http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 16, 2016

MV-lehden perustaja yritettin lahjoa hiljaiseksi


Demarinuorten Hanna Huumonen on käynyt jo pitkään sotaa kohuttua internetjulkaisua MV-lehteä vastaan. 

Kaikki jotka tätä surkuhupaisaa Loppu MV-lehdelle kampanjan MV-lehteen kohdistettua poliittista noitavainoa on seurannut mediasta, niin varmaankin ymmärtää sen, ettei tässä ole missään vaiheessa ollut tämän yhden naisen (Hanna Huumonen) sodasta MV-lehteä vastaan. 

Vaan Huumonen on vain lähetetty eliitin bulvaaniksi tässä eliitin epätoivoisessa infosodassa, jossa he yrittävät vaijentaa suomen luetuimmaksi vaihtoehtomediaksi noussutta internet-sivustoa, MV-lehteä. SDP:n puolue vielä kannattaa muistaa siitä, että se hakeutui CIA:n raha hanalle jo vuonna 1949

Että oli sitten kyseessä demarinuoret tai SDP, niin niitä johdetaan myös Yhdysvaltain tiedustelupalvelun rahoilla. Eli oikein varsinaista suomalaista demokratiaa, kun jenkit määrää että mikä puolue täällä pitää valita valtaan milloinkin.


Nyt kuitenkin muutama viikko sitten tämä vastapuoli turvautui jo aika epätoivoiseen yritykseen, lahjontaan. 

Huumonen oli laittanut Ilja Janitskinille tällaisen viestin; "jos saisimme kerätyksi rahaa, mikä olisi sopiva summa/kk, ettet tekisi mitään?"

Toisinsanoen tämä tarkoitti sitä, että "Mikä olisi sellainen summa kuukaudessa, jolla MV-lehden totuuden valo saataisiin sumennettua ja pimeys päästä niskan päälle". Siitähän tässä on koko ajan ollut kysymys, mutta Huumonen ja monet muut totuutta pelkäävät ihmiset ovat vielä unessa, eikä näe tätä puolta näistä asioista, eli niiden totuutta.

Tähän sitten Ilja vastasi takaisin näin: 


Olen aina tiennyt sen, että nettisivujen ylläpitäjät joutuvat aina paljon suuremman poliittisen painostuksen kohteiksi, jos heidän ylläpitämänsä sivustot nousevat luetuimpien sivustojen joukkoon. Tässä suhteessa bloggarit eivät joudu niin suuren painen alle.

Vielä toistaiseksi itse allekirjoittanutta ei olla vielä yritetty lahjoa, mutta en vaikenisi edes miljoonasta, vaikka tultaisiin tarjoamaan. Sillä sellainen olisi suorastaan kuin maanpetos, että vaikenet kosmisen tiedonlähettilään tehtävästä, kunhan vain hinnasta sovitaan. 

Nämä korruptoituneen eliitin lahjontakeinot kuvaavat hyvin tuota maailmaa jossa he elävät, missä he kuvittelevat että kaikki tanssivat heidän pikkusormiensa ympärillä, kunhan vain hinnasta sovitaan. Jos alennut heidän lahjonnalle, niin siitä käytetään monissa piireissä sellaista nimitystä kuin huoraus.