http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2016

Miksi USA:n merivoimat kiihkoilee venäläishävittäjän ohilennostaKoko viime viikot läntisessä mediassa ollaan jeesusteltu tästä, miten venäläishävittäjä su-24 teki ohilennon amerikkalaisen USS Donald Cook -aluksen ohi. 

Ohilento ei suinkaan ollut ainoa välikohtaus itämerellä, joka olisi nostanut kohua mediassa. Sillä aiempi su-24 hävittäjän ohilento tapahtui vuonna 2014 ja silloinkin kohteena oli tämä sama USA:n merivoimien USS Donald Cook alus.


Sionistien omistuksessa olevat tiedotusvälineet eivät ole missään vaiheessa uskaltaneet kertoa sitä, minkälaista teknologiaa näissä venäläisissä su-24 hävittäjissä on. Koska ne lentävät jo moderneilla sädeaseilla, joilla pystytään pysäyttämään jenkkiläisten sota-aluksien sähkölaitteet. 

Tuolloin vuonna 2014 tämä juuri samainen USS Donald Cook sota-alus lähetettiin vastoin kaikkia kansainvälisiä sopimuksia itämerelle. Tarkoitus oli vain pelottelu ja voimannäyttö. 

Vastineeksi venäjä lähetti tuolloin kiertämään pommittoman Su-24 taistelukoneen, jolla oli varusteenaan uusinta teknologiaa oleva elektroninen sädelaite, jonka avulla se pimensi tämän jenkkiläisen hävittäjälaivan kaikki näyttötaulut ja tutkajärjestelmät, sekä ohjuslaitteet. Sitten hävittäjä teki 12 valehyökkäystä. Joten USS Donald Cookin miehistö ei voinut kuin enää seurata laivan kannelta tilannetta. Lopulta lähteiden mukaan 27 miehistön jäsentä erosi palveluksesta, koska he eivät enää halunneet vaarantaa henkeään. 

Tästä välikohtaksesta tuolloin uskalsi kertoa vain eräs tutkiva journalisti Veterans Todaylle, joka on yhdysvaltalainen militaristinen verkkojulkaisu.

Kaikki sädeaseet ja EMP-teknologiaan (Electromagnetic Pulse) perustuva aseteknologia on edelleen huippusalaista, joten tästä syystä Helsingin-Sanomat tai Iltalehti/Iltasanomat ei näistä armeijoiden leluista kerro kenellekään. Varsinkaan USA:n armeijan sädeaseteknologia, joka on jäänyt näiden venäläisvalmisteisten su-24 hävittäjien jalkoihin.

Sädeaseteknologia perustuu erittäin huippusalaiseen beaming teknologiaan, jolla pystytään mm. häivyttämään metallia. Joten tätä teknologiaa voidaan käyttää myös ohjusten eliminointiin. Eli nykyisestä suurvaltojen välisestä sodankäynnistä on tullut näiden sädeaseiden temmellyskenttä, joilla lamaannutetaan vastapuolen koneet ja järjestelmät.  

Tämän USA:n merivoimien aluksen komentaja Rick Hoffman sanoi Navy Timesille, että kyseessä ei ollut vakavasti otettava uhka. Koska koneet eivät olleet aseistettuja, kuin vain tuolla amerikkalaisalukset pimentävällä EMP-teknologialla.

Lisäksi Hoffman totesi medialle, kuinka Venäläiskoneita ei voitu ampua alas. Eipä tietenkään, jos sota-aluksen sähköt saatiin suhoi su-24 hävittäjän kautta lähetetyllä elektromagneettisella pulssilla pimeäksi.

 


Lienee vielä yksi mielenkiintoinen arvoitus se, että olisikohan tämä juuri nyt mediassa jeesusteltu ohilento sittenkin tämä vuoden 2014 ohilento, josta vasta nyt Pentagonin sotilastiedustelu sallii tuon videonauhan julkistamisen ? No oli miten oli, mutta joka tapauksessa koko välikohtaus on eteenkin USA:n merivoimille erittäin arka paikka, koska se syö heidän sotilaallista pullisteluvoiman uskottavuutta rotan lailla.  

Vielä tämäkin uutisointi koko tapahtumasta kuvastaa vielä sitä, että miten paljon tämä sionistinen valtaeliitti vihaa Venäjää. Koska kaikki uutisointi on tästä koko uutisesta keskistetty vain "Venäläishävittäjän provokatiiviseen toimintaan". Mutta ei sanallakaan olla kerrottu, että mitä USA:n sota-alus teki vastoin kansainvälisiä rauhansopimuksia itämerellä.

Kaikessa tässä sionistien mediassa rakennetussa uutisoinnissa toimii vielä hyvin vahva vastakkainasettelu. USA on hyvä ja Venäjä paha. Toki on vielä sekin porukka, jotka mieltävät että USA on paha ja Venäjä hyvä. Mutta todellisuudessa kumpikin on suurvalta ja siellä vaikuttaa raskas kuudennen säteen energia. 

Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että Venäjä olisi USA:n kaltainen maailmanpoliisivaltio, joka hyökkää joka vuosi uusiin maihin, jotta pääsisi ryöstämään näille ahneille juutalaisoligarkkeille lisää luonnonvaroja ja valtioita tyhjäksi.  Sitä harrastaa Yhdysvallat, joka on näiden viimeisten satojen vuosien aikana valjastettu vain tämän yhden Rockefeller nimisen pankkisuvun ja kasaarijuutalaisten pankkiirien rautanyrkiksi. Tämä siis tarkoittaa sitä, että kaikki sodat ovat olleetkin näiden kasaarijuutalaisten pankkiirien alullepanemia.

Eli tämä miksi mm. USA:n valtio mieltää Venäjän, Syyrian, Pohjois-Korean sekä Iranin heidän vihollisekseen johtuu vain siitä, että näissä maissa on vielä taloudellinen itsenäisyys, jota ei olla vielä ehditty tuhota Rothschildien keskuspankkitoiminnalla. 


Mutta jos Syyriankin presidenttinä toiminut Bashar al Assad ei suostunut aikanaan tähän illuminatin valtaeliitin määräämään diiliin, niin tästä syystä Syyriasta tuli lopulta USA:n vihollisvaltio, jonne oli lopulta aiheutettava ns. proxy sota. Eli sisällissota rahoitettiin ja organisoitiin ulkoapäin, joka siellä saatiin lopulta aikaan. Yleensä aina vielä ennen sodan alkamista CIA yrittää salamurhata kyseisen valtionjohtajan, mutta jos siinä ei onnistuta, niin viimeinen vaihtoehto on joko proxy sota, tai USA:n armeijan sotilaallinen väliintulo.

Suomen osaltakin tämä käytännössä voi tarkoittaa sitä, että nämä viime vuonna tänne solutetut useat tuhannet ISIS taistelijat on solutettu tänne varmistimena. Eli jos Suomi päättäisi erota EU:sta, niin illuminatilla olisi keino saada hajoitettua tämä maa Syyrian kaltaisella sisällissodalla, jolla Suomen sisäinen turvallisuus päästään hajottamaan. Jolloin lopulta täällä kävisi kuten Syyriassa. 

On myös ollut niitäkin teorioita, että nämä ISIS miehet Suomessa olisi tämän korruptoituneen suomalaisen ja suomenruotsalaisen rahaeliitin tuleva suojeluskunta. Tähän kun vielä laskee päälle tuon reservin 25 000 suomalaissotilaan vahvuuden, niin viittaa ihan siihen, että jotain pahaa suomen vallanpitäjillä on mielessä, mitä ei olla meille vielä kerrottu.