http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 19, 2016

Tieliikenteen yksityistämishanke seuraava askel valvontayhteiskunnalle


Suomen liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner on ollut ahkera koko Sipilän hallituksen ajan ja toiminut jenkkikonsultti McKinsey Companyn bulvaanina. Siis tämä sama konsulttiyhtiö, joka laatii puolella miljoonalla eurolla suomen valtion budjetin, vaatiii nyt että suomen tieliikenneverkko pitää yksityistää. Eli suomeen tulee tietullit, joista pitää maksaa aivan kuten jenkeissä.

Tämä eliitin jenkkikonsultin suomeen ehdottama tietulli-hanke oli jo pari vuotta sitten tapetilla, kun hallitus esitti silloin lakia, joka mahdollistaisi tietullien käyttöönottamisen Suomessa. Tämä lakiesitys liittyi vielä Euroopan unionin sisäiseen hankkeeseen, jossa EU:n sisälle on tarkoitus saada yhteinen tietullijärjestelmä.

Tämä jenkkikonsulttiyhtiö McKinsey Co on lähes kaiken tämän Sipilän hallituksenkin leikkauksista. Se on tuhoamassa suomen terveydenhoitojärjestelmän yksityistämällä, sekä tuhoaa seuraavaksi suomen kilpailuyhteiskunnan.

Kaiken tämän takana vaanivat yksityisomisteiset sijoituspankit, jotka odottavat enää sitä hetkeä, jolloin suomi menettää lopullisen luottoluokituksensa. Minkä jälkeen tämä maa käytännössä pakkolunastetaan näiden eräiden maailman vaikutusvaltaisimpien talousrosvojen käsiin. Siinä menee lopulta pohjavesivarannot, metsäomistukset, VR, tieliikenne, terveydenhoitojärjestelmä jne. 

Nämä kasaarijuutalaiset pankkiirit aikovat siis tuhota Suomen täydellisesti ja tuhoavat vielä suomen keskiluokan tällä kohutulla "yhteiskuntasopimuksella" ja tuovat tilalle orjatyövoimaan perustuvat työmarkkinat, mitkä käytännössä jo nyt ovat pyörineet viime vuodet.
Suomen Pankki ja valtio kärsii tappioita vain siksi, koska Suomen Pankilla ei ole lupaa laskea liikkeelle omaa rahaa. Joten kun euroa ei Suomen Pankki pääse laskemaan liikkeelle, vaan tämä raha joudutaan lainaamaan kasaarijuutalaisten pankeilta tänne. Euroopan Keskuspankki (EKP) on näiden samojen maailman rikkaimpien sukujen omistuksessa.


Suomen korruptoitunut eliitti on myös vastuussa suomen köyhtymisestä ja heikentyneestä kilpailusta, koska piilottavat varojaan sekä suuryhtiöiden voittoja veroparatiiseihin, milloin ne ovat pois kierrosta. Sillä jokainen pennikin mikä lähtee tästä suomen europohjaisesta rahajärjestelmästä ulos, aiheuttaa niukkuutta suomen talousjärjestelmään. Koska uutta rahaa syntyy vain velkana, ei millään muulla tavalla.

Joten jos Suomessa olevat suuryritykset eivät enää investoi tänne, vaan potkivat väkensä pihalle kortistoon ja vetävät irtosanottujen viimeisistä selkänahoista voitot, jotka talletetaan veroparatiiseille tai Sveitsiin. Niin kasvattaako tämä Suomen talouskasvua ?

Veroparatiisiin piilotetut varat eivät ole talouskasvua, koska talouskasvu mitataan vain sillä, paljonko yritykset tuottavat vuositasolla. Se on totta, että orjatyövoiman käyttö hyödyttää suuryrityksiä. Jos aasiassa on paljon lapsityöorjia, niin heitä edelleen käytetään monen monikansallisen vaatevalmistajan voittojen maksimointiin. Mutta on todella hävytöntä, että suomen hallinto siirtyi jenkkikonsulttien painostuksesta siihen, että lopulta loi tänne omat orjamarkkinat.