http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 12, 2016

Finanssieliitti ei kestä katsoa itseään peiliin


Kirjailija Taina Haahti työskenteli aikanaan pitkään pankkimaailmassa ja 20 vuotta sitten hän jätti tuon menestysuran. Hän ehti olla Suomen lisäksi myös Luxemburgissa ja Sveitsissä pankkialalla.

Kun Haahti julkaisi muutama vuosi sitten romaaninsa "Kunnian Kauppiaat", niin siinä hän kertoi sen minkä hyvin moni rikkaan eliitin sisällä ei kestä kuulla. Nimittäin sen, että minkälaiselle itsepetokselle kaikki tämä varsinkin äkkirikastuneiden rajoitettu tietoisuus perustuu.

Heti kirjan julkaisun jälkeen finanssimaailmasta ei enää tullut hänelle työtarjouksia, koska hän oli jo rikkonut jään ja tuonut nämä talouseliitille ikävät puolet kirjassaan esiin. 

Haahti kertoo tuossa kirjassaan kuinka finanssimarkkinoilla rikastuneet alkavat pitämään rikastumistaan todisteena heidän etevyydestään. 

Pian tämän jälkeen alkaa usein vielä suunnaton ylimielisyys ja suomalaisia aletaan halveksumaan ja pitämään lopulta pelkkänä hyödyttömänä ja lahjattomana valkoisena roskasakkina. Lopulta sitten kyllästytään maksamaan veroja suomeen ja muutetaan veroja pakoon Portugaliin. 

Tässä on käytännössä pähkinänkuoressa tuo, minkälaiselle ylimielisyydelle on rakentunut monen rikkaan elitistin sosiaalidarwinistinen maailmankuva. Haahti kertoo vielä näkevänsä samoja sävyjä myös käynnissä olevassa keskustelussa kokoomuksen sisällä. 

Voikin vaan miettiä, että tarviiko tässä sitten enää ihmetellä miksi suomenkin rikkaista ihmisistä tulee melkein heti ensimmäisenä mieleen tämä "rikas kusipää" mielikuva. Että mistähän se mahtaisi olla peräisin, kun Kokoomus puoluekin pitää tätä samaa imagoa yllä ? 

Se on totta, että ei jokainen rikas ihminen ole automaattisesti ylimielinen mulkku, mutta kaikki tämä mediassakin esitelty rikkaiden ihmisten elämänmalli on markkinoitu suomalaiselle tuulipukukansalle. Että aivan kuin sellaista elämäntyyliä pitäisi jokaisen keskituloisenkin suomalaisen köyhän ihannoida ja olla sellaisesta kateellinen. 

2003 vuonna edesmennyt Leevi On The Leavings yhtyeen keulahahmo Gösta Sundqvist (1957-2003) puhui monesti tästä suoraan, että kuinka nämä rikkaat ihmiset eivät ole yhtään sen kovempia tai parempia ihmisiä kuin vaikka ketkä puliukot tuolla kadulla. Mutta eliitti ylentää itsensä muiden yläpuolelle, koska kokevat olevansa siihen oikeutettuja. 


Urheilussa edelleen käytetään huippupelaajista nimitystä "eliittipelaaja", jolla tarkoitetaan huipputasolla pelaavia urheilijoita. Mutta kun mennään pankki ja finanssisektorille, niin nämä keskuspankkiirit eivät ole mitään rahamaailman huippupelureita. Vaan he ovat täysiä talousrikollisia, jotka toimivat täysin tämän heidän itse luomansa systeemin yläpuolella. Panama paperit tuossa juoksussa on pelkkä kulissi, jonka takana häärivät Rockefellerien suku, sekä Soros ja muut roistot. 

Todellisuudessa jos tämä veroparatiisien veronkierto haluttaisiin lopullisesti laittaa lukkoon, niin ensimmäisenä täytyisi järjestää täysin puolueeton rikostutkinta Rockefellerien ja Rothschild pankkisuvun harjoittamasta keskuspankkikartellista, koska käytännössä näiden kahden rikollisen pankkisuvun valta-asema on niin käsittämättömän suuri, että nämä kaksi maailman rikkainta sukua käytännössä ryöstää valtioita yöt ja päivät. Mutta eivät he sitä pelkästä rahan ahneudesta tee, vaan pelissä on myös valtataistelu koko maaplaneetan orjuutuksessa, jonka orjuus-aste on tällä hetkellä palkka-orjuuden tasolla.

Palkkaorjuus kilpailuyhteiskunnassa on siis käytännössä vain sitä, että meidät ollaan opetettu raatamaan muka itsemme sekä perheidemme eteen, jotta pysyisimme kiinni leivässä. Mutta todellisuudessa tämä koko palkkaorjuus systeemi on luotu vain näitä rikollisia keskuspankkeja varten. Tuotti sitten valtio vuodessa aivan mitä tahansa, tai oli tase plussalla tai miinuksella. Niin tämä koko palkkaorjuus systeemi on luotu vain hyödyttämään näitä keskuspankkien talousroistoja.