http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2016

Suomen työttömien aktivointisuunnitelmaHallituksen 2017 vuodelle kaavailema työttömien velvollisuus raportoida viranomaisille 2 viikon välien on tuottanut uuden idean, jolla tätä voitaisiin nyt tehostaa.

Joku pätevä koodari voisi koodata sellaisen ohjelman, jolla jokainen suomalainen voisi lähettää päivän aikana yli 100 000 suomalaiseen yritykseen CV:nsä. 

Tällä saataisiin Suomesta koko maailman internet innovaation edelläkävijä ja hallinto voisi ylpeillä tällä suomen työläisten maailman kovimmalla ja aktiivisimmalla aktiivisuudella. 

Idea on jo lähtenyt lentoon ja nyt muutamat koodarit ovat alkaneet kehittämään tätä internet sovellusta, jota mitä todennäköisimin TE-keskuksen virkailijat eivät halua ottaa järjestelmänsä osaksi. 

Hallitusneuvos Päivi Kerminen kun totesi Kauppalehdelle tällä viikolla, kuinka tämä digitaalinen järjestelmä on ainoa mahdollisuus, jolla neljännesmiljoonan työttämän työnhakua voidaan systemaattisesti seurata. Eli suomen eliittiä kiinnostaa vain seurata suomen työttömien työnhakua, koska isovelillä on muutenkin tapana valvoa alempiarvoisia alamaisiaan.

Nyt kaikki suomen välkyimmät koodarit liikkeelle ja koodatkaa tuo systeemi, jolla tämä maa saadaan uuteen nousuun. Hallituksen logiikalla kun kaikki työpaikat kasvavat puussa jotka täytyy sieltä itse poimia, niin mikäs sen parempi, että hallituksen sinaama digitalisaatio tekniikka luo ne työpaikat itsestään. 

Mikäli hallinnon hyvä veli byrokratiaa haluaa ruuhkauttaa, niin tiesitkö että myös kunnanjohtajan virkojakin voi hakea kuka tahansa. Vaikka noita virkoja ovat yleensä hoitaneet puoluekirjoilla pelaavat vapaamuurarit, niin on silti suotavaa että näitäkin byrokraattisia toimia aletaan ruuhkauttamaan suomalaisten voimin. Sillä joku pertti perusinsinööri hoitaisi vaikka nykyisen työministerinkin viran paljon paremmin, mitä tämä persujen Jari Lindström.

Suomi ei voi olla koko lopunikäänsä tällainen HYVÄ VELI verkostojen kehto, jossa vapaamuurarit rohmuavat kaikki isot virat. Sillä tällä korruptoidulla virkamiesarmeijalla alistetun kansan olisi jo aika nousta poteroistaan ja ryhtyä toimiin, jotta tämän maan menetetty itsenäisyys saadaan palautettua takaisin. 

Lisäksi tämä 60-luvulla toteutettu suomen työttömien kyykytys ei enää toimi tämän päivän suomalaisiin, koska tässä nuorten työttömien sukupolvessa on selkärankaa, toisin kuin näissä korruptoiduissa suomalaisissa poliitikoissa.

Neljännesmiljoonan työttömän kyykkyhyppy ei ole suomen valtion talouskasvun tuottavuusloikka, toisin kuin nämä puupäät ajattelevat. Kokoomuksenkin Hjallis Harkimokin totesi A2:n keskusteluillassa tällä viikolla, kuinka hänen mielestään on hienoa, että saksassa monet työttömät tekevät n. 2,8 €/tuntipalkalla jopa 30 tuntista työviikkoa (tekee 450 €/kk). Hän varmaan mielellään eläisi tuolla summalla itsekin kuukaudessa ja pystyisi sopeuttaan elintasonsa sille tasolle.

Tämä juuri kuvastaa tuota rikkaan eliitin tietoisuutta, jossa he elävät omassa kuplassaan ja olettavat, että kaikki työttömät ovat heille työskenteleviä orjia, joita valtiot ja yritykset voivat käyttää hyväksi voittojensa maksimointiin. Köyhien ihmisväestön luokittelu tuohon orjatyöllisten asemaan talouskasvun parantamiseksi, viestii vielä psykopaatti ajattelusta. Orjapiiskurilla kun ei saa esiintyä empatiakykyä alaisiaan kohtaan, joka olisi taas very bad for the business (haitallista liiketoiminnalle).


Mutta kyllä nyt koodarit varmasti tekevät tämän mahtisovelluksen, jolla suomen työttömien aktivointi nostetaan aina maailman huipputasolle. Jolloin lukuisat yritysjohtajat voivat käydä sitten ylpeilemässä, että miten aktiivisia työttömiä meillä on suomessa, kun tietokonesovelluksetkin lähettävät heidän ansioluettelonsa ja kaikki on ulkoistettu keinoälylle. 


Tähän vielä kun lopuksi suomen valtio älyäisi ulkoistaa Suomen Pankkiin sidotun euron kryptovaluuttaan, niin sillä saisi lopulta aika ihmeitä aikaan (nimittäin maksettua valtion velan pois muutamassa vuodessa) ja siitähän tykkäisivät Rothshildien pankkisuku kyttyrää.