http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 01, 2016

Suomi teettää Nato-selvityksen Nato haukoilla


Suomi aikoo teettää Nato-selvityksen neljällä eri Nato-haukalla. Nämä kaikki neljä Naton asialla olevaa asiantuntijaa tekevät sitten arvion, että onko Suomen syytä liittyä Natoon. Se on myös osa jo käynnistynyttä turvallisuuspoliittista selontekoa. 

Nato-selvityksen tekevät suurlähettiläs Mats Bregquist, turvallisuuspolitiikan keskuksen johtaja Francois Heisbourg, Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen ja suurlähettiläs René Nyberg. Näidenkö Nato-haukkojen käsissä on nyt Suomen turvallisuuspoliittinen tulevaisuus ? 

Onhan se nyt selvääkin selvempää, että kuinka Suomi ja Ruotsi menettivät viimeisen otteen liittoutumattomuudestaan, kun heidät pakotettiin allekirjoittamaan Naton isäntämaasopimus syksyllä 2014.

Tämä Naton kanssa tehty sopimus sallii kriisiajalla Naton käyttävän kummankin maan, sekä Suomen ja Ruotsin kaikkia lentokenttiä sekä alueita sotajoukkojensa käyttöön. Silloin komennon ottaa kummassakin maassa Naton komentaja.Nato (ranskankielinen lyhenne OTAN). Otan Suomen ja Ruotsin korruptoituneen eliitin suursota intressien pelinappulaksi.