http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 08, 2016

Belgian iskujen kissa hiiri jahti saa yhä oudompia käänteitäVaikka Belgian iskuista on kulunut jo  reilusti yli 2 viikkoa, niin nyt tämä aiemmin pidätetty freelance toimittaja ei ollutkaan tämä "hattupäinen" mies, jota poliisi ja media jahtaa. Vaan nyt viime perjantaina pidätettiin Mohamed Abrini, joka median mukaan "voi olla tuo hattupäinen etsintäkuulutettu mies".


Entäs jos tämä hattupäinen mies omistaa Mossadin passin ja on jo poistunut maasta

 Miksi poliisin täytyy sitten vielä lavastaa muita henkilöitä, joiden väitetään olevan tämä "hattupäinen mies".


Kaikki tämä täysin hyödytön kissa hiiri jahti on ollut osa USA:n sekä Israelin tiedustelupalveluiden ajamaa psykologista operaatiota, jonka alainen operaatio tämä mediassa esitettävä propagandasota "Brysselin iskun syyllisten jahdista" on. Ikävintä siinä on se, että valtaosalle ihmisistä tämä kissa hiiri jahti näyttää aidolta, muttei sitä kuitenkaan ole. 

Jos Brysselin pommi-iskujen tekijät haluttaisiin oikeasti saada kiinni, niin siihen tarvittaisiin vain muutamien rikollisiin sijoituspankkeihin johtavien rahoituskanavien perinpohjainen selvittäminen. Jäljet johtaisivat Wall Streetille, sekä Israelin tiedustelupalvelu Mossadiin ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n sisälle. 


Brysselin iskujen tilannut taho on kuitenkin  hyvin selvästi aivan sama, joka tilasi myös Pariisin terroriteot viime marraskuussa. 


Vielä se, että Bataclanin konserttisalin lattialla oltiin rahattu ruumiita verellä, selvisi myöhemmin että verellä oli piirretty lattiaan numero 3, joka on Brysselin kansainvälisen lentokentän logo (numero 3).Tämän lisäksi vielä Brysselin pommi-iskut sattuivat juuri 22. maaliskuuta, jolloin Illuminatin käyttämän rituaalimurha kalenterin mukaan on 21-22 maaliskuuta aika, jolloin on määrä suorittaa jonkin rituaalimurha/ihmisuhraus.


Se nyt on kuitenkin selvää, että näitä CIA:n ja Mossadin agentteja ei tulla saamaan kiinni, jotka asensivat C4 sotilasräjähdettä Brysselin metroon, sekä lentoasemalle ja saivat murhattua näillä pommeilla lukemattoman määrän siviiliuhreja. 

C4 sotilasräjähdettä ei ensinäkään ole saatavilla kenellekään Belgiassa vieraileville turisteille. Lisäksi kyseisen räjähteen käsittely vaatii erikoisosaamista, jota ei taas näiltä mediassa syyllisiksi lavastetuilta veljeksiltä löydy. Mutta kuten aiemminkin syyskuussa vuonna 2001 CNN:n mukaan Mohammad Atta, joka ei edes osannut lentää kunnolla pienkonetta, tarttuikin yhtäkkiä Jumbojetin ohjaimiin ja lensi sillä World Trade Centeriin kuin mestaripilotti. 


Jos ihmiset tajuaisivat sen, että miten tätä Pentagonin terrorismi propagandaa oikein tuotetaan, niin jokainen meistä lakkaisi uskomasta näihin uutisiin. Luennoitsijana ja kirjailijana tunnettu David Wilcock totesi muutama vuosi sitten, että oli kerran istunut samassa huoneessa näiden propagandankirjoittajien kanssa ja näki siellä sen, kuinka tyhminä he meitä oikein pitävät

He oikein nauravat näille typerille ihmisille, jotka uskovat näitä heidän käsikirjoittamiaan satuja ja vielä pelkäävätkin niitä niin paljon, että ovat valmiita samalla luovuttamaan perusoikeutensa pois. Jottei vaan mikään ISIS mörkö tule jatkossa heidän olohuoneisiin taulutelevision kautta kummittelemaan ja pelottelemaan heidän elämäänsä. Tästähän tässä on lopulta kysymys, pelolla hallinnasta ja hajoita sekä hallitse tyranniasta, jota illut ovat osanneet käyttää omien intressiensä hyväksi. 

Tarhassa tai edes peruskoulussa kun ei missään vaiheessa opetettu sitä, että kuinka sinä voit omilla ajatuksillasi hallita omaa todellisuuttasi. Joten annoit sitten luvan muille hallita tätä ulottuvuutta mm. television syöttämän pelkopropagandan avulla. Näin sitten ihmiset jäivät kuin hypnoosinomaisesti riippuvaisiksi näistä jokapäivittäisistä "uutisista", joissa kerrotaan vain se mitä on tapahtunut jossain päin maailmaa. Mutta ei missään vaiheessa kerrota, että miksi näin tapahtuu. 

Yhä useampi ihminen nykypäivänä väsyy tällaiseen jatkuvaan negatiiviseen ja pelotteluun keskittyvään uutisointiin. Sellainen keskimäärin jopa masentaa ihmismieltä, kun joutuu jatkuvasti lukemaan lehdistä, kuulemaan radiosta ja näkemään vielä tv:stä tätä jenkkipropagandaa, jolla pelotellaan ihmiset pysymään ruodussa. Sillä kaiken tämän takana on vain saada pysymään miljardit ihmiset ruodussa, ettei vaan kukaan heräisi tästä kollektiivisesta unesta. 

 
Eli mikä on Illuminatin suurin salaisuus, jota he eivät ikipäivänä halua päätyvän kaikkien meidän tietoon. No se on juuri tuo ylläoleva asia, että suurin osa maailman väestöstä elävät ryhmäunessa ja eivät ole tietoisia siitä, että he voisivatkin herätä ja alkaa käyttämään aivojaan myös itsenäiseen ajatteluun. 

Se on kuitenkin jokaiselle päivätietoisuuden unessa olevalle ihmiselle hyvin pelottava ajatus, että he olisivatkin vastuussa ajatuksistaan, itsestään sekä myös ympäristöstään. Koska jokainen ajatus on energiaa ja vaikuttaa näin ollen myös ympäristöön. Niin mielummin pidetään kuitenkin siitä vanhasta ja zombiemaisesta maailmankuvasta kiinni, jossa tiedotusvälineet ja media sekä tiede hallitsevat uskomuksiamme, sekä ajatteluamme jos koska emme siihen uskaltaudu itse.

Mitä pidemmälle mennään tulevaisuudessa, niin jossain vaiheessa kun koko ihmiskunnan tietoisuuden heräämisprosessi on saavuttanut jo kriittisen massan, niin illut alkavat lopulta turvautua aivoimplantteihin. Eli alkavat pakottaa kansalaisia ottamaan pakollisia ihon sisäisiä implantteja ja lopulta myös aivoimplantteja, joilla sitten eliitti tulisi ohjaamaan ihmisiä kuin jotain robotteja.

Kaikki tämä on jo heidän toimestaan suunniteltu tapahtuvaksi ja USA:n armeijan osastot aina DARPAA myöten on valmisteltu näiden muutoksien toteuttamiseen. Mutta lopulta kuitenkin kaikki tämä aivottomien ja sieluttomien teknokraattien mielipuolinen aivoimplantointi kehitys voidaan pysäyttää, jos me vaan riittävän suurella joukolla sanomme sille, että "Nyt riittää".

Tätä suomenkin kansaa ollaan jo holhottu niin monta vuosikymmentä, että monilla suomalaisilla alkaa olla jo mitta täynnä tästä jatkuvasta EU:n ja Suomen poliittisen eliitin holhouksesta. Suomen on pystyttävä toimimaan jatkossa itsenäisenä maana, ilman minkään ulkopuolisen valtion ja eliitin holhousta.   

Terrorismi on ollut aina vain eliitin itsensä luoma poliittinen pelote, jolla se kuvittelee laittavansa Norjankin kokoiset maat ruotuun. Mutta kuten olemme nähneet, niin valtionterrorismin aika ei ole vieläkään ohi. Mossad, CIA, Mi6, Mi5 jne. ovat turvallisuusuhka rikollispankkien rahoittajineen koko maailmalle ja kuitenkin tässä jokaisen maan viranomaiset käyttävät silti kaiken energiansa vain näiden mediassa lavastettujen ISIS syntipukkien jahtaukselle. CIA:n tai Mossadin agentteja ei olla mediassa jahdattu kuin jänistä milloinkaan, vaan nämä likaisen työn miehet päästetään ensimmäisillä lennoilla diplomaattipassin kanssa poistumaan maasta.   


Vaikka presidentti Sauli Niinistökin totesi jo viime vuoden lopulla kommentoidessaan Pariisin terrori-iskuja, että kuinka "Pelolle ei tule nyt antaa valtaa". Niin hän kuitenkin sen jälkeen sanoi, että kuinka "Tästä kaikesta meille pitäisi nyt tulla sellainen yhteinen vaikutelma kaikille yhteisestä vihollisesta". 

Niinistö siis haluaisi, että me suomalaiset uskoisimme tähän CIA:n ja Mossadin ja muiden rikollispankkien rahoittamaan ISIS järjestöön, kuinka se olisi meidän kaikkien yhteinen vihollinen, jonka aikaansaamalle pelolle me emme saisi antaa valtaa. 

Valtioneuvosto ja heidän vakoilukätyrinsä kybersota osastolta sitten pitävät suomelle suurimpana turvallisuusuhkana tällaiset näitä asioita paljastavat nettikirjoittelijat, koska ne suututtavat ulkomaalaisten ja rikollisten pankkikriminaali tahoja paljastuksillaan. Totuudella on aina ollut sellainen rooli, että se on aina satuttanut eniten näitä oikeita syyllisiä, joita ei media tai poliisi jahtaa ollenkaan.  Nämä ase sekä huumekauppiaiden keisarit istuvat vain jossain tuolla satojen tuhansien nahkasohvalla ja polttavat sikaria. Mutta jos yksikään valtionpäämies, kuten Olof Palme erehtyy astumaan heidän salaisten asekauppojensa tielle, niin se on heti kuula otsaan.  


Suomessakin on jo vuosikausia toiminut salainen aseiden salakuljetusrinki, jota Patria on saanut edelleen jatkaa. Vaikka muutamanvuoden takaisessa lahjusskandaalissa tuomittiin kaksi Patrian johtajaa lahjusten antamisesta. 

Lopulta kuitenkin sitten ns. hyvä veli -verkoston vapaamuurarit pelastivat nämä kaksi vapaamuurariveljeään tuomioilta ja Turun hovikoieus kumosi tämän aiemmin käräjäoikeuden antaman tuomion ja hylkäsi kaikki lahjussyytteet. 

Eli näin lopulta saatiin tämä lahjusjuttu kumottua HYVÄ VELI verkoston voimin, joka osoittaa jälleen kerran sen, että miten Suomen sisällä toimiva virkamiesrikollisuus on vaikutusvaltainen kerho, koska sen sisällä vaikuttaa lukuisia vapaamuurareita, joita istuu aina hovioikeudenkin tuomareissa asti ja he suojelevat omiaan toisensa vapaamuurariveljien tekemiltä rikoksilta.   


Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001154966.html