http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2016

USA:ssa valmistellaan 9/11 lakia - Saudi-Arabia painoi paniikkinappulaa


Yhdysvalloissa käynnissä ollut tutkimus, josta selviää että kuinka Saudi-Arabian eliitti oli rahoittamassa 9/11 terrori-iskuja, on nyt edennyt siihen pisteeseen, että USA:ssa valmistellaan jo lakia, joka mahdollistaisi Saudi-Arabian syyttämisen 9/11 terrori-iskuista.

Saudi-Arabiassa tilanne otettiin pelolla vastaan ja siellä eliitti painoi jo paniikkinappulaa, sillä nyt Saudi-Arabia uhkaa vetää vastavedoksi pois kaikki 750 miljardia dollaria jenkeistä, jos laki toteutuu

Eli se koira älähti, jonne kalikka ensimmäisenä kalahti. 

9/11 terrori-iskuissa kuolleiden omaiset ovat jo yrittäneet haastaa oikeuteen mm. Saudi-Arabialaisia pankkeja, mutta ne ovat kaatuneet lakiin, jonka mukaan ulkomaalaisia valtioita ei voida syyttää vieläkään terrorismista Yhdysvalloissa. Mutta tähän on tulossa muutos, kun 9/11 lakimuutos tulee voimaan. Joka on nyt saanut Saudi paniikkiin.

Nyt New York Timesin mukaan Obaman hallinto on yrittänyt vielä epätoivoissaan ja kiireessä jarruttaa lain läpimenoa. Osa 9/11 terrori-iskusta kuolleiden omaisten ja heitä edustavan lakimiehen mukaan on outoa, että Obaman hallinto on asettunut tässä Saudi-Arabian puolelle, eikä anna 9/11 terrori-iskuissa kuolleiden omaisten selvittää, mikä oli Saudi-Arabian rooli 9/11 terrori-iskuissa.

On outoa, että oma hallituksemme tukee saudeja eikä omia kansalaisiaan, New York Timesin haastattelema Mindy Kleinberg toteaa. Hänen miehensä kuoli syyskuun 2001 -iskuissa.


Jos vieläkin syyttömyyttään peloissaan ja paniikissa huuteleva Saudi-Arabia kerta väittää olevansa syytön 9/11 rahoituksiin. Niin mikä sitten on saanut heidät näin suuren pelon ja paniikin valtaan, että uhkaavat nyt vetää rahansa pois jenkeistä ? 

Kun tämähän viittaa suoraan siihen, että massamurhan yksi syyllinen on jo paljastunut ja rikolliset pelkäävät pääsevänsä viimeiselle tuomiolleen.


Saudi-Arabian nykyinen kuningas Abdullah bin Abdulaziz Al Saud istuu n. 17 miljardin dollarin päällä, joka on miehen arveltu omaisuus. Joten tuon suuruisilla rahoilla yleensä ei enää pelata missään piensijoittajien sarjassa.


Saudi-Arabian poliittinen eliitti on koko ajan tehnyt muun illuminatin valtatahojen kanssa yhteistyötä mm. asekaupankin puolella. Vaikka kuitenkin suurista öljytuloistaan tämä Saudi-Arabia tunnetaan parhaiten, niin huimat öljytulot eivät kuitenkaan näy siellä kansalaisten hyvinvoinnista. Vaan maassa alistetaan mm. naisia, kuten muslimimaissa yleensäkin. 

Jos Norjan valtiota pyöritettäisiin Saudi-Arabian tyylillä, niin silloin Norjan kansalaiset olisivat alistettuja ja köyhiä muutamien öljysheikkien alamaisia. Naisilla ei olisi samoja oikeuksia kuin miehillä. Öljytulot olisi ryöstetty vain muutamien rosvo Roopen taskuun, jotka sitten toimisivat korruptoituneen eliitin kanssa jatkuvassa yhteistyössä rahoittaen myös Euroopassakin toteutettuja valtionterrori-iskuja. Joilla saadaan keinoteltua öljymarkkinoiden hintoja.


Lähde: http://m.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/saudi-arabia-uhkaa-vetaa-rahat-pois-yhdysvalloista-saudit-pelastyivat-9-11-lakiehdotusta/5845798