http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 15, 2016

Australiassa suuri VIP-pedofiili skandaali


Viime vuoden lopulla marraskuussa 2015 eräs australialainen nainen Fiona Barrett astui julkisuuteen ja hän halusi paljastaa erään hyvin poliittisesti vaikutusvaltaisen julkkispedofiili-verkoston, jonka uhriksi hän itse oli joutunut hyvin nuorena. 

Barrett on itse tämän VIP pedofiili-verkoston entinen uhri ja hän toi julki tuolloin marraskuussa Sydneyssä pidetyssä lehdistötilaisuudessa lukuisia nimiä, jotka olivat mukana tässä pedofiili-verkostossa.

Verkosto sekaantui niin satanistisiin rituaaleihin, lapsien kidnappauksiin sekä myöhemmin heidän seksuaaliseen hyväksikäyttöön. 

Rinkiin kuului niin korkea-arvoisia julkisuudenhenkilöitä, näyttelijöitä kuten myös politikkoja, lakimiehiä, pääministereitä, sekä myös USA:n yksi entinen presidentti Nixon.

Pedofiili-rinki toimi pitkään juuri australian sisällä, koska pääpelurit olivat miltei kaikki sieltä, joilla oli myös vahvat yhteydet Iso-Britanniaan asti. 

Fiona Barrett väittää, että Australia oli tuolloin hänen nuoruudessaan varsinainen pedofiilien taivas, koska australiaan otettiin vastaan entisiä natsi-rikollisia, joihin hänen isovanhempipuolet myös kuuluvat.

Osat lapsiuhrit kidnapattiin keskellä katua ja vietiin sitä kautta tämän silloisen julkkispedofiili-ringin hyväksikäytettäväksi. 

Fiona kertoo, että hänen varhaisin muistonsa on kun hän oli 2 vuoden ikäinen. Hän oli tuolloin vain pieni tyttö, joka tuotiin keskelle tämän VIP pedofiili ringin bileisiin. Sitten tämä 2 vuotias tyttö näki, kuinka siellä nämä tunnetut poliitikot, näyttelijät sekä muut julkisuuden henkilöt vetivät nenän kautta kokaiinia ja raiskasivat alaikäisiä pikkulapsia. He jopa leikkimielellä hukuttivat osaa näistä hyväksikäytetyistä lapsista altaaseen, aivan kuin olisivat hukuttamassa heitä. 


Fiona Barret oikealla, perheensä kanssa.  
Pedofiiliverkostoon kuului lukuisia australialaisia julkisuudenhenkilöitä:


Antony Kidman (näyttelijä Nicole Kidmanin isä) kuului tähän australiassa toimineeseen julkkispedofiili-verkostoon. Hänen tyttärensä oli myös tämän saman pedofiili-verkoston uhri.


Antony kuoli vuonna 2014 Singaporessa ja oli jo tuolloin pedofiili epäiltyjen kohteena, jolloin oli jo käynnissä rikostutkinta näistä tähän pedofiili-verkostoon liittyvistä asioista.  

Muita ringissä toimineita pedofiilejä olivat:


 
USA:n entinen presidentti Richard Nixon. 
Liettualainen ent. natsien keskitysleirien vartija ja myöhemmion CIA:n agenttina toiminut Dr. John Gittinger. 
 Australian entinen pääministeri Gough Whitlam. 
 Australian entinen pääministeri Paul Keating.
Australian entinen pääministeri Bob Hawke.


 
Yhdysvaltalainen evangelista/pastori Billy Graham.
Australialainen oppositiojohtaja Kim Beazley.Barrett mainitsi myös kuinka eräs australialainen poliitikko Franca Arena oli uskaltanut ottaa tämän koko asian esille ja maininnut, kuinka australiassa toimii laaja julkkisten pyörittämä pedofiili-verkosto, johon kuuluu poliitikkoja, lääkäreitä, lakimiehiä skä mediamoguleita. 

Hän toi jo silloin näitä pedofiilien nimiä esiin Kerry Packer, Bob Carr, Bob Hawke, Paul Keating, Robert Menzies, Alan Jones, Bernard King, Molly Meldrum, John Kerr, Lionel Murphy jne. 

Fiona kertoi myös kuinka hänet oli kerran viety San Franciscossa heinäkuussa järjestettävään poliittisen eliitin salaiseen Bohemian Groveen. Siellä hänet oli raiskattu vaaleanpunaisessa huoneessa. 

Bohemian Grovesta hän vielä kertoi sellaista, että siellä tapahtuva lapsien hyväksikäyttö tapahtui Teddy Bear's Picnic (Teddykarhun Picnic) nimisen tapahtuman varjolla. 


Tämä nimi kun mainitaan Simpsoneistakin tutun ääninäyttelijän Harry Shearerin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Bohemian Grovea parodioivassa elokuvassa nimeltään Teddy Bear's Picnic (Teddykarhujen Picnic).  


Elokuvan traileri näyttää tältä ja jos huhujen mukaan Shearer on itsekin osallistunut Bohemian Groveen, niin elokuvan sisällössä ei siinä tapauksessa aivan kaikki ole fiktiota, vaikka elokuva on komedian muodossa. Vain kaikki satanistiset ihmisuhrausrituaalit ja lapsien seksuaalinen hyväksikäyttö on jätetty tästä elokuvasta pois. 

Bohemian Grove on joka vuoden heinäkuussa SanFranciscon metsissä järjestettävä salainen poliittisen eliitin 2-viikon leiri, jonne ulkopuolisilla ei ole mitään asiaa. Aluetta vartioidaan yötä päivää aseellisten vartioiden toimesta Bilderberg kokousten tapaan ja vain kutsun saaneilla on asiaa sisälle.

Bohemian Groven historia ulottuu aina vuoteen 1878 asti, jolloin järjestettiin ensimmäinen tilaisuus 29 kesäkuuta 1878. 


Satanismin rooli pedofiiliverkostossa


Fiona joutui selittelemään lehdistölle tuolloin viime marraskuussa 2015 Sydneyssä pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että miten satanismi liittyi tähän pedofiiliverkoston toimintaan. 

Fiona kertoi, että satanistisen eliitin sisällä on tarkka hierarkia jonne kuuluu kaikki aina mafiasta asti. Pedofiiliverkosto kuuluu poliittisesti vaikutusvaltaisten sakkiin. Mutta jos lukuun ottaa tavallisia pedofiilejä, joilla ei ole näitä yhteyksiä VIP pedofiiliverkostoihin, niin nämä yksittäiset pedofiilit eivät harjoita tietoisesti tätä satanismia, mitä illuminatiin kuuluva eliitti harjoittaa aivan tietoisesti.

Illuminatin sisällä vallitsee vielä täysin sama verilinja ja nämä joilta sellainen löytyy, on myös täysi luontaisoikeus olla mukana näissä pedofiili-ringeissä, sekä lapsien uhrausrituaaleissa. Iso-Britanniassa on myös viime vuosina ollut laaja VIP pedofiili-verkoston skandaali, johon on kuulunut myös entisiä Englannin pääministereitä.  


Barrett kertoo vielä kuinka maailmaa johtaa satanistinen kultti, joka pyörittää näitä pedofiili-rinkejä. Niitä on myös erityisesti Yhdysvalloissa edelleen ja koska uhrit eivät uskalla usein tulla julkisuuteen, niin VIP pedofiiliringin jatkavat toimintaansa edelleen.

Julkkispedofiiliringit syyllistyvät jatkuvasti lasten seksuaalisen hyväksikäytön lisäksi näiden kidnapattujen lapsien murhiin, joita toteutetaan Illuminatin rituaalimurha kalenterin kautta ns. okkultistisina ihmisuhrauksina.

Fiona varoitti vielä siitä, kuinka jokainen australiassa toimivalla VIP-pedofiiliverkostolla on syvät yhteydet aistraliassa toimiviin psykiatrisiin sairaaloihin. 

Joten he voivat passittaa uhrinsa näihin psykiatrisiin sairaaloihin, joissa heidän muistiaan yritetään saada katoamaan. Jotteivat he enää pystyisi kunnolla muistamaan, että olivat joutuneet poliittisesti tunnettujen ja vaikutusvaltaisten julkkispedofiilien uhreiksi. 

Tunnetusti näissä psykiatrisissa sairaaloissa työskentelevät lääkärit ovat ammattilaisia kiistämään kaikki pedofiilin kynsiin joutuneiden uhrien kertomukset, ja leimaamaan ne lopulta vain psykoottisiksi harhoiksi.