http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2016

Natolla käynnissä laaja kybervakoiluoperaatio


Natolla on tällä hetkellä käynnissä laaja kybervakoilu operaatio, jota ajetaan CIA:n alaisuudessa. 

Lukuisat toisinajattelijoiksi profiloituneet Facebook käyttäjät ovat saaneet lukuisia kaveripyyntöjä viehättävän näköisiltä nuorilta naisilta. Mutta näiden profiilien takana onkin Naton armeijan kybervakoojia. 


Viehätävännäköisten naisten profiilit ovat Natolle ja CIA:lle klassinen keino saada psykoprofiloida seurannassa olevia henkilöitä.

Psykoprofiloinnin tarkoituksena on saada henkilöiden erilaiset heikkoudet selville, joita sitten mm. lännen tiedustelupalvelut sekä mahdollisesti vielä joukkotiedotusvälineet voivat hyödyntää tarvittaessa näiden seurannassa olevien henkilöiden maineen pilaamiseksi.

Mutta poliittinen mustamaalaus mediassa alkaa vasta siinä vaiheessa, jos nämä henkilöt nousevat valtamediassa näkyvään asemaan. Muuten tämä mustamaalaus toteutetaan internetin foorumeilla. Tänä päivänä kun on jo olemassa nämä kaksi julkisuus kategoriaa internet julkisuus ja valtamedian julkisuus, joista jälkimmäinen on jo viihdeteollisuuden liiiketoiminta haara.

Suomen sisäministeriö on luokitellut internetin sosiaalisessa mediassa vaikuttavat toisinajattelijat valtiolliseksi uhaksi, joita vastaan on nyt hyökättävä kybersodan keinoin. Miksi Nato on lähettänyt nyt joukon näitä valeprofiileilla varustettuja kybervakoojia näiden lukuisten poliittisten toisinajattelijoiden perään sosiaalisessa mediassa.


USA:n armeijan johto paljasti jo vuonna 2011, kuinka se oli soluttautunut sosiaalisen median puolelle näillä vakooja profiileillaan. 

2010 vuonna nousi suomessa pieni kohu, kun eräs amerikkalaisen nuoren naisen kuvalla varustettu vakoojaprofiili alkoi haalimaan itselleen Facebookissa vain Perussuomalaisten ehdokkaita kavereiksi. Lopulta eräs uuden suomen bloggaaja otti selville, ettei kyseistä naishenkilöä ole olemassakaan. Tämä johti aina siihen, että kyseisen vakoojaprofiilin takaa alettiin lähettämään uhkauksia, niitä tuli tälle kyseiselle vakoojan paljastaneelle bloggarille, sekä muille nettiaktiiveille, jotka toivat tämän vakoojaprofiilin toiminnan julki. 

Tämä johti lopulta siihen, että kyseinen armeijan ja CIA:n alaisuudessa toiminut vakoojaprofiili jäädytettiin ja operaatio meni puilleen. Kyseinen vakoojaprofiilin blogi on kyllä edelleen olemassa Uudessa Suomessa, mutta se ei ole enää vuoden 2012 jälkeen ollut aktiivinen.  


CIA:lla on aina suhtauduttu hyvin vakavasti, jos heidän kybervakoojansa paljastuvat. 

Muistan kun kuulin aikanaan Rauni-Leena Luukanen-Kildeltä, kun hän sanoi että jos joku paljastaa CIA:n agentin henkilöllisyyden, niin siitä pääsee välittömästi suurimmalle hitlistalle. 

Joten tästä näkee sen, että miten suuria ampiaispesiä nämä kybervakoojat ovat, jos niitä joku onnistuu sohaisemaan.


Suomen sisällä sosiaalisessa mediassakin vaikuttavat toisinajattelijat on jo sisäministeriön mukaan määritelty riskiarviossa terroristeiksi.

Sisäministeriön alaisuudessa on jo vajaan vuoden toiminut  turvallisuuskomitea niminen työryhmä, joka kokoontuu kerran kuukaudessa. Sen alaisuudessa toimii Suomen kyberturvallisuustrategia

Sisäministeriön turvallisuuskomitean kyberstrategian taustamuistio löytyy PDF-muodossa täältä: http://turvallisuuskomitea.fi/index.php/files/18/muut%20julkaisut/10/Suomen%20kyberturvallisuusstrategia%20ja%20taustamuistio.pdfTaustamuistio on täynnä perus virkamies/kapulakielellä laadittua jargonia, jonka taakse on piilotettu kaikki ne salatut taustatekijät, jotka tuon "kyberturvallisuusstrategian" takana vaikuttavat. 

Suomi kun on Lissabonin sopimuksen voimaantulon jälkeen sallinut ulkomaan tiedustelupalvelun (mm. Saksan BND), sekä armeijan tulla jopa suomeen yrittämään hiljentää täällä toimivia toisinajattelijoita. Heidän ylitse on yritetty ajaa autolla, myrkyttää, jahdattu takaa jne. 

Suomen sisäministeriö on sallinut sen, että tämän maan kansalaisia saa jo jahdata kuin jänistä vieraan vallan sotilastiedustelun toimesta. 


Saksan tiedustelupalvelu BND:n johtaja Gerhardt Schindler vielä erotettiin juuri äskettäin saksan liittokansleri Angela Merkelin toimesta. Syytä erottamiselle ei kerrottu, mutta sanottiin että erottamispäätös tuli hyvin korkealta taholta.