http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 26, 2016

Suomen muutosvastarinta alkaa jo rakoilemaan


Näissä suomessakin järjestetyissä suuremmissakin mielenosoituksissa ulkomaan tiedustelupalveluita kiinnostaa enemmänkin sinne osallistuvat yksilöt, kuin se että mitä nämä "kansanliikkeet" saavat kongreettisesti aikaan. 

Näitä tiettyjä mielenosoituksiinkin osallistuvia yksilöitä profiloidaan koko ajan CIA:n sekä SUPO:n toimesta. Suojelupoliisi tekee henkilöstä ensin ns. kartoituksen, johon kuuluu tällainen kartta, mihin luetellaan ne henkilöt jotka seurattava/stalkattava henkilö tuntee.   
Sitten SUPO tekee ns. uhka-arvion, eli miettii että onko näistä seurannassa olevista henkilöistä suomen valtiolliselle turvallisuudelle vaaraa.


Iso-Britannia antoi nyt viimeisen vuorokauden aikana suomelle terrorismivaroituksen, kun se väitti että tässä maassa voisi nyt piileä terrorismin uhka. 

SUPO kommentoi tätä toteamalla vain, etteivät he arvioi muiden arvioita. 

Suomen sisäministeri Petteri Orpo myönsi jo viime vuoden puolella sen, että näiden viime vuonna suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden joukossa on Isis-taistelijoita.

Meidän suomalaistenko pitäisi sitten odottaa siihen asti, kunnes joku näistä Isis-taistelijoista päästään perustamaan terrori-solu suomeen ja Israelin Mossadin sekä USA:n CIA:n avustamana saada valtionterrori-isku toteutettua suomen maaperällä. Tällainen olisi NATO:lle kuin lottovoitto, jolla se voisi pakottaa suomen liittymään Natoon. 

Mutta oikeastaan tämäkin on aika yhdentekevää, sillä 2014 syyskuussa solmittu isäntämaasopimus vetäisi jo suomen, sekä ruotsin väkisin itämerenkin alueella tapahtuvaan konfliktiin mukaan. Mikä lopulta todistaa Naton pahat aikeet tämän kaiken muun Naton rauhankumppanuus kähminnän takana.  

Suomi sekä Ruotsi ovat jo antaneet Natolle pikkusormen ja seuraavaksi Nato vie heiltä koko kämmenet kerralla. Naton kenraalit kuvittelevat omistavansa suomen ja pitävät tätä maata jonain sotilasliitto NATO:n ja USA:n armeijan sotilastukikohtana mahdollisessa suursodassa, jossa Rockefellerien ja Rothschildien pankkisuvut ottavat mittaa Kiinasta ja Venäjästä.

Kysymys on kuitenkin aina loppupeleissä vain ja ainoastaan taloudellisesta vallasta, että kenellä ovat käsissään ja hallussaan koko tämän maailman piilotetut varat. Eli tuo n. 99 % koko maapallon yhteenlasketusta varallisuudesta. Rahanahneus on jo tuossa suuruusluokassa kuin pelkkä vitsi. Kun ei Jacob Rothschildia kiinnosta suomen veronmaksajien rahat. Vaan häntä kiinnostaa se, että miten paljon suomalaisia nämä heidän lähettämät bulvaaninsa (konsulttiyhtiö: Booz Allen Hamilton) saavat ajettua taloudellisen tuhon partaalle täällä. Kuin tuo 90-luvun laman konkurssyrittäjien itsemurhien määrä, joka oli arviolta yli 15 000 laman ihmisuhria. 

Oletteko miettineet esimerkiksi tätä sanaa "työttömien aktivointi", jota toistellaan mediassa vähän väliä ? Jos kerta suomessa on n. 28 000 avointa työpaikkaa, joista suurin osa ei ole edes TES-mukaista palkkausta, niin miten näitä reippaasti yli neljännesmiljoonaa työtöntä pitäisi alkaa vielä erikseen aktivoimaan

Työ- ja elinkeinotoimistojen työvoiman palvelukeskukset ovat todellisuudessa eräänlaisia työttömille suunnattuja valtiollisia keskitysleirejä, jonne työttömät ajetaan. Illujen Kolmensadan Komitean mukaan minkä tahansa valtion sisällä olevat työttömät ovat hyödyttömiä suursyömäreitä, joista pitäisi päästä keinolla millä hyvänsä eroon. Tämän totesi aikanaan ent. USA:n ulkoministeri Cyrus Vance 
 ja laati siitä ihan virallisen muistion nimeltä Global 2000, jonka Rooman klubi tilasi häneltä.


Tämä kun mediassa ilmoitetaan vähän väliä, kuinka taas joku ministeri on puhunut siitä, kuinka suomen talous ei kasva. Mistäkö se johtuu ? 

No se johtuu siitä, että täältä lähtee enemmän suomesta rahaa ulos, kuin tulee sisään ja koska uutta rahaa syntyy vain uudesta velasta. Joten jos suuret yhtiöt ja firmat eivät enää tee uusia investointeja suomeen, niin tämä lisää suomen sisäiseen talousjärjestelmään niukkuutta, joka aiheuttaa automaattisesti köyhyyttä, työttömyyttä, massairtisanomisia, heikkoa tuottavuutta jne. 

Ei tämä asia niin vaikea ole, etteikö sitä tajuaisi jos vähän vaan viitsii tehdä niiden omien aivojen kanssa töitä.   


Suomen talous on nyt tulossa kohta sellaiseen päätepisteeseen, että hallinto alkaa seuraavaksi leikkaamaan keskituloisilta ja tästä tässä kohutussa "yhteiskuntasopimuksessa" on kyse. 

Mistään yhteiskuntasopimuksesta emme kuitenkaan voi puhua, koska tällä nykyisellä velkakuritus mallilla ei ole enää ollut olemassa mitään suomen yhteiskuntaa. Koska Suomi on jo käytännössä myyty ja Suomi Oy Ab listautui New Yorkiin sijoituspankiksi 1.1.1995 Tämä tapahtui sen takia, koska Suomen Pankki luopui tuolloin 1. tammikuuta 1995 taloudellisesta itsemääräämisoikeudestaan ja lopetti markan liikkeelle laskemisen. Sen jälkeen Suomen Pankki alkoikin ottamaan vain lainaa ulkomailta.

Jos tavallisille keskituloisille ihmisille tai vaikka pariskunnille, jotka menevät pankkiin hakemaan lainaa. Pitää olla aina vakuudet sille, että pankki myöntää heille lainan. Mutta nyt kun mennään Suomen valtioon ja sen lainanhakuprosesseihin, niin tässä Suomen Pankki voi antaa vakuudeksi vaikka metsät, jotka on nyt laitettu lihoiksi. 

Lopulta nyt kun tämä valtion velka kavoi  jo yli 100 miljardiin, menetti suomi jo parhaan luottoluokituksensa.  

Suomen Pankin tilastojen mukaan Suomesta oli vuoteen 2012 asti mennessä tehty yli 5,8 miljardin euron edestä sijoituksia eri maissa toimiviin holding yhtiöihin, jotka sijoittivat varat takaisin Suomeen. Mutta rahat päätyvät takaisin tänne esimerkiksi lainoina, joita maksetaan taas takaisin veroparatiiseihin perustettuihin yhtiöihin.

Rahaeliitti (Illuminati) ei siis pelaa missään vaiheessa reilua peliä, vaan on pyrkinyt kaiken ajan ryöstämään itselleen kulhosta kaiken ja jämätkin viedään alamaisten edestä. Ongelman ydin on vielä siinä, että koska vain marginaali meistä tiedostaa tämän ja taistelee näitä tuulimyllyjä vastaan. Niin se paine on mitä armottomin joka on vastassa, ellei tähän vastarintaan liity myös muita joukkoon. 

Tässä taistelussa on vain kyse tietoisuuden evoluutiosta, jossa pimeyden ja valon voimat ottavat ns. mittaa toisistaan. Pimeys ei kuitenkaan kestä valoa kuten tiedetään, joten tämän tietoisuuden evoluution päättyminen on jo silloin selvillä. Joten Luciferin kirous ei tule olemaan ikuinen. 

Suomenkin muutosvastarinta alkaa jo rakoilemaan ja ihmiset alkavat herätä suurella joukolla. 


Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001165853.html