http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 23, 2016

Poplegenda Prince kuoli hämärissä olosuhteissa


Poplegenda Prince (Prince Rogers Nelson) kuoli tällä viikolla 57-vuotiaana. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan Minnesotasta, ruumis löytyi hissistä.

Viranomaiset hälytettiin paikan päälle torstaiaamuna klo 9.43. 

TMZ-sivuston mukaan artisti joutui keikkamatkalla Atlantassa tekemään hätälaskun Illinoisissa artistin sairastuttua viime perjantaina 15.4 Hän oli median tietojen mukaan sairaalassa kolme tuntia, jonka jälkeen hänet päästettiin kotiin lepäämään.Miehen viimeisin Instagram päivitys oli tällainen viesti; "Juuri kun luulit olevasi turvassa".Vuonna 2009 Prince oli vieraana amerikkalaisen PBS-kanavan talk showssa ja alkoi yhtäkkiä puhumaan näistä kiistellyistä kemikaalivanoista, sekä vaati tutkimaan niitä. 

Hän kertoi myös tuossa ohjelmassa, kuinka oli tehnyt myös kappaleen kemikaalivanoista.

Yleensä kuka tahansa tuon luokan Warner Music levy-yhtiöidenkään staroista ei sallita puhuvan tuollaisia asioita julkisuudessa, koska näillä staroilla on niin julkinen näkyvyys levittää näitä illuille tuhoisia ja ikäviä paljastuksia.

Toinen merkillinen juttu Princen kuolinpäivässä on se, että se sattui juuri samana päivänä, jolloin oli Kuningatar Elisabeth II:n 90 vuotispäivä. Eli jos kyseessä oli myrkytys, niin olikohan siinä Englannin kuningattarelle syntymäpäivälahja ? 

Princen ruumiinavaus tehdään arviolta tänään ja sen jälkeen selviää, että mitä viranomaiset kertovat julkisuuteen. Mutta mikäli kuolinsyy oli myrkytys, niin sitä todennäköisesti ei julkisuuteen kerrota, koska sillä peitellään myrkytyksen toimensiantajia.

Princellä oli uransa aikana hyvät suhteet mediaan, eikä hän siksi ryvettynyt koskaan missään media skandaaleissa. Eikä tuostakaan vuoden 2009 talkshowssa möläytetystä chemtrail jutusta tullut mitään mediakohua.  


Aavistiko Prince kuolemansa

Prince oli kuukausi ennen kuolemaansa aloittanut kirjoittamaan muistelmiaan, eli kysymys kuuluu, että aavistiko hän kuolemansa ?  

Michael Jackson aikanaan aavisti sen, että hänet aiottiin saada hengiltä ja oli vielä näistä epäillyistään kertonut lähipiirilleen ennen tuota päivää, jolloin häneen ruiskutettiin tuo tappava injektio, joka sai häneltä hengen lähtemään. Sitten lopulta murhasta syytettiin vain hänen henkilökohtaista lääkäriään, joka ei edes tiettävästi tiennyt, että näihin päivittäin Michaelille annetuissa injektioissa olikin vaihdettu aineet tappaviin annoksiin. 

Nyt tuo Jacksonin omalääkäri Conrad Murray päästettiin jo vuonna 2013 vapaalle jalalle. Hänet tuomittiin neljäksi vuodeksi Michael Jacksonin kuolemantuottamuksesta. On vielä tuomion pituudeksi erikoisen mittainen, kun normaalisti näistä saa Kaliforniassa paljon pidemmän kakun.

Lisäksi oikeus ei pystynyt perustelemaan juuri millään tavalla sitä, että mikä olisi ollut Conrad Murrayn motiivi saada Michael Jackson hengiltä.

Mutta se on fakta että sekä Prince nyt kuten Michael Jackson tuolloin muutama vuosi sitten kuollessaan, on nyt monikansallisille levy-yhtiöilleen paljon suurempi rahasampo kuin aikoihin. Urana aikana kerätty maallinen n. 300 miljoonan suuruinen omaisuus toki menee heille, jos sitä on mitenkään erikseen testamentattu. 
 

Lähteet: http://www.prisonplanet.com/officials-perform-autopsy-on-prince-but-not-scalia.html

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016042121453538_vi.shtml 

http://edition.cnn.com/2016/04/21/entertainment/prince-estate-death/ 

http://www.voice.fi/pop/viihde/aavistiko-prince-kuolemansa-kirjoitti-parhaillaan-muistelmia-103315