http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2016

Stubb vetoaa poliisiin, jottei Panama papereiden nimiä luovutettaisi julkisuuteenSuomen valtionvarainministeri Alexander Stubb vaatii nyt Yleisradiota luovuttamaan Panama paperit verohallinnolle ja poliisille, jotta siellä olevat suomalaisten veronkiertäjien nimet voitaisiin salata julkisuudesta.

Yle on kuitenkin kieltäytynyt luovuttamasta näitä ns. Panama papereita viranomaisille, viranomaisrikollisten käsiin.


Stubb oli vielä Twitterissä huudellut, kuinka oli eilen keskustellut Verohallinnon pääjohtaja Pekka Ruuhosen kanssa veronkierrosta ja Panama-vuodosta.

Tästä voi vain saada sellaisen mielikuvan, että veroparatiisiyhtiöiden herrojen puntti alkaa tutista ja he ovat selvästi paniikissa siitä, etteivät kykene hiljentämään käynnissä olevaa mediakohua.  

Alunperin saksalaiselle Zeitung sanomalehdelle vuodetut Panama-paperit on jaettu nyt eteenpäin kansainvälisen tutkivien journalistien järjestön ICIJ:n kautta, jonka yllätys yllätys omistaa Rockefellerien suku. Joten ne paperit ovat varmasti erittäin turvallisissa käsissä nyt. 

Ylellä on vielä Panama papereihin nähden varsin poikkeuksellinen tilanne, että heillä on vain yksi naispuolinen toimittaja, joka on ICIJ:n journalistien järjestön jäsen ja vain hänellä on oikeutta plärätä näitä kohuttuja Panama paperien dokumentteja.

Jos vielä YLE on jo kautta aikojen toiminut vain tiettyjen suomalaisten korruptoituneiden puolueiden politrukkien kautta. Niin tarviiko meidän sitten enää ihmetellä sitä, että miksi tämä kohuttu MOT-ohjelma ei paljastanutkaan ketään suomalaisia Panama papereissa olevia veronkiertäjiä, joita näissä kohudokumenteista löytyy huhujen mukaan ainakin 300.

Juuri tulleiden tietojen mukaan Panama paperikohun taustalla on CIA ja tämän tiedon vuoti eteenpäin eräs entinen  pankkialalla sveitsissä työskennellyt Bradley Birkenfeld. Saapa nähdä, että minkälaiseen satimeen mies vielä laitetaan tulevaisuudessa, jos alkaa vielä suuria päitä putoamaan tulevina kuukausina.

Kaiken tämän Panama-kohun takana kuitenkin on edelleen kansallinen ongelma, että miksi tällaisen rikollisen touhun sallitaan edelleen jatkuvan. 

Keskuspankit saavat edelleen harjoittaa täysin rauhassa laitonta koronkiskontaa valtioilta ja luoda rahaa tyhjästä ilmasta. Sekä suuryritykset ja korruptoituneet virkamiehet kiertää veroja veroparatiisien kautta. Eräässä veroparatiiseja käsitelleessä kirjassa luokiteltiin veroparatiisi sarjan pelureihin vasta ne, joiden vuosittaiset tulot ylittävät 18 miljoonaa euroa. Näistä tuloista tietenkin suurin osa on veronkiertoon menevää osuutta, sekä korruptio/lahjusrahaa joka aina piilotetaan verottajalta joko sveitsiin, luxemburgiin liechtensteiniin tai veroparatiisiyhtiöihin.


Vasemmiston veteraanipoliitikko Esko Seppänen nimittää näitä veroparatiisi yhtiöitä hyödyntäviä suomen rikkaimpia veronkiertäjiä "veroporsaiksi", joka kuvastaa paljon tuota heidän käyttäytymistään. Etteivät enää katso tarpeelliseksi olla osana suomalaisen yhteiskunnan tukemisessa. 

Vuositasolla jos suomesta rikkaat vievät pois kierrosta yli 40 miljardin euron edestä pääomaa ja eläkerahastot ryöväävät veroparatiiseille eläkerahastoihin 2/3 suomen vuosittaisesta valtion lainasta. Niin tämä aiheuttaa suunnattomasti lisää työttömyyttä, sekä lisää köyhyyttä. Koska mitä enemmän kierrosta poistuu rahaa, niin työttömyys lisääntyy, koska aina jollain yrittäjällä ei ole enää rahaa maksaa työntekijöilleen palkkoja. Koska tämä koko Englannissa jo kauan kauan sitten luotu petollinen rahajärjestelmä perustuu pelkkää velkaan. 

Uutta rahaa syntyy vain sillä, että joku ottaa velkaa ja jos suuryritykset keskittyvät nykyään vain mm. suomalaistenkin tekes tukien piilottamiseen ulkomaille veroparatiiseihin. Niin hyödyttääkö tällainen inflaatiomainen toiminta suomen ns. hyvinvointiyhteiskuntaa ? 

No ei hyödytä, vaan se lisää pahoinvointiyhteiskunnan kehitystä, joka näyttäisi olevan Kansallisen Kokoomuksen virallinen linja. Mutta suurin osa näistä Kokoomuslaisistakin elävät omassa kuplassaan ja kuvittelevat olevansa muita parempia ihmisiä. Pelkästään tällainen asenne muita ihmisiä kohtaan on jo aikamoinen itsepetos, jolla oma todellinen itse hukkuu kaiken tuon rahalle ja materialle kumartamisen alle.

Ainahan tämä perusporvarillinen arvomaailma on perustunut jonkun omistamiselle. Suuryhtiön pääjohtajana omistat myös työntekijät, jotka toimivat yhtiölle palkkaorjina. Ei tarvita enää juutalaisten harjoittamaan 1800-luvun afrikkalaisten orjakauppaa, kun nykyään näitä palkkaorjia tulee ihan vapaaehtoisesti mukaan tähän tehokkuusyhteiskunnan juoksukisaan ja se on aina voittaja, joka saa tehtyä eniten rahaa työelämässä mm. hyödyntäen vetämällä tulonsa repimällä sen muiden työläisten selkänahoista. Tätä kustutaan osakesijoittamiseksi. 

Kaikki nämä muilta duunareilta riistetyn rahan kumartajat eivät kyenene näkemään lopulta sitä, että kaikki tämä fyysinen ja muilta riistetty mammona on katoavaista. Sitten kun aika koittaa ja näiden kapitalistien hetki on siirtyä tasoille, niin tämä heidän muilta riistetty omaisuus menee joko valtiolle, tai sitten se on testamentattu heidän jälkeläisilleen. Sitten yleensä heidän jälkeläisistäkin tulee rahalle ahneita ja samalla tavalla materialistisesti ajattelevia tapauksia, jotka kuvittelevat ostavansa itselleen paremman itsetunnon. 


He saattavat odottaa tuota päivää, jolloin he saavat tuon suuren useiden miljoonien perinnon ja kuvittelevat, että se kiinteistöjä ja lukuisia miljoonia euroja sisältävä perintö tulisi muuttamaan heidän koko elämänsä. Mutta lopulta kun tuollainen päivä koittaa, niin nämä ihmiset ovat yhtä tylsistyneitä elämäänsä, kuin aiemminkin.  

Työelämässä meidät ohjelmoidaan jo peruskoulusta lähtien uskomaan, että kun etenet "urallasi" siihen korkeammalle asteelle, niin se jokin palkinto tulee lopulta eteen. Mutta jos lopulta joku etenee tuonne johtaja pallille asti, niin saa miltei aina huomata, että tämä oletus oli täysi illuusio. Lopulta he joutuvat toteamaan sen ja ehkä löytävät vastauksen tähän illuusioon, että se kaikki onkin jo ollut valmiina heidän sisällään. Mutta kun ihminen on jo lapsesta asti opetettu ja ohjelmoitu kiinnittämään huomionsa itsensä ulkopuolelle, niin vaikeaa siinä on enää lähteä etsimään omaa todellista itseään.

Lähde: http://yle.fi/uutiset/stubb_haluaa_panama-paperit_tutkintaan__ylella_ei_oikeutta_luovuttaa_aineistoa_eteenpain/8805732

http://www.cnbc.com/2016/04/12/swiss-banker-whistleblower-cia-behind-panama-papers.html