansanäänestys ja tulos on sen jälkeen selvä ULOS EU:sta.

Siihen loppuu nettomaksut EU:lle ja tämä muu byrokraattinen paska. 

Jos Suomi tekee tämän EU eron ensimmäisenä, niin siitä syntyy lopulta dominoefekti, joka kaataa lopulta koko muun unionin. 

Lopulta sitten tämä kasaarijuutalaisten pankkien mafia jää raivoamaan keskenään, kun heidän himoitsemansa EU-liittovaltio jäi toteutumatta. Samoin myös Euroopan islamisaatio hanke, jonka takana on tämä sama pankkien mafia, keskeytyy.

Eurooppa on täynnä lukuisia entisiä itsenäisiä maita, joiden kuuluisi myös toimia itsenäisenä. Eikä minkään Brysselin käskyvallan alaisuudessa. Nyt Suomen on näytettävä malli, että miten menetetty itsenäisyys palautetaan takaisin.