http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2016

Nigel Farage: Eliitillä vastassaan bloggareiden armeijaIso-Britannian itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Nigel Farage puhui muutama päivä sitten Europarlamentissa Hollannissa järjestetystä äänestyksestä, jossa he äänestivät kumoon Ukrainan assosiaatiosopimuksen.

Tämän koko äänestyksen takana olikin Hollannissa toimiva bloggareiden järjestö, joka onnistui saamaan toimivaltansa aina Hollannin hallintoasteelle saakka. Tämä johti lopulta siihen, että Hollannissa järjestettiin lopulta kansanäänestys, joka kumosi Ukrainan assosiaatiosopimuksen, koska enemmistö äänesti sen nurin. 


Faragen puheen aikana eliitin globalistipoliitikot Jean-Claude Juncker ja Donald Tusk istuivat salissa kuin myrkyn nielleinä.

Onhan se hyvin ymmärrettävää, että heidänkaltaisia globalisteja leimaa hyvin vahva epäonnistumisen tunne, kun globalistien juoni Ukrainan assosiaatiosopimuksesta ei mennytkään, kuten oli alunperin suunniteltu.

EU:n kun piti olla alunperin heidän helppo pelipöytä, jota pystyisi pelaamaan kuin jotain dominoa, laittamalla vain ensimmäisen palikan putoamaan, jolloin muut palikat hoitavat lopun työn. Mutta mitä pidemmälle ollaan EU:n historiassa edetty, niin globalisteille on tullut paljon mutkia matkaan ja internetistä on tullut heidän pahin vihollinen numero 1, koska bloggarien armeija on kääntynyt heitä vastaan.

Bloggarien armeijalla tässä tarkoitetaan niitä bloggaajia, jotka toimivat totuuden puolella. Näitä joita ei voida ostaa esim. rahalla hiljaiseksi. He ovat tässä suhteessa poliittisella kentällä eliitin kaikista pahimpia viholisia, mikä selittää myös sen, miksi EU:n Europol on heidän perässään.

Toki on näiden suosittujen bloggarien joukossa myös monia muoti ja keittiöbloggajia, mutta heidän toimintansa taas ei uhkaa tätä EU:n takana olevaa korruptoitunutta eliittiä. Europolia ei voisi vähempääkään kiinnostaa alkaa jahtaamaan jotain muotibloggareita.

Brysselissä kuitenkin kiehuu nyt ja kaikki eliitin rikollinen sisäpiiri on todella stressaantunut, koska Hollanti löi Ukrainan assosiaatiosopimuksen nurin. Sillä tämä tietää eliitille todella vaivalloisia työpäiviä, jonka aikana he yrittävät saada uuden lain, jolla he onnistuisivat kumoamaan Hollannin valtiollisen demokratian. Jotta Ukrainan assosiaatiosopimus saataisiin lopulta väkivalloin vietyä läpi EU:ssa. 

Euroopan union kun on rakennettu alusta lähtien toimimaan ns. joukkuepelinä ja Hollanti ei ole suostunut pelamaan tähänkään mennessä tuota eliitin kieroa joukkuepeliä. Joten syystäkös nämä eräät rahamiehet ovat todella raivoissaan Hollannin kansanäänestystuloksesta.

EU maiden kansalaisten olisi jo vihdoin ymmärrettävä, että tämä kaikki työ mitä nämä lukuisat bloggarit onnistuivat tekemään Hollannissa ja muualla EU:ssa, on yhtä suurta väsytystaistelua, jota käydään nyt tätä korruptoitunutta pankkivaltaa vastaan. 

Mutta mitä enemmän siihen saadaan muita osallistujia mukaan, niin sitä nopeammin tämä rikollinen vastapuoli lopulta antautuu ja luovuttaa. Koska siinä vaiheessa kun kriittinen massa herää lopullisesti, niin heidän kaikki valtansa häviää kuin savuna ilmaan ja he myös tietävät tämän.  

Tästä syystä he yrittävät kaikin keinoin taistella vielä tuon murenevan poliittisen ja yhteiskunnallisen valtansa pitämiseksi kiinni, sekä rahoittavat myös sotia tämän takia. Heillä tosiaankin on hallussaan yli 99 % koko maailman rahoista, joten ovat siis aikamoisia rohmuja.