http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 14, 2016

Työministeri Lindström uskoo yhä 100 000 orjatyöpaikan syntymiseen


Suomen oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps.) uskoo, että hallitus pystyy täyttämään työllisyystavoitteensa, joiden tarkoituksena on luoda 100 000 uutta orjatyöpaikkaa. 

Eli työtön pakotetaan töihin ilman palkkaa ns. kokeilujaksolle, jonka ajalta hän saa tavallisen suuruista työmarkkinatukea.


Petollisinta tässä on se, että Suomen hallitus valehtelee tästä ja nimittää 100 000 työttömän orjan pakkotyöllistämistä 100 000 uuden työpaikan luomiseksi. 


Työttömän työnhakijan palkaton kokeilujakso ei tarkoita työpaikkaa, vaan se on orjatyötä.

Suomen laki sanoo orjatyön teettämisestä näin (7§ ja 18§). Suomi on allekirjoittanut ihmisoikeussopimukset YK:n (KPS sopimus, 8 artikla), EN:n (EIS 6. artikla), ILO sop nro 29 artikla, jossa ihmiselle määritelty pakkotyö tarkoittaa kaikkea palvelua ja palvelusta, jota jonkun rangaistuksen uhalla (TE-toimiston karenssi) vaaditaan. Päivärahan maksamisen lopettaminen tai toimeentulotuen alentaminen voidaan katsoa rangaistuksen uhaksi. 


Pakkotyötä on käytetty normaalisti sortotoimenpiteenä ja rangaistuksena vankiloissa. 

Suomessa vuonna 1734 säädetty laki määräsi pakkotyön rangaistuskeinoksi muun muassa rahanväärentämisestä. Suomen nykyinen laki ei enää tunne pakkotyötä erillisenä rangaistuskeinona, koska se sulautettiin jo kaikessa hiljaisuudessa suomen työvoimatoimistojen (TE-keskus) byrokratiaan. 


Orjuus on ihmisen pitämistä toisen ihmisen tai valtion omaisuutena pakkotyössä. Ennen pakkotyön orjiksi otettiin mm. sotavankeja, rikollisia ja velkaantuneita ja muita siviilejä. Mutta nykyään pakkotyön orjiksi otetaan Suomen TE-toimiston asiakkaita. 


Tästä pakkotyön orjien työvoiman luomisesta hallitus on ottanut itselleen kunnian valehdella sillä luovansa suomeen 100 000 uutta työpaikkaa.


Tämä orjatyö ollaan viime vuosina onnistuttu naamioimaan mitä erilaisemmilla ja hienoilla peitenimillä kuten "kuntouttava työtoiminta". 

Oletteko koskaan tulleet miettineiksi sitä, että miksi työttömillä ei ole vieläkään syntynyt valtion yhteyteen olevaa tukiyhdistysliikettä. Jos ei näitä muutamia ry-järjejestöjä oteta huomioon. 

Kaiken tarkoituksena onkin ollut ajaa työttömät oman onnensa nojaan, ja tehdä tästä vielä kansallinen häpeä. 


Eliitti on onnistunut luomaan vielä tällä media propagandallaan työttömyydestä sellaisen kuvan, että aivan kuin se olisi näiden työttömien itsensä vika, että suomessa on heikko vienti ja teollisuus voi huonosti. Tämä propaganda on kuin suoraan tuosta 90-luvun Lapin Lahden lintujen sketsistä.


Nyt Juha Sipilän aikaisen hallinnon aikakaudella tämä Lapin Lahden lintujen vuonna 1995 oleva sketsi oli todellakin aikaansa edellä. 

Suomessa kun on todellakin jo yli 600 000 työtöntä, jotka vielä salataan tilastoista. Niin hallitus ei edelleenkään uskalla alentaa varsinaisten palkansaajien palkkoja tuntuvasti. Niin tästä syystä komennetaan tämä työttömien reservi pakkotyöhön sijaiskärsijäksi. 


Mutta tässä asiassa on kuitenkin vielä sellainen huono puoli, kuten pääministerimme Juha Sipilä sanoi viime syksynä "kuinka rahat uhkaavat loppua". Hän mainitsi vielä siitä, että "on jo ihan siinä hilkulla, että ulkoinen komissio alkaa päättämään täällä uusista leikkauskohteista".

On siis enää ajan kysymys, milloin suomen valtionvelka ylittää sen rajan, jonka jälkeen mm. IMF määrää tänne tulevat palkansaajien 5 % palkanalennukset. Tämä tulee lopulta johtamaan Kreikan valtion kaltaisiin kriiseihin. Se tulee aiheuttamaan mielettömän määrän kansan henkistä pahoinvointia, lisäämään työttömyyttä ja siitä seurannutta köyhyyttä. Heikentämään keskituloisten asemaa jne. 

Kaikki tämä taloudellinen ja henkinen kurjuus on näiden mm. Bilderberg-eliitin, CFR:n (Council on Foreign Relations), Kolmensadan Komitea (Committee of 300), Trilateraalisen Komission (Trilateral Comission) sisäisissä ja salaisissa tavotteissa, joita nyt ajetaan täällä Eurostoliitosa läpi.       

Mutta kaikki tämä taloudellinen kurjuus ja henkinen onnettomuus olisi käännettävissä parempaan, jos vain uskaltaisimme erota EU:sta. 

Mutta Sipilän hallinto koostuu pelkureista, jotka pelkäävät poliittisen uransa puolesta, jos erehtyisivät anomaan EU:lta eroa. Joten tämän vuoksi meille valteutuneille suomalaisille ei jää enää mitään muuta vaihtoehtoa, kuin tehdä tämä euroero päätös heidän puolestaan. Siihen tarvitaan nyt jokaisen teidän apuasi, eli sinun siellä.

Islannissa tähän väkivallattomaan kansannousuun riitti se, että sadat tuhannet ihmiset marssivat parlamentin edustalle huutamaan hallinnon eroa ja lopulta hallitus erosi. Mutta täällä suomessa hallintoa suojaa mm. karhu ryhmä, suomen armeija, sekä SUPO ja muita militaarisia järjestöjä, joiden taakse tämä peloissaan oleva korruptoitunut eliitti on piiloutunut. 

Jos te tietäisitte sen, että miten paljon he pelkäävät ihan muutamia kymmeniä suomalaisia valveutuneita kansalaisaktiiveja, niin tajuaisitte vihdoin tämän totuuden. Että EU eroon ei tarvita kuin muutama 10 - 10 000 valveutunutta suomalaista, jotka vain vaativat sitä sellaisella paineella, että se lopulta toteutuu.

Korruptoitunut rahalle kumartava eliitti menettää lopulta valtansa ja käryää myös näistä veroparatiiseista, joka vie heiltä sen lopullisenkin poliittisen uskottavuuden. 

Nämä kelmit kun ovat ohjanneet suomen hallintoa tuolla likaisella ja korruptoituneella rahalla. Mutta tulevaisuudessa tämä suomen poliittinen järjestelmä ei enää tule perustumaan tuolle vanhalle ja likaiselle korruptiolle. 

Koska tämä vanha energia ei enää toimi tuossa uudessa mallissa.  Lopulta arkadianmäelle saadaan ne poliitikot, jotka eivät enää keskity omien etujensa ajamiseen. Loppuu tämä iänikuinen arkadianmäen HYVÄ VELI verkostojen sulle-mulle käytäväpolitiikka.


Suomen Pankki on joutunut ryöstön kohteeksi ja pankkiryöstäjät David Rockefeller sekä Jacob de Rothschild, hallinnoimiensa sijoituspankkien Goldman Sachs, J.P. Morgan jne. toimesta. 

Ryöstö on ollut niin pirullisen nerokas, että se jatkuu edelleen kansalaisten ja jopa monien poliitikkojenkaan sitä huomaamatta. 

Tähän tarvittiin vain se, että Suomi luovuttu Suomen Pankin rahanluontioikeuden 1.1.1995 Euroopan Keskuspankille, josta alkoi sitten lainaamaan rahaa näiltä maailman rikkaimpien pankkisukujen veijareilta ja hupsista sitten alkoi Suomi velkaantumaan, kun alkoi ottamaan lisää ja lisää pikavippejä Euroopan Keskuspankista. 

Joten tähänkö velkaantumiseen sitten lääke siinä, että lisäämme jostain tuottavuutta. Vaikka pikaruokaloihin lisää hampurilaisen paistajia 6,50 €/h ansioilla. Ehkä se yli miljoona euroa tunnissa velkaantuminen olisi paikattavissa.

Kaiken tämän aikaa mitä Suomi on velkaantunut ja lainannut vain lisää pikavippejä EKP:stä (Euroopan Keskuspankki). Niin kaiken tämän aikaa se olisi voinut luoda ja laskea liikkeelle omaa valuuttaa, jolla valtio taas ei olisi velkaantunut yhtä paljon.

Mutta toisin kuin monet luulee, niin todellisuudessa tällä täysin yksityisomisteisella rahalaitoksella Euroopan Keskuspankilla ei ole holveissaan ollutkaan alusta saaka juuri mitään. Koska kaikki sieltä valtioille lainattu raha onkin luotu muille valtioille luodulla velalla. Joka sitten kiskotaan valtioilta korkoina takaisin näille yksityisomisteisille sijoituspankeille.  Näin tämä keskuspankkien valtionryöstöretket toimii.


Suomen liittyminen EMU-rahaliittoon, ei euroon oli myös kansallisluokan petos, josta nykyinen presidentti Sauli Niinistö oli vastuussa. Paavo Lipponen toimi pääministerinä tuolloin 90-luvun lopussa, kun suomen liittymisestä euroon päätettiin. 
 
Jo tuolloin 90-luvun puolessa välissä järjestetty kansanäänestys EU-jäsenyydestä oli valtionpetos, koska silloin jo tiedettiin, että kuinka Suomi tulisi jatkossa luopumaan markasta. Jos tämä oltaisiin kerrottu suomalaisille, niin EU-jäsenyydestä järjestetty äänestystulos olisi ollut EI EU:lle.    

Suomen euroerosta on jo järjestetty kansalaisadressi, joka on jo kerännyt yli tarvittavat 50 000 nimeä.  
Itseasiassa ne viimeisimmät suomen käyttämät markan kolikot olivat jo muotoiltu näyttämään lähes samalta, kuin tulevat euron kolikot. Jotta suomalaiset saatiin helpommin hyväksymään tuleva vieras valuutta.

 Kun se vanha Suomen markka näytti vielä tältä. 


Samoin myös 90-luvun lopulla 10-markan kolikko painettiin vuonna 1995 näyttämään lähes samalta, kuin myöhemmin tullut 2 euron kolikko. Että kyllä nämä silloiset vallanpitäjät osasi tämän tempun toteuttaa aika nerokkaasti. 


Jos nyt Suomi on jäänyt jo kauas euroalueen kasvusta, niin mitä tässä sitten enää viivyttelemään lisää. Kansalaisadressi käsittelyyn ja kansanäänestys euroerosta Iso-Britannian malliin. 

Isot kihot tietenkin ovat nyt kauhuissaan siitä, jos Suomi eroaa EU:sta ensimmäisenä. Että entäs jos muut EU maat tekevät lopulta samoin ja lopulta tämä kasaarijuutalaisen eliitin rakentama Euroopan Union tuhoutuu kokonaan ja illuminatin konnat jäävät nuolemaan haavojaan.