http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 16, 2016

Sanomalehtien aikakausi on ohi
Elämme nyt sellaisella aikakaudella, jossa perinteisen sanomalehtimedian aikakausi on tullut loppuunsa ja näiden kasaarijuutalaisten sionistien mediapropaganda ei enää myy, kuten se myi ennen. Koska oikea tieto (totuus) on siirtynyt nettiin ja näihin tehtäviin ovat valikoituneet totuuden asialla olevat yksilöt, joita ei voidella CIA:n rahalla, kuten näitä YLE:n ja Helsingin-Sanomien toimittajia.Illuminatin valtaeliitti on aina kuvitellut, että he voisivat rahalla ostaa kaikki poliitikot, toimittajat, poliisit, tuomarit, presidentit puolelleen ja korruptoida heidät likaisella rahallaan, sekä määrätä heitä koko poliittisen uriensa ajan. Mutta nyt tälle on tulossa loppu, kun tuleva sukupolvi ei enää kumarra rahalle.
Tulevaisuus tulee muuttamaan lopulta kaiken tämän korruptioon perustuvan järjestelmän ja lopulta emme enää tarvitse tätä vanhaa mediaa. Eli nämä telepromptereista käsikirjoitettuja valheita lukevat uutistoimittajatkin joutuvat vielä etsimään muita alansa töitä. Heidänlaiset henkilöt varsinkin ovat jopa osittain vastuussa siitä, minkälaisia valheita he ovat lukeneet miljoonille ihmisille jokailta näistä telepromptereista.

Samoin myös yhä vähemmät ihmiset tarvitsevat enää perinteisiä sanomalehtiä. Eli tässä suhteessa Helsingin-Sanomien siirtyminen tabloit kokoon oli täysin oikea kehitys, eikä siitä voi syyttää entistä Hesarin toimitusjohtajaa Mikael Pentikäistä. Sillä näin oli tarkoitus tapahtua, että Helsingin-Sanomien tilaajamäärä alkoi laskemaan, koska mainostajien kiinnostus väheni lehden koon pienennyttyä.Kun kaikkien uutisten alkuperäisenä tarkoituksena olisi kertoa totuus asioista, eikä vain puolitotuksia ja käsikirjoitettuja valheita. Mutta jo tuhansia vuosia sitten valtaeliitit huomasivat, että miten helppo ihmisiä ja kansalaisia oli höynäyttää, kun heille vain sepitti valheita ja satuja. Sitten lopulta aina tultaessa tälle teolliselle aikakaudelle, niin he kehittivät tämän mediaksi ristityn uskonnon, jonka totuutta ei kukaan saa kyseenalaistaa. Tai muuten joutuu toisinajattelijan vainonnan alle.
Auktoriteettiuskon voima toimii sillä, että ihminen nujerretaan jo lapsena henkisesti niin maanrakoon, ettei hän enää nuoren ja aikuisena kykene enää ottamaan oman itsensä tietoisuudesta vastuuta. Eli tulemaan itsetietoiseksi ja osata käyttää omia aivojaan, joilloin ei enää olla riippuvaisia näistä lapsena väkivalloin opetetuista ulkoisista auktoriteeteista.

 

Lapsena auktoriteetteja olivat tietenkin isä ja äiti. Sitten tuli mahdolliset tarhan tädit ja sedät... Peruskoulussa se oli opettaja ja myöhemmin auktoriteetteja olivat media, tiede, viihdeteollisuus jne. Kaikki tämä perustui aina sille, että itse ei voinut koskaan miettiä mitään asioita. Vaan jokaiseen asiaan oli olemassa jokin ulkopuolinen selitys, josta piti aina olla yhtä ja samaa mieltä.

 

Tämä tekniikka on varsinkin peruskoulujärjestelmässä erittäin nerokkaalla tavalla toteutettu, koska siihen on liitetty myös lasten keskinäinen kilpailuttaminen. Koska koulussa täytyi aina kilpailla arvosanoista, opettajan huomiosta jne. 

Tämä on myös hyvin ratkaiseva tekijä tuohon kilpailuyhteiskuntaan valmentamisessa, jossa lapset laitetaan kilpailemaan keskenään arvosanoista. Mutta sitten kun he etenevät työelämään, niin tämä sama suggestio vaikuttaa edelleen, joka on opittu peruskoulumaailmasta. Elämä alkaa lopulta muistuttaa jokapäiväistä juoksua hamsterinpyörässä.


Hamsterit eivät juokse työelämässä ja ole pakotettuja kilpailemaan keskenään, että kuka saa ylentyä alfaurokseksi tai alfa-naaraaksi. Koska heillä on nuo alfat valmiiksi ja kohtelevat toisiaan tuon nokkimisjärjestyksen mukaan. 

Mutta sen sijaan nämä uraputkessa juoksevat ihmiset, jotka eivät ole kyenneet tiedostamaan sitä, että miksi mahdollisesti kärsivät siitä, että joutuvat jokainen päivä heräämään ja juoksemaan tuolla tukka putkella, taistellen koko ajan aikaa vastaan. 

Aika ei ole missään vaiheessa ihmisen vihollinen, mutta työelämään väsyneelle ihmiselle se on jatkuva rasite, kun koko ajan pitää juosta palaverista toiseen ja olet ajan orja. Kuten olet myös palkkaorja ja suurin osa näistä palkkaorjista eivät edes huomaa olevansa sellaisia. Koska tästä työstä on muodostunut heille ainoa itseisarvo, koska heillä ei enää muuta aikaa riitä elämässään, kuin vain se mihin he ovat pakotettuja menemään ma-pe. Toinen juttu mikä varsinkin palkkaorjien (palkansaajat) pitäisi pystyä tiedostamaan, on se että raha ei kasva puussa. 

Rahaa ei tule mistään taikaseinästä, kun laitetaan VISA kortti vinkumaan ja painetaan nappulaa pankkiautomaatilla. 

Eikä rahaa synny siitäkään, että sinä käyt töissä ja jokainen tunti työnantajasi taikoo tuolta taikaseinästä uutta rahaa kiertoon juuri tuon tuntipalkkasi verran tunnissa.

Vaan rahaa syntyy vain velkana ja uutta rahaa saadaan liikkeelle vain, jos joku yritys tai yksityishenkilö menee pankkiin ja tekee lainasopimuksen. Vain näin saadaan kiertoon lisää rahaa.

Mutta jos rahaa poistuu kierrosta, eli joku vaikka maksaa pankille lainan takaisin. Oli se laina sitten vaikka 290 000 euroa, niin silloin kun laina on maksettu pankille korkoineen takaisin. Niin kaikki tuo 290 000 euroa katoaa pois kierrosta ja lisää rahajärjestelmään niukkuutta, joka aiheuttaa mm. työttömyyttä. 

Voitte varmasti kuvitella, että miksei näitä talouden perusasioita opetettu meille missään peruskoulussa

No tietenkin sen takia ei opetettu, koska tämä sijoituspankkien omistava veroporsas-klubi ei sinun halunnutkaan tietää näistä mitään. Koska sinä olet vain se kiltti työtä tekevä palkkaorja, jonka kustannuksella pidetään nämä valtiot pystyssä. Jonka kustannuksella veroporsasteleva eliitti pitää itsellään korkean elintason yllä.