http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, helmikuuta 17, 2016

Kyberstalkkeri perääntyi


Täällä aiemmin mainittu kyberstalkkeri, joka oli ottanut tämän sivuston kohteekseen on nyt perääntynyt ja hän luopui vielä tuosta NWOVALEHTELUJA.COM domainistaan.

Hän kuitenkin väittää, että aikoo vielä jatkaa kyseistä blogiaan, mutta eri nimellä nwopaljastuksia.com ja lupaa nyt, että hyökkää ehkä seuraavaksi MV-lehteä vastaan.

Kyseinen tyyppi tai taho perustelee tuota päätöstään luopua tuosta aiemmasta tätä blogia vastaan hyökänneestä domainista on se, että hän ei kestänyt sitä palautetta, jota hänelle alkoi tulemaan sen jälkeen, kun tämä hänen sivustonsa ilmiannettiin täällä.

Haluan kiittää niitä kaikkia teitä, jotka antoivat tuonne oman palautteensa, sen vaikutusta ei voi mitenkään sivuttaa. 

Vaikka näitä totuussivustoja vastaan hyökätään edelleen, niin se ei muuta sitä tilannetta, että vaikka koirat haukkuu, niin karavaani kulkee edelleen. Näin MV-lehden perustaja Ilja Janitskin kuvaa tätä ajankuvaa, jossa nyt erityisesti korruptoituneet vallanpitäjät näkevät itselleen suurimpana uhkana MV-lehden. 


Nyt sitten vielä Facebookissa Paholaisen Asianajaja blogistaan tunnettu Juha Leininvaara ylistää sitä, ettei tämä kyberstalkkeri luopunut sivustostaan.

Leininvaara on tuonut omassa blogissaan hyvin vahvasti esille sen, että miten paljon hän luottaa sokeasti vain tieteeseen, sekä viralliseen valtamediaan, ja kokee kaikki muut hänen tietoisuutta uhkaavat asiat hänelle uhaksi. Siksi hänellä on tehtävä hyökätä näitä hänen tietoisuuttaan uhkaavien ihmisten ja nettisivujen päälle ja kumottava ne tuolla kiihkoateismillaan.

Tämänkaltainen toiminta on siis eräänlaista ateistien kiihkoilua. Siinä missä Jeesustelijat elävät vielä 1000-luvulla ja kokevat, että heidän on pakko käännyttää kaikki ihmiset Jeesuksella. Niin taas nämä kiihkouskovaiset ateistit kokevat kaikki mm. rajatiedon sekä new-agen, rokotekriittisyyden, vaihtoehtohoidot heidän omaa ja ahdasta maailmankuvaansa uhkaaviksi. Miksi heidän täytyy alkaa hyökkäämään niitä vastaan. 

Leininvaara on vielä nimennyt tuon bloginsa aika osuvasti Paholaisen asianajajaksi, koska juuri materian raskaiden ja pimeiden voimien asioita hän ajaa tuolla ateistisella kiihkouskovaisuudellaan. 

Materian pimeiden voimien tarkoitus ei ole lisätä tietoa, eli tiedon valoa. Vaan materian pimeiden voimien tarkoitus on saada lisättyä epätietoisuutta, eli ateismia ja yrittää tukahduttaa tietoisuuden evoluution kulku. Siksi on olemassa näitä ateisti kiihkoilijoita.

Materian pimeät voimat operoivat taas hyvin vahvasti langenneen henkiolento Luciferin alaisuudessa, millä selittyy se, että miksi Illuminatin vapaamuurarit 33-asteesta ylöspäin ovat kaikki satanisteja, joiden jumala on Lucifer.

Mutta meillä on kuitenkin Suomessa edelleen sananvapaus ja jokainen kiihkoateisti saa myös kirjoittaa verkkoon ja julistaa siellä omaa ahdasta maailmankuvaansa. 

On silti edelleen hämmästyttävää havaita, kuinka edelleen löytyy monia niitä, joiden mielestä minun tulisi tuhlata päivittäistä aikaani näiden kiihkoateistien tätä sivustoa vastaan olevien paradigmojen referoimiseen. 

Jos ei itseään laajempaa tietoisuutta kykene selvittämään itse, niin silloin tietoisuus värähtelee raskaammin, eikä sellainen tietoisuus kestä mitään tietoisuuden valon laajenemista. Jokainen meistä on itse vastuussa oman tietoisuutensa voimasta, koska sinä itse luot sen mm. ajatuksillasi. Kognitiivinen dissonanssi ei korota sitä, vaan se jarruttaa kaikkea mm. henkistä kehitystä sekä tietoisuuden laajenemista.

Sellaiset henkilöt joiden tietoisuus värähtelee raskaammin, eikä ole vielä päässyt ns. itsetietoisuuden asteelle (jolloin voit käyttää aivojasi kuten tietokonetta, varastoida sinne pysyvästi tietoja).

 Niin tällaiset ihmiset yleensäkin pyrkivät hyökkäämään heidän ahdasta maailmankuvaansa uhkaavien asioiden kimppuun ja vaativat, että heille tulee todistaa, että ne ovat epätosia, koska heidän egonsa tuntee tulevansa uhatuksi. Tiede on nimittänyt tämänkaltaista aivojen häiriötilaa kognitiiviseksi dissonanssiksi.Aivan kuten jokainen ajatus on energiaa, niin myös disinformaatiossa on taas negatiivinen varaus.

Meidän jokaisen tulisi pystyä pitämään oma energiakenttämme puhtaana, ettei se pääsisi saastumaan ulkoisten ja pimeämpien voimien eetterisellä kuonalla. 

Kaikki epätietoisuutta ruokkivat asia kuten Jenkkihallituksen organisoima disinformaatio on täynnä mitä suuremmissa määrin tällaista tummanväristä eetteristä kuonaa, joka toimii pelolla. Näin ihmisiä on onnistuttu hallitsemaan pelon avulla, koska mediaan syötetyt uutiset ovat miltei aina vain negatiivisia. 

Oman eetterisen energiakentän saa puhdistettua monilla keinoilla, mm. pyytämällä itselleen kultaisen valon suojan. Meditaatio on myös yksi erittäin tärkeä keino pitää oma energiakenttä puhtaana.