http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 15, 2016

Timo Soini ja Antti Rinne sivutettu tulevista presidentinvaaleista


Timo Soini (ps.) ja Antti Rinne (sd.) sivutettiin tulevista vuoden 2018 suomen presidentinvaaleista, kun kumpikin ilmoitti viimeisen parin vuorokauden sisällä, etteivät aio asettua ehdolle tuleviin presidentinvaaleihin.

Kaikki tämä viestii siitä, että käsky on tullut hieman ylempää, eikä tämän päätöksen takana ole pelkästään puolueet itse.


Jos tulevia presidentinvaaleja tutkailee tässä vaiheessa, niin mitä todennäköisimmin Kokoomuksen Sauli Niinistö viedään  vielä toiselle presidentin jatkokaudelle, koska on pelannut koko ajan finanssieliitin pussiin.

Niinistö tulee tulevissa presidentinvaaleissa saamaan samat sionistiperäiset vaalirahoittajat puolelleen, joiden rahahanalla Kokoomus puolue on roikkunut koko viimeiset vuodet ja tällä likaisella rahalla valittiin Niinistö presidentiksi 2012 ja samaa temppua yrittävät myös 2018.

Kaikki tulee menemään juuri kuten USA:n suurlähetystö on CIA:n ja Yhdysvaltain hallinnon taholta määrännyt menemään. Suomen kansalaisia vedetään taas uudelleen vipuun luulemaan, että äänet laskettiin oikein. Vaikka tulevista presidentinvaaleista tulee samanlainen kulissi, kuin viimekertaisista eduskuntavaaleista, joissa pienpuolueiden äänet hukattiin tarkoituksella. Jottei vain yksikään pienpuolue saisi yhtään paikkaa eduskunnasta.

Pieni esimerkki tästä vaalilaskennan korruptiosta on vaikka tuo viime vuoden lopulla nettiäänestyksellä järjestetty "Vuoden Suomalainen" äänestys, jonka voitti aiemmin pienpuolueiden ehdokkaana ollut Junes Lokka.


Kyseinen mies kun on edelleen eteenkin maahanmuuttokriittisten tahojen suuressa suosiossa, niin miten tämä mies sitten sai viimeisissä eduskuntavaaleissa vain 271 ääntä. 

Nyt sitten kun vuoden 2015 vuoden lopulla netissä järjestettiin vuoden suomalainen äänestys. Niin yllättäen Lokka voitti tuon äänestyksen 37 % äänienemmistöllä ja kakkoseksi jäi vasemmistoliiton Li Andersson. Eli tästä näemme sen suoraan, että heti silloin kun kyse onkin oikeasta politiikasta ja eduskunta tai eurovaaleista. Niin "mustalla listalla" olevien ehdokkaiden äänet jätetään oikeasti laskematta.

Sen sijaan tätä netissä ollutta äänestystä ei oltu missään peukaloitu, jolloin nähtiin se totuus siitä, miten tunnettu henkilö tämä Junes Lokka oikeasti on. Jos hän kerta sai tuossa vuoden suomalainen äänestyksessä eniten ääniä. Niin kuinka on mahdollista, että aina oikeiden vaalien alla hänen äänestäjät ovat kaikki nukkumassa. Tai niin meille uskotellaan.

Kylmä totuus suomen koko vaalilaskentajärjestelmästä on ollut viime vuodet erittäin salatun koneiston alla, jota hallinnoi Tieto Oyj (ent. Tietoenator). Sieltä käsin nämä vaalien äänet rekisteröidään elektronisesti nettiin YLE:n hallinnoimille sivuille. Pienpuolueiden ehdokkaiden äänet jätetään jokaisella vaalikerralla laskematta, koska heidän ei sallita yhdenkään nousevan eduskuntaan asti. Koska tämä on ollut ylemmän poliittisen tahon määräys.

Tämä johtuu siitä, että pienpuolueita ei olla vielä onnistuttu lahjomaan ja korruptoimaan mukaan tähän suomen korruptoituneeseen poliittiseen järjestelmään. 

Mutta vasta sitten kun korruptio ja voitelu on saatu toteutettua, niin vasta sen jälkeen myös pienpuolueista saadaan lopulta ns. arkadianmäelle uskottuja puolueita. Joiden edustajista jokainen on hiljennettävissä lahjuksilla, sekä he laittavat nimensä lobbareiden määräämiin sopimuksiin, joilla luovuttavat itsenäisen päätäntävaltansa näiden monikansallisten yhtiöiden lobbarien ja puoluekurin käsiin.


Aiemmin vuoden 2018 presidenttiehdokkuudesta on jo kieltäytyneet nykyinen pääministeri Juha Sipilä sekä entinen keskustan veteraanipoliitikko Paavo Väyrynen.


Keskustan Matti Vanhanen  jo ilmoittanut, että lähtee mukaan tuleviin presidentinvaaleihin.