http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 15, 2016

Sitran työnäyte - palkaton työ 3-4 kk, kieltäytymisestä ei karenssiaTämä viime päivinä mediassa kovaa ryöpytystä saanut työministeri Jari Lindströmin (ps.) esittelemä työttömille työnhakijoille kaavailtu palkaton kokeilujakso on Sitran kehittämä.

Kyseessä on joukko näitä kallispalkkaisia valopäitä, joita rahoitetaan Suomen itsenäisyyden juhlarahastosta käsin.

Sitran nykyinen pääjohtaja Timo Lindholm ansaitsi 2014 vuonna ansiotuloja 156 688 euroa. Se on tällaisen työttömille kerhotoimintaa aivopierujen kehittelystä aika paljon.

Jos tämä Sitran ideointiryhmä olisi itse vaikka tuon 3-4 kk toimeentulotuella, niin sillä he voisivat päästä näkemään itse sen, että mitä köyhyys todella on. Eikä vain leikkiä tietävänsä mitä työttömyys todella tuntuu. 

Näille Sitran ylikoulutetuille valopäille olisi vielä hyödyksi, jos he voisivat ihan muutamaksi kuukaudeksi päästä toimeentulotuen suuruiselle virkavapaalle. Elää vaikka 2 kk ilman työtä ja katsoa, että miten heidän henkinen jaksaminen kehittyy sen aikana. Sillä sanon suoraan, että ne ovat todellisia voittajia, jotka pystyvät luovimaan kaiken tuon työttömyyden keskellä ja tuntevat olevansa oikeasti vapaita.

Mutta nämä työelämässä juoksevat uraohjukset, eivät he kestäisi päivääkään työttömän arkea ja tuota niin rajua taloudellista pudotusta mm. KELA:n tai sossun ajamaan köyhyysloukkuun. 

Mutta on todella häpeällistä, että Sitran kaltaiset suomen veronmaksajien rahoilla elätettävät elitistiset ajatushautomot ollaan pistetty ideoimaan suomen työttömille päiväkerhotoimintaa yrityksien orjatyövoimaksi. 

   
Sitra on vielä omilla nettisivuillaan kertonut tulevan vuoden 2017 olevan Suomen satavuotisjuhlavuosi, joka voisi heidän mukaan merkitä käännettä yritysten toimintakentälle.

Sitten kun mennään tuohon itse artikkeliin, niin siellä puhutaan "kiertotaloudesta", jonka avulla tehostetaan materiaalien käyttöä. Tarkoittaakohan nämä materiaalit työläisiä ja otetaan heidän tilalle TE-keskuksesta lähetettyjä pakkotyöorjia, joilla yritykset sitten tekevät suuria säästöjä.

Sitra on nyt vetänyt työryhmää, jonka tarkoitus on vauhdittaa Suomen siirtymää kiertotalouden edelläkävijäksi, että tuloksena syntyy talouskasvua ja uusia vientikonsepteja. 

Tuon jargonin luettua voimme vain miettiä, että paljonkohan sitä talouskasvua syntyy näillä työministeri Lindströmin ja Sipilän hallinnon ajamalla 110 000 pakkotyön orjalla ? 

Jos tuon laskee vaikka koko suomen nykyiseen mediaanituloon, joka on 23 800 euroa. Niin tuo tulotaso tekee kuussa vuodessa 1983,33 euroa.

110 000 mediaanituloista työntekijää kustantaisi valtiolle vuodessa 2,6 miljardia euroa. 

Mutta jos näille 110 000 työntekijälle maksettaisiinkin vain keskimäärin 1000 euron sosiaalituet/kk, josta he maksavat itse vuokran/vastikkeensa, jotka olisivat vuodessa vain 12 000 euroa.  Niin se tekisi heistä työntekijöinä orjatyöntekijöitä ja heidät määrättäisiin ns. pakkotyöhön. Kun tuon 12 000 euroa kerrotaan 110 000 orjatyöläisellä tulee vuosikustannuksiksi vain 1,3 miljardia euroa.

Säästöä kertyisi lopulta 1,3 miljardia euroa. (2.6 000 000 00 € - 1.300 000 000 € = 1.300 000 000). 

Tällä samalla säästömallilla suomeen  syntyisi samalla 110 000 uutta työtöntä, jotka joutuisivat elämään mm. ansiosidonnaisella ja työttömyysturvalla.  

Voitte varmasti kuvitella, että kuinka paljon säästöä syntyy saksassa, jossa työskentelee yli 20 miljoonaa työtöntä pakkotyöorjaa. Suomen hallinnossa työllisyyspolitiikan piirissä muutamat puupäät haaveilevat, että jos suomessakin saataisiin yhtä tehokkaat orjamarkkinat, kuin saksassa. Mutta You Wish! 

Mutta nyt nämä samat puupäät aikovat ajaa maahanmuuttajia näihin pakkotyö hommiin.

Tätä Sitra tarkoittaa tuolla kiertotaloudella, jolla haetaan suomen valtiolle säästöjä. Mutta se toteutetaan pakkotyön kenoin, joka on puhdasta orjatyötä. Joten suomesta on tulossa kolhoosien maa.
 
Lähde: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/191922-tyoministeri-haukuttu-tyonayte-sitran-malli-palkaton-tyo-voisi-kestaa-jopa-3-4-kk