http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2016

Norjan TV2 paljasti salattuja asioita Anders Breivikin lapsuudesta

Norjan valtiollinen TV2 kanava näytti äskettäin dokumenttielokuvan joukkosurmaaja Anders Breivikistä, jossa paneuduttiin enemmän hänen salattuun lapsuuteen.Andersin ongelmat alkoivat jo hänen lapsuudessaan, kun hänen äitinsä otettiin 80-luvulla Norjan valtiolliseen psykiatriseen laitokseen. Mutta omituista tässä oli, että hänet vietiin sinne äitinsä kanssa tutkittavaksi. 
Norjan valtiollinen TV2 kanava näytti äskettäin dokumenttielokuvan joukkosurmaaja Anders Breivikistä, jossa paneuduttiin enemmän hänen salattuun lapsuuteen.

Andersin ongelmat alkoivat jo hänen lapsuudessaan, kun hänen äitinsä otettiin 80-luvulla Norjan valtiolliseen psykiatriseen laitokseen. Mutta omituista tässä oli, että hänet vietiin sinne äitinsä kanssa tutkittavaksi. 

Anders Breivikin äidin taustaAnders Breivikin äiti karkasi kotoaan 17-vuotiaana Osloon psykoottisen äitinsä pihdeistä ja katkaisi tämän jälkeen kaikki kontaktit äitiinsä.

Hän tuli pian raskaaksi ja alkoi odottaa Andersia. Lapsen isä oli Jens Breivik, joka oli lakimies. Pariskunta muutti myöhemmin Lontooseen, jossa myöhemmin pariskunta erosi ja Andersin äiti muutti takaisin Norjaan.

Kesällä 1981 Andersin äiti haki helpotusta poikansa hoitoon anomalla viikonlopuksi tukiperhepaikkaa, koska koki poikansa olevan liian vaativa. Pojan kasvattaminen ei sujunut äidiltä ja lopulta helmikuussa vuonna 1983 Anders otettiin äitinsä kanssa avohoitosuhteeseen Norjan valtiolliseen kansalliseen lasten ja nuorten psykiatriseen sairaalaan.

He tulivat aluksi keskukseen klo 8.00 aamulla ja olivat viellä pitkälle iltapäivään, jonka aikana Andersin käytöstä alettiin tarkkailemaan. 

Lopulta arvio oli synkkä: "Andersilta puuttuivat spontaanius ja halu olla aktiivinen, mielikuvituksen puute ja kyky osallistua leikkiin".

Lopulta Andersin asioita ei auttanut enää edes se, että lastensuojeluviranomaiset ja psykiatrinen keskus eivät tulleet toimeen keskenään.   

Äidin käytös


Perhettä psykiatrisessa hoitolaitoksessa tarkkailleet asiantuntijat kiinnittivät huomiota äidin käytökseen, joka oli erittäin ristiriitaista. Välillä äiti osoitti kiintymystä poikaansa, mutta hetkessä hän huusikin agressiivisesti pojalleen ja kertoi toivovansa tämän kuolemaa.

Kuinka sitten neljävuotias poika pystyisi käsittelemään tuollaista kohtelua ? 

Vuonna 1983 kirjoitetussa raportissa lukee näin: "Anders oli äitinsä miehiin kohdistuvien pelkojen uhri" Ja äiti projisoi poikansa omat primitiiviset, agressiiviset ja seksuaaliset fantasiansa: kaikki ne ominaisuudet miehissä, joita hän pitää vaarallisina ja agressiivisina.

Dramaattinen päätös

Lopulta kun Andersia ja hänen äitiään oli havannoitu neljän viikon ajan, niin pidettiin lopulta viimeinen hoitokokous, jossa päätettiin että Anders on otettava äidiltään pois.

Mutta siinä vaiheessa kun päätös oli jo pantu käytäntöön, niin sitä ei kuitenkaan lopulta pantu täytäntöön, koska lastensuojelusviranomaiset pitivät sitä liian ankarana lapsen äitiä kohtaan. Lopulta kompromissiksi keksittiin, että Anders viettäisi sijaisperheessä viikonloput. 


Isä puuttui peliinKun Andersin isä sai lasten ja nuorten psykiatriselta keskukselta raportin poikansa tilanteesta, hän aloitti oikeusprosessin saadakseen pojan huoltajuuden kokonaan itselleen. Nyt Andersista ja hänen parhaastaan väittelivät isä, äiti, hoitavat tahot, viranomaiset ja juristit.

Lopulta kaikki poikkeusjärjestelyt pojan parhaaksi raukesivat äidin asianajajan kovasanaiseen kirjeeseen. Viranomaiset keskeyttivät yhtäkkiä kaikki toimenpiteet, jotka tähtäsivät Andersin saamiseen pois äitinsä epävakaasta otteesta.

Pian sen jälkeen oslolainen oikeusistuin antoi päätöksen, ettei Andersin tilanne täytä hädän tunnusmerkkejä.


Psykiatrinen keskus oli kuitenkin edelleen huolissaan pojasta. Keskus pyysi apua lastensuojelusta oikeusistuimen päätöksen jälkeen, jotta poika olisi viety äidiltään voimatoimin. Muutaman viikon kuluttua psykiatrinen keskus sai vastauksensa äidin asianajajalta, jonka mukaan keskus ahdisteli äitiä.


Erinäisiä yrityksiä Andersin pelastamiseksi tehtiin vielä, mutta niistä mikään ei johtanut toivottuun lopputulokseen.
Poika jäi äidilleen

Lopulta poika jäi äidilleen. Sen lisäksi, että äiti oli epävakaa eikä lainkaan sopiva pienen pojan kasvattajaksi, myös eri viranomais- ja hoitotahot sanailivat keskenään. Isä tai tuomioistuin eivät saaneet muutosta tilanteeseen.

1980-luvun Norjassa äidin sana painoi kaikista eniten, siinäkin tapauksessa, että äiti oli todettu epävakaaksi kasvattajaksi, kertoo Norjan TV2 artikkelissaan.

Myöhemmin kun verilöyly tapahtui, syyttelivät viranomaistahot taas toisiaan 1980-luvulla tehdyistä virheistä.


Valikoituiko Anders Breivik vuonna 1983 MK ULTRA ohjelmaanNyt sitten kun mennään tähän kaikista polttavimpaan kohtaan tässä jutussa, että mikä psykiatrinen avohoitolaitos tutkii sekä äidin, että pojan välistä suhdetta ? 

MK ULTRA ohjelma käsittää useita kidutusmenetelmiä, joita kohdistetaan sen uhreihin, joilla rikotaan uhrin personallisuus. Näihin MK ULTRA projekteihin liittyy usein tilanteita, jossa esim. alaikäisen pojan lisäksi kidutetaan myös äitiä, jolla rikotaan samalla äidin ja pojan välinen suhde.

Anders Breivikistä todennäköisesti valikoitui tuolloin 1983 salaiseen CIA:n ja Naton alaisuudessa toimivaan MK ULTRA ohjelmaan. Hänestä ohjelmoitiin ns. nukkuva joukkosurmaaja, jota tietty valtaeliitti voisi tarvittaessa käyttää Norjaan kohdistetussa terrorismissa hyväksi, kuten lopulta vuonna 2011 kävi.

Nämä Breivikiin ja tuohon Norjan psykiatriseen avohoitolaitokseen liittyvät dokumentit löytyisivät kyllä Norjan sotilastiedustelun sisältä, mutta ne ovat valitettavasti julistettu salaiseksi, ettei vaan Norjan joukkosurmien totuus paljastuisi kaikille. Illut kun ovat aina uskotelleet, että näiden joukkosurmien tekijät olisivat kaikki vain mielisairaita ja häiriintyneitä yksiä susia. Ettei koskaan niihin liittyisi mitään kolmatta osapuolta, vaikka niihin miltei jokainen kerta liittyy kolmas ja hyvin poliittisesti vaikutusvaltainen osapuoli tai peräti valtio (mm. Israel).

Anders Breivikin ohjelmointi ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, koska kun hän Norjan joukkosurmien oikeudenkäynneissä näki itse tekemänsä propagandavideon, niin hän alkoi itkeä. Tämä viittaa siihen, että alter-ego ei oltu tarpeeksi huolellisesti ohjelmoitu.

Breivik oli ennen Norjan joukkosurmia pelannut yli 7 tuntia päivässä World of Warcraft nimistä tietokonepeliä verkossa. Kyseinen tietokonepeli vei lopulta niin suuren osan hänen elämästään, että hänen täytyi lopettaa työnsäkin sen vuoksi.

Ottaen huomioon sen, että jos Anders oli jo vuonna 1983 saatu ohjelmoitua kidutuspohjaisella MK ULTRA:lla, niin hänessä oli jo valmiiksi tuo sivupersoona, jolle tuo joukkosurmaajan kaksoispersoona perustui.


 
Utøya-raportti kertoo vielä sitä, että Norjan poliisi toimi näiden 2011 tapahtuneiden Norjan joukkosurmien aikaan liian hitaasti.

Jos poliisilla kesti mennä tuolle 600 metrin päässä mantereesta olevalle Utøyan saarelle yli 1 tunti 19 min, niin silloin joku kyllä haisee ja pahasti. 

Breivikiäkö ne siellä suojeli, kun saarelle ei ollut lupa mennä kuin vasta puolentoistatunnin kuluttua.

Vai oliko saarella sitä ennen operoimassa Mossadin lähettämiä kommandoja, jotka ampuivat loput siviiliuhrit ja Norjan erikoisjoukot joutuivat odottamaan siihen asti, kunnes Israelin valtion lähettämät tappajat pääsivät poistumaan saarelta ?  

Internetissä on pitkin vuosia ollut lukuisia epäilyjä siitä, että Israelin valtio tilasi Norjan joukkosurmat. Kyseisellä saarella kun järjestettiin tuolloin muutama päivä joukkosurmia edeltävänä päivänä norjalaisten työväenpuolueen nuorten kesäleiri, jonka aikana järjestettiin Israelin vastainen protesti.


Norjalainen sosiologi Johan Galtung jopa uskaltautui sanomaan julkisesti sen, että epäili Norjan joukkosurman takana olevan Israelin tiedustelupalvelu Mossadin. 

 

Anders Breivik oli vielä itse harras PRO-Israel sionisti, joka vihasi kaikkia israelinvastaisia poliittisia liikkeitä. Hän sattui vielä olemaan Norjan vapaamuurareita ja kuului jo Maltan ritareihin, joka on vapaamuurarien sisällä ns. korkeimpien asteiden arvo.


Mutta tietenkin Norjan joukkosurmien oikeudenkäynneissä tästä Maltan ritareista vaiettiin ja ne käännettiin lopulta vain Norjan mediassa vain Andersin itse keksimäksi propagandaksi. Koska eihän nyt Norjan vapaamuurarit aio itseään tuoda julki Oslon käräjillä. 


 Tuomio luksusvankilassa


Kaikista suurinta ihmetystä tässä Anders Breivikin tapauksessa herättää myös se, että millä perusteella mies nyt nauttii erikoiskohtelua yhdessä norjan kalleimmista luksusvankiloista ? 


Aivan kuin Norjan joukkomurhat tilannut taho palkitsisi Breivikin näillä luksusvankilan olosuhteilla, jossa mies on päässyt vielä valittamaan, ettei saa sinne päivitettyä Playstation pelikonsoliaan uudemmaksi.

 

Voisin vaikka vannoa, että jos Anders Breivik olisi tuon Norjan joukkosurmien sijasta päättänyt vain ryöstää vain jonkun pienen Oslolaisen pankin, niin hän ei kyllä varmasti istuisi nyt missään Norjan kalleimmissa luksusvankiloissa. Vaan joutuisi kärsimään tuomiotaan samoissa paikoissa, kuin myös muut Norjalaiset perusvangit. 

 

En usko että pankkiryöstäjille järjestettäisiin vankiloihin vielä erityistä vuokraseuraa, jotta vanki sitten saisi mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen. Mutta Anders Breivikin kohdalla tämänkaltaiseen poikkeusjärjestelyihin on päädytty. 

 

Sionistien rahaeliitti silittää häntä selkeästi päähän, kun on saanut hänet nauttimaan Norjan kalleimman luksusvankilan täysihoidosta. Nämäkin asiat olisi selvitettävissä, jos vain tutkisi tarkemmin Breivikin vankilaolosuhteiden ulkomaille linkittyvät rahoituskytkökset.http://www.tv2.no/a/8241631/

 
https://www.quora.com/Was-Anders-Behring-Breivik-an-MKUltra-sleeper-manchurian-candidate  

 
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000000418244.html 

 
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread732248/pg4&mem=