http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 26, 2016

Ranskassa poliisit saavat jo hakata siviilejä armeijan erityissuojeluksessaRanskassa virkavallan harjoittama väkivalta on mennyt jo niin pitkälle, että Ranskan, Strasbourgissa poliisi saa jo hakata siviilejä mielenosoituksen aikana armeijan erityissuojeluksessa. 

Kuten tuostakin kuvanauhasta näkee, kuinka erityisesti poliiseissa työskentelevät nartistipsykopaatit katsovat oikeudekseen harjoittaa naisia kohtaan väkivaltaa myös työajalla, kun vaimojen pahoinpitelyt eivät riitä heille vielä alkuunkaan. 


Mutta jos nyt kuitenkin tuodaan faktat esille, että tämä korruptoitunut ja peloissaan oleva eliitti ei enää mitään muuta keksi suojellakseen itseään tältä tulevaisuudessa häämöttävältä ja väistämättömältä  vallankumoukselta.

Illuminatin kaavailema negatiivinen uusi maailmanjärjestys tulee tuhoutumaan lopulta tämän heidän luomansa pelon aikakauden päättymiseen, koska uuden ajan korkeampivärähteiset energiat eivät enää kiinnity tuohon vanhaan ja raskaaseen värähtelyyn, jolla illut saivat pidettyä tämän illuusionsa kapitalistisesta maailmasta.

Poliisin alkuperäinen tarkoitus olisi luoda turvaa ihmisille ja esimerkiksi turvata mielenosoitusten turvallisuus. Mutta aikojen saatossa eliitti huomasi, että se pystyikin suojelemaan itseään näillä poliisiarmeijoilla. Joten luomalla pelkoa ja kaaosta, saadaan massat pysymään kurissa. 

Mutta sitten jos massojen seasta sattuu löytymään vahvoja yksilöitä, niin heitä vastaan eliitti käy omaa väsytyssotaansa. Yleisin keino on laittaa eri maiden armeijat heidän peräänsä ja yrittää ensimmäisenä myrkytystä, autolla yliajoa, tai toimittaa psykiatriseen pakkohoitoon ilman mitään siihen kuuluvia perusteita.