http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2016

Jean-Claude Juncker repi pelihousunsa Hollannin äänestystuloksestaEuroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker repi pelihousunsa, kun Hollanti äänesti nurin EU:n ja Ukrainan assosiaatiosopimuksen neuvoa antavalla kansanäänestyksellä.

Junckerin tiedottaja Margaritis Schinas oli jo aiemmin kertonut Junckerin masentavista tunnelmista, kun mies oli sanonut, että mahdollinen Hollannin kielteinen äänetystulos Ukraina-sopimuksesta tietäisi kriisiä Euroopan Komissiolle. 

Nyt Juncker on paennut julkisuudesta, koska on ilmeisesti saanut kuulla näiden illujen rikolliskerhon kovien rahamiesten haukkuja. George Sorosilla ja David Rockefellerillä on varmasti hauskaa nyt kun saavat paimentaa näitä alaisiaan juonimaan EU:n ja Ukrainan välisen assosiaatiosopimuksen Hollannin osalta väkisin voimaan.

Schinas kuitenkin muistutti, että assosiaatiosopimus Ukrainan kanssa on jo ratifioitu.

Hollannin kansa äänesti keskiviikkona Ukrainan assosiaatiosopimuksesta. 61 prosenttia oli sopimusta vastaan. Äänestysprosentti jäi 32:seen.

Toisaalta tämä kertoo EU:n byrokratian mielipuolisuudesta, että Hollanti äänestää kumoon Ukrainan assosiaatiosopimuksen, jonka EU on taas jo valmiiksi ratifioinut. Äänestetäänköhän Iso-Britanniassakin EU erosta, jonka toteutuminen olisikin jo valmiiksi ratifioinnilla estetty.

EU:n tarkoituksena kun on alusta saakka ollut tarkoitus köyhdyttää ja ryöstää pala kerrallaan nämä Euroopan unionin maat tyhjäksi. Kreikka löi alkutahdit ja muut maat Espanjan kanssa tulevat perästä. 


Tämän koko pankkikriminaalien juonen voisi kuvailla tuolla dominopelillä, jossa palikat kaatuvat vuorotellen viimeiseen dominoon asti.

Rikolliset pankkiirit ovat siis ryöstämässä koko Euroopan unionia itselleen ja eivät olekaan siis luomassa mitään kestävää talousjärjestelmää tänne. Saksa nyt on näistä euromaista se, jonka talous on vielä tähän päivään asti kestänyt, koska heillä löytyy työmarkkinoilleen yli 20 miljoonaa työtöntä pakkotyöorjaa. Joten ilmankos täällä suomessa arkadianmäen demareista Kokoomukseen loikannut "talousnero" Juhana Vartianen haaveilee samanlaisesta orjayhteiskunnasta Suomessa. Mutta koska suomalaiset eivät lisäänny 20 miljoonaan, niin sitten nämä valopäät kuvittelevat, että saisimme tällä pakolaistulvalla tätä paljon kaivattua orjatyövoimaa suomen yhä heikentyville työmarkkinoille.  

Itseasiassa monet näistä samoista valopäistä eivät edes tiedä, että miksi suomeen päästetään seuraavien 10 vuoden sisällä vielä n. yli miljoona maahanmuuttajaa. Sillä ei heitä tänne tuoda töitä tekemään, vaan heidät tuodaan tänne vain tuhoamaan koko suomen kulttuuri-identiteetti, jonka illuminatin eliitti näkee heidän ajamansa globaalisaatiolle ja uuden maailmanjärjestyksen kehitykselle uhaksi. Koska illujen tavoittelema liittovaltio poistaisi lopulta myös valtioiden rajat ja vangitsisi kaikki entiset EU-maat lopulta tällaiseen erittäin ankeaan ja fasistiseen Eurostoliittoon, jonka rajat pysyvät lopulta kiinni. 

Tätä tämä pankkiiri-rikollisten tavoittelema EU:n liittovaltio pitäisi sisällään, että jos yksikään vielä tietäisi, että minkä luokan globaalisaatiokusetuksesta tässä on kyse. Niin luulisi jo itse jos toisen pakkaavan jo hyvissä ajoin matkatavarat ja valitsevan seuraavan maan, jonne lähteä evakkoon, ennen kuin tämä EU:n liittovaltiounelma toteutuu. Sillä varsinkin toisinajattelijoille koittaisivat ankeat ajat tuossa tulevassa liittovaltiossa. Heille on jo visioitu Yhdysvaltain FEMA:n keskitysleirien kaltaisia "uudelleenkoulutusleirejä". Eli jollet ole tarpeeksi kuuliainen korruptoituneelle hallinto ja esivallalle, niin voisit joutua EU:n vankileirille, jossa sinut koulutettaisiin taas rakastamaan tätä EU:n ihanaa liittovaltiota.


Lähde: Kauppalehti