http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 08, 2016

Turkin valtionvierailun maksumaaliset turvatoimet salattiin julkisuudesta


Turkin valtionvierailu järjestettiin Helsinkiin muutama päivä sitten ja valtioneuvoston osaston päällikkö Markku Mantila salasi medialta tiedon siitä, että Turkin presidenttiä varten Helsingin Hotelli kämpin edustalle oli pystytetty isot poliisin mellakka-aidat. Paikalla nähtiin jopa karhu ryhmä toimintavalmiudessa. 


Media oli täysin hiljaa tapahtuneesta, eli yhdellekään uutistoimitukselle ei kerrottu mitään tästä maksimaalisesta turvatoimesta Turkin valtionvierailun aikana. Paikalla nähtiin loputa vain 2 freelance toimittajaa.

Eräs suomalainen kurdiaktivisti Anter Yasa soitti myöhemmin Markku Mantilalle ja tiedusteli Turkin pääministerin Davutoglun vierailun taustoista. Selvisi sellainen juttu, että normaalisti näiden valtionvierailujen yhteydessä hyvissä ajoin toimittajille lähetetään ennalta tiedotteet, josta selviää valtionvierailujen aikataulu. Nyt kuitenkin oltiin tehty täysi poikkeus ja valtioneuvosto vaiensi koko tapahtumasta tiedottamisen. 

Yasa oli sitten soittanut ulkoministeriön viestintävastaavalle, jolta sitten selvisi, että Mantila olisi juuri vastuussa tämän Turkin valtionvierailun tiedottamisesta. Turkin valtionvierailun järjesti FinPro ja Anne Sjöholm, EU-asioiden viestintäpäällikkö. Häntä ei Yasa tavoittanut puhelimella.

Eilen Helsingin Hotel Kämpin edessä oli 100 valkokypäräistä mellakkapoliisia, sekä isot mellakka aidat, sekä 10-15 Turkin salaisen palvelun miestä. Yaralle nämä miehet näyttivät "kurkunleikkaus elettä". Mellakkapoliisi pidätti alueella yhden mielen0soittajan, joka huusi "Turkki tukee ISIS:stä". 

Yara oli tämän jälkeen soittanut Helsingin-Sanomien toimitukseen, josta selvisi että peräti 6 suomalaista valtamediaa edustavaa toimittajaa oli ollut näissä pääministerin tapaamisissa ja paikalla oli myös 20 turkkilaista toimittajaa. Mutta ketään ei ollut Hotelli Kämpin edessä. 

Hesarin toimittajan mukaan kukaan toimittaja ei saanut kuulla Kämpin  mellakkapoliiseista etukäteen, eikä poliiseillekaan oltu ilmoitettu operaatiosta kuin vasta saman päivän aamuna. 

Nyt poliisille, sekä oikeuskanslerille on tehty kantelu Markku Mantilan epäammattimaisesta käytöksestä, ja virka-alueensa johtotehtävien vastuuttomuudesta. Kaikki merkit jopa viittaavat siihen, että Turkin valtionjohto lahjoi suomen valtioneuvostoa tämän valtionvierailun aikana, jolla saivat itselleen noin maksimaaliset turvatoimet. Lisäksi Turkilla on näihin kyllä erittäin hyvät perustelut, koska Turkki todistetusti tukee terroristijärjestö ISIS:stä ja presidentti Erdoganin poika käy salaista öljykauppaa ISIS järjestön kanssa. 

Vaikka vielä terroristien kätyrivaltiot saavat tulla tänne valtionvierailuille, niin tiedä vaikka jonain päivänä tänne tulisikin ISIS johtaja valtionvierailulle. Se kun on vain ajan kysymys, että missä vaiheessa Israel saa pankkiiri rahoituskanaviensa kautta lunastettua jonkun maapläntin, jonne nämä Mossad/CIA:n kouluttamat Jihadistit voivat asettua asumaan virallisesti.