http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 19, 2016

Suomen työttömien orjatyövoiman välitystoiminnan vaietut salaisuudet


Jokainen työtön, joka lähtee muiden ihmisten töihin tuolla 9€/päivä ansioilla ei välttämättä huomaa, kuinka nämä heidät työttömien orjatyövoiman välityskeskuksista työllistäneet yrittäjät saavat samalla valtiolta satojentuhansien eurojen tuet heidän työllistämiseen.  Sekä valtio tekee äärimmäisen suuret tulonsiirrot jokaisesta orjatyöntekijästä, jolla korvataan jonkun työehtosopimuksen mukaista palkkaa saavan työntekijän työpanokset.


Vaikka palkkaorjuus onkin maailmanlaajuinen ongelma, niin varsinkin tämä orjatyösopimuksiin perustuva työttömien orjatyövoiman välityskeskus on mitä sairain systeemi, mitä suomeen on onnistuttu luomaan. 

Ensin kutsutaan työtön tulemaan tuonne orjatyövoiman välityskeskukseen ja sen jälkeen huijataan laittamaan allekirjoitus johonkin paperiin, jolla jo voidaan työtön määrätä paikallisen kaupunkien kolhooseihin pakkotöihin. 

Mutta jos kieltäydyt orjatöistä, niin sitten joudut alennetulle karenssille 60:ksi päiväksi ja nyt Sipilän hallinto aikoo pidentää tuon karenssin 90 päivään.Näihin orjasopimuksiin ei missään nimessä tule kenenkään laittaa nimeään alle, koska se on vastoin suomen perustuslakia. Pakkotyö oli entinen suomen valtion rangaistusmuoto, joka poistui suomen laista vuonna 1987. Mutta nykyään pakkotyö lanseerattiin osaksi nykyisten hallituksien orjatyövoimapolitiikkaa. Työvoimaviranomaiset ovat kuitenkin keksineet orjatyövoimalle trendikkäitä piilonimiä kuten "kuntouttava työtoiminta," "työkokeilu", "työharjoittelu" jne. On todella törkeää, että miten tällainen systeemi, joka perustuu köyhien hyväksikäyttöön saa edelleen jatkua ja suurin osa näistä pienituloisista ei osaa taistella tätä systeemiä vastaan. Koska systeemin kaatamiseen tarvitaan vain muutama kourallinen ihmisiä, jotka ovat valmiit tekemään tuon muutoksen itse. Vanha intiaaniviisaus kertoo vielä, että 7 ihmistä on se raja, jolla tuo muutos lähtee jo toteutumaan. Tämä olisi monien kansalaiaktivistien syytä panna mieleen. Ettei se kylttien kanssa satapäisen lauman kanssa huutelu kaduilla välttämättä aina ole se tehokkain ratkaisu yhteiskunnalliseen muutokseen. Vaan muutos lähtee aina ensin sinun sisältäsi, ja tämän jälkeen vasta alkaa toteutua ulkoa päin.

Suomalaisen orjatyövoiman käytölle on nyt tullut aika laittaa loppu ja siihen tarvitaan sinun apuasi. Jenkkeihin afrikasta viedyt tummaihoiset orjatkin joutuivat aikanaan taistelemaan oikeuksistaan pitkään ja lopulta saivat taisteltua itsensä näiden juutalaisten orjakauppiaiden kynsistä ulos.