http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2016

Metsähallituslaki meni läpi - Suomen metsät ovat nyt pankkiirien omaisuutta


Näin siinä sitten kävi, että tämä kohuttu metsähallituslaki meni läpi. Eli Suomen metsät ovat nyt yhtiöitettyjä Euroopan Keskuspankin painostuksesta. 

Suomen valtion velkamäärä ylittyi jo niin suureksi, että monikansallisten pankkien rikosvaltuuskunta (Rothschild, Rockefeller) ovat nyt tarrautuneet kiinni jo tämän maan arvokkaisiin metsiin ja pohjavesialueisiin. 

Suomen metsät sekä pohjavedet ovat alusta alkaen olleet ns. kansallisomaisuutta, eikä niitä kuulunut missään vaiheessa myydä pois täältä. Mutta USA:n hallinnon yksityiset konsultit saivat nyt juoniteltua ne yhtiölain piiriin, jolloin ne tullaan jatkossa myymään halvalla ahneille ulkomaalaisille sijoittajille. 


Meidän koko arvokkain luonnonvara on nyt päätymässä ahneiden sijoittajien haltuun, sillä Suomen pohjavesien kokonaisvaranto on arviolta 800 miljardin euron arvoinen. Jos tämä laitettaisiin nyt lihoiksi, niin Suomi peittoaisi kohta taloudessa Norjan. 

Ihmiset eivät nyt tajua sitä, että kuinka nämä saastaiset ja ahneet Wall Streetin liskomiehet suorastaan himoitsevat Suomen pohjavesialueita kuin käärmeet ja kaiken taustalla on myös pimeyden henkivaltojen operaatio tuhota Suomi. 

Mutta me emme antaudu tässä taistelussa ja tämä valmiiksi tervassa uitettu vastapuoli ei tule tukahduttamaan Suomesta tulevaa valoa. Suomi pysyy Suomena ja tätä valtiota ei ryöstetä ja siihen tarvitaan nyt teidän apuanne.