http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 26, 2016

Tiesitkö että Facebook jäi kiinni käyttäjiin kohdistetusta psykologisesta operaatiostaTiesitkö että Facebook jäi vuonna 2014 kiinni 689 003 käyttäjään kohdistetusta psykologisesta operaatiosta.

Tuossa psykologisessa operaatiossa Facebookille työskenteli lukuisia läntisille tiedustelupalveluillekin ja armeijoille työskenteleviä henkilöitä eri toiminimillä. Mutta kaikkien heidän yhteinen tehtävä oli luoda tutkimus siitä, että miten ihmisten Facebook päivitysten näkyvyyttä voitaisiin jatkossa rajoittaa.

Tämä johti nyt viimeisten vajaan 3 vuoden sisällä siihen, että nykyään näet enää vain n. 10 % kavereidesi oikeista tilapäivityksistä. Koska Facebookilla on jo omat poliittiseen sensuuriin keskittyneet algoritminsa. Siksi saata nähdäkin seinälläsi vain näiden lukuisten huomionkipeiden Instagram- narsistien selfie kuvia, etkä ajattelevien ihmisten tilapäivityksiä. 

Joten tämän vuoksi Facebook on tuhoutumassa ja sieltä lähtee jo käyttäjät suurta vauhtia ulos. He siirtyvät mm. What's App:in puolelle, sekä VK.com puolelle.

Lähteet: http://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2014/06/28/facebook-manipulated-689003-users-emotions-for-science/#640f702b704d