http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2016

Sisäministeriö aikoo evätä mm. suomalaisilta toisinajattelijoilta henkilökortit


Suomen sisäministeriöstä on tulossa kovaa vauhtia uusi Gestapo, sillä nyt sisäministeriö ilmoittaa että se aikoo jatkossa evätä monilta suomalaisilta henkilökortit. 

Kortti voitaisiin evätä henkilöltä, jota epäillään vakavasta selvittämättömästä rikoksesta tai jolla on suorittamatta tuomittu rangaistus. Lisäksi korttia ei myönnettäisi henkilölle, jonka pitäisi pysyä Suomessa asevelvollisuuden suorittamista varten.

Keskeneräiset viranomaisasiat ovat jo viranomaisille peruste ottaa passi takaisin tai olla myöntämättä sitä.

Sen sijaan sisäministeriö esittää, että Suomessa otettaisiin käyttöön rajoitettu henkilökortti, johon ei kuulu matkustusoikeutta. 


Toisinajattelijoiden vainonta

Selvästikin huomaa rivienvälistä tuosta uutisesta sen, kuinka tämä suomen kansalaisten matkustusoikeuden rajoittaminen ei pelkästään liity rikoksesta epäiltyihin suomalaisiin. Vaan taustalla vaikuttaa myös sisäministeriön salaisen työryhmän juonet, jotka ovat kohdistuneet juuri toisinajattelijoiden poliittiseen vainontaan. 

Sillä jos suomen sisällä toimivilta toisinajattelijoilta onnistutaan takavarikoimaan passit ja estämällä heitä matkustaminen ulkomaille, niin tämä alkaa muistuttaa jo kovasti Neuvostoliittoa, jonka kansalaisilla ei ollut mitään asiaa lähetä ominpäin ulkomaille. Siellä ainoastaan silloisen kommunistihallinnon kautta hyvin harvat henkilöt pääsivät erikoisluvalla matkustamaan ulkomaille, mutta sielläkin mm. Neuvostoliiton jääkiekkomaajoukkuetta valvoivat KGB:n agentit, jotka estivät mahdolliset loikkaukset. 

Onko siis Suomesta ja Euroopan unionin sisälle kaavaillusta yhteisestä liittovaltiosta tulossa samanlainen Neuvostoliiton kaltainen vankila, josta ei kenelläkään ole pääsyä ulos ?

EU:n byrokraatit aikovat siis todennäköisesti vielä yrittää vangita Euroopan Unionin toisinajattelijat ja estää heitä pääsemästä ulkomaille. Koska muuten he voisivat loikata ulkomaille ja kirjoittaa nettiin jatkossakin vapaasti, ilman hallinnon ja virkavallan jatkuvaa poliittista vainoa. Tästä tässä on syvemmillään kyse.

Internet sananvapaus on siis jälleen vaarassa, koska sitä uhkaavat nämä EU:n sisällä toimivat rikolliset tahot kuten Europol. Mutta Euroopan unionin sisälle kaavailtu liittovaltio olisi hyvin vaarallinen askel suomen murentuneelle demokratialle ja ihmisoikeuksille.

EU ero on viimeisin pelastuskeino ja tie kuiville
 

Suomen sisäministeriö luulee olevansa uusi Gestapo ja heille nämä ohjeet tulevat vielä ulkomailta. Koska ei Suomessa ole enää ollut sitten 1.1.1995 jälkeen mitään omaa poliittista päätäntävaltaa. Lissabonin sopimus vei siitä jo viimeiset rippeet pois, sen astuessa voimaan 1.1.2010.

Jos tämän maan päättäjillä olisi yhtään selkärankaa ja rohkeutta, niin se tekisi kannattavimman liikkeen, eli eroaisi EU:sta. 

Se on vielä ainoa viimeinen keino, jolla tämän maan menetetty ja tuhoutuva talousjärjestelmä olisi vielä pelastettavissa. Mutta se muutos ei ole mahdollinen näillä nykyisillä korruptoiduilla seteliselkärankaisilla poliitikoilla. 

Sipilä, Stubb ja Soini ovat kaikki vain kuuliaisia tälle kasaarijuutalaisten pankkien mafialle, joka tuhoaa suomea parhaillaan pankki ja taloussodan keinoin velkaannuttamalla Suomen tuhoon. Jotta nämä rikolliset saisivat lopulta määrätä, että mitä täällä myydään ensin ja laittavat jo nyt siksi näitä kannattavia valtionyhtiöitä lihoiksi.


Suomen kansa ei ole syyllinen velkaantumiseen

Suomen kansa ei ole tähän yli 100 miljardin velkaantumiseen syyllinen, kuten se ei ole syyllinen tähän massatyöttömyyteen. Vaan syyllinen on tämä veroja kiertävä eliitti, joka vuosittain piilottaa suomen talousjärjestelmän kierrosta n. 7-10 miljardia euroa ja laittaa sen veroparatiisiyhtiöihin piiloon mm. eläkerahastoihin.

Eläkerahastojen rahat eivät ole suomen kansalaisia varten, vaan se on vain tämän veroporsas eliitin omaa käyttörahaa. Jolla tämä sikailuosasto rahoittaa oman korkean elintasonsa.

Nämä veroporsaat kuvittelevat, että heillä on täysi oikeus ottaa joka vuosi suomen valtionlainasta n. 7 miljardin siivu ja laittaa se heidän ylläpitämiinsä eläkerahastoihin. Jolloin se poistaa tuon määrän rahaa pois kierrosta ja aiheuttaa suunnattoman paljon köyhyyttä ja työttömiä tulee lisää miltei satojatuhansia.
Vastuu taloudesta on sysätty suomen työttömien niskaan, koska heiltä leikataan nyt eniten, kun tämä veroja kiertävä eliitti tuhoaa hyvinvointi Suomen. 

Sitten nämä puupäät vielä kehtaavat syyllistää työttömät mediassa, että työttömyys on itse työttömän vika, kun ei ole onnistunut työllistymään.

Nämä ajatushautomo Sitran puupäät, sekä muu veroja kiertävä eliitti ei kykene millään näkemään sitä, että mihin perustuu kestävän yhteiskunnan talous. Esim. Norja on hyvä esimerkki siitä, miten toimii kestävä talousjärjestelmä. 

Mutta jos valtiontalous laitetaankin yhtäkkiä riippumaan tällaisen n. 481,50e/kk tukia saavan orjatyövoiman niskaan. Niin rakentuuko sellaisella taloudellista hyvinvointia ? Ei rakennu.

Talouskasvua sillä kyllä saadaan, jos potkitaan vaikka valtion suojatyöpaikoista 20 000 mediaanituloista pois. Mediaanitulot kun ovat 23 800 vuodessa. Jos mediaanituloisella suomalaisella on tuon verran käytettäväksi ostovoimaa vuodessa. Niin vastaavasti jollain työttömällä onkin vain vajaa 12 000 euroa ostovoimaan vuositasolla. 

Niin 100 000 mediaanituloisella työntekijällä irtisanottu ostovoiman menetys olisi vuodessa peräti huimat 2,3 miljardia. Vastaavasti tuon 100 000 työttömän ostovoima olisi vain 1,3 miljardia, joista suurin osa valuu rikkaiden grynderien taskuun mm. KELA:n asumistukina ja sossujen maksamina vuokrina. Joten tästä näkee sen, että mikä tässä yhteiskunnassa oikein todella on vikana.