http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 08, 2016

Ranskalainen tiedusteluveteraani: CIA, Mi6, Boris Berezovski olivat Litvinenkon murhan takana


Ranskalainen tiedustelupalveluveteraani Paul Barril on astunut ulos ja paljasti hiljattain, kuinka Englannin tiedustelupalvelu Mi6 ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA olivat yhdessä oligarkki Boris Berezovskin kanssa entisen KGB agentti Alexander Litvinenkon murhan takana.

Litvinenkon murhaoperaatio oli osa salaista operaatio Belugaa, jonka tarkoituksena oli ryvettää Venäjän nykyjohtoa ja erityisesti Vladimir Putinia.

Barrill vahvisti vielä tällaisen tiedon, että muuan italialainen henkilö olisi vastuussa kuolettavan Polonium 210 toimittamisesta, jolla Litvinenko surmattiin ja jos italian yhteyksiä lähdetään etsimään rikollisiin tahoihin, niin P2-loosin vapaamuurarimafia tulee heti ensimmäisenä sieltä mieleen, jotka ovat jo aiemminkin sekaantuneet lukuisiin poliittisiin salamurhiin.


Barrillin mukaan Berezovsky, joka oli mukana Litvinenkon murhan toteuttaneista tahoista eliminoitiin myöhemmin. Näin ollen hän ei poistunutkaan oman käden kautta, kuten mediassa annettiin ymmärtää.  Berezovski löytyi kuolleena kylpyammeesta 23.3.2013 ja kuolinsyytä ei annettu julkisuuteen, koska kyseessä oli lavastettu itsemurha.

Mitä todennäköisimmin vuosi sitten tapahtunut Venäläisen oppositiopoliitikko Boris Nemtsovin murha on ollut osa jälleen tätä samaa CIA:n ja Mi6 operaatio Belugaa, koska CIA:n rahalla korruptoitunut läntinen media alkoi välitömästi Nemtsovin murhan jälkeen osoittaa sormella Putinia. Että aivan kuin Putinilla olisi jotain tekemistä tällä poliittisella murhalla. Nemtsov ammuttiin Moskovan keskustassa Moskovajoen ylittävällä sillalla 27. helmikuuta 2015 klo 23:31, kun hän oli kävelemässä kotiaan kohti Punaisen torin laidalla sijaitsevasta GMU-tavaratalosta yhdessä naisystävänsä kanssa.

  
Kaiken tämän Putinin hallintoa demonisoivan läntisten tiedustelupalvelujen juonittelun takana vaikuttaa kasaarijuutalaisen pankkieliitin rikollisten kiukku. Koska he yrittivät jo vuonna 2000 Venäjällä vallankaappausta ja saivat jopa silloisen presidentti Boris Jeltsinin huijattua lainaamaan IMF:ltä monta miljardia duuman hallintorakennusten remontoimiseen. Sitten kun rahat oli siirretty, niin tämä kasaarijuutalainen pankkimafia laittoi bulvaaninsa asialle ja soittivat Jeltsinille, että "Tsot tsot poika on nyt syyllistynyt rahanpesuun, hyi hyi... Nyt me kerromme tämän julkisuuteen ja sinun presidenttiytesi on ohi. Mutta jos eroat vallasta, niin suojelemme teitä."


No mitä teki Jeltsin... Hän erosi vallasta, koska pelkäsi muuten joutuvansa hankaluuksiin. Sitten Jeltsinin seuraajaksi kasaarien mafia suunnitteli jo Venäläistä oligarkkia Boris Berezovskia. Mutta lopulta kävi niin ikävästi, ettei Berezovskista tullutkaan presidenttiä ja kasaarijuutalainen pankkiiri rikollinen Edmon J. Safra jäi muiden rikostovereidensa kanssa nuolemaan näppejään. Sinne jäivät Venäjän valtion luonnonvarat, sekä valtion omaisuus, jota ei saatukaan ryöstettäväksi. 


Lopulta Berezovski joutui Putinin hallinnon kanssa huonoihin väleihin, kun Venäjän tiedustelu sai selville Boriksen rikolliset kytkökset New Yorkin rikollisiin sijoituspankkeihin, jotka olivat suunnitelleet poliittista vallankaappausta Venäjällä. Edmon J. Safra pakeni lopulta Monacoon, jossa kuoli tulipalossa muutama kuukausi myöhemmin joulukuussa vuonna 2000. 

Berezovski taas otti jalat alle ja lähti maanpakoon ensin Ranskaan ja myöhemmin Englantiin. Eli tästä näemme tämän, että miten suuria pelkureita nämä illujen miljardöörikerhon rahamiehet oikeasti ovat. Kun aina siinä vaiheessa, kun näillä konnilla alkaa maa polttaa jalkojen alla, niin he lähtevät pikavauhtia pakoon ja anelevat pankkikriminaaleina turvapaikkaa milloin mistä. Yhdenkään maan ei pitäisi tällaisia ihmiskunnan pahimpia pankkikriminaaleja suojella. Sveitsikin on tässä suhteessa edelleen Euroopan häpeäpilkku, kun edelleen pankkisalaisuuteen vedoten säilöttää näitä verellä, huumeilla, sekä asekaupalla tahrittuja pankkikriminaalien varoja pankeissaan.