http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 19, 2016

Oikeistoeliitin sotakiihkoilun salatut taustat

Suomen ja Venäjän välisen talvisodan aikoihin tämän maan oikeisto-eliitti käyttäytyi äärimmäisen ylimielisesti, kun se uskoi tuolloin, että Natsi-Saksan kanssa liittolaisena voidaan hyökätä aina Moskovaan asti ja tehdä suursuomi. Mutta kuinkas kävikään, kun Natsi-Saksan Operaatio Barbarossa meni puihin ja natsit tulivat kakat housussa kotiin ja polttivat vielä Lapin kylät mennessään.

Nykyisen maamme oikeisto-eliitin ylimieliset ja Venäjävihaa pursuavat asenteet naapurimaatamme kohtaan ovat tulleet ilmi mm. erään Suomen strategialaitokselle työskentelevän everstiluutnantin Torsti Sirénin Twitter kännipostauksissa. Nykyään hänen Twitter tilinsä on yksityinen, eikä sitä enää pääse kukaan lukemaan julkisesti.

Eli ilmeisesti Torstin esimies piti aikanaan hänelle puhuttelun, ja vaati että jatkossa nämä kännipäissään tehdyt Twitter päivitykset on loputtava, joissa mm. kyseinen Everstiluutnantti uhosi, että Suomi saisi vielä sodan Venäjän kanssa, jossa Karjala saadaan takaisin.Suomen ulko sekä puolustuspolitiikan on kaapannut jo USA:n armeija, koska se voi jo omapäisesti omin lupine kutsua itsensä tänne sotaharjoituksiin ja Suomen valtionjohto ei voi tehdä tälle mitään.

Nyt tällä viikolla tuli vielä ilmi se, että USA:n armeija on tuomassa myös panssaroitua sotakalustoa Suomeen ensi kevään sotaharjoituksiin, näiden hävittäjiensä lisäksi.Samalla kun tässä Suomen armeija on ehtinyt muuttaa reservinsä toimintamuotoa 25 000 joukkoon, niin tarviiko tässä enää olla mikään ennustaja nähdäkseen sen, että mitä näiden rikollisten vallanpitäjien suunnitelmana on.

He pyrkivät sotaan keinolla millä hyvänsä ja kuten Ukraina on jo hajoitettu sisällissodalla mahdollisen Venäjälle hyökkäävän suursodan alusmaana. Niin mistäs me tiedämme, että vaikka CIA:n tarkoituksena olisi saada myös Suomi hajalle samankaltaisella sisällissodalla, koska täällähän on jo näitä Irakista tänne tuotuja sotakuntoisia sotarikollisia, sekä poliiseja. Heidät on tuotu tänne vain näiden valtionryöstäjien ja maanpetturien tulevaksi suojeluskunnaksi.

Suomen sisällisodassa tämä suojeluskunta tuotiin tänne Saksasta asti, kun jääkärien joukot tulivat tänne tappamaan suomalaisia. Tällä kertaa eliitti on valinnut suojeluskunnakseen lähi-idän sotarikollisia ja päänleikkaajia. Heitä asustaa nyt tällä hetkellä monessa vastaanottokeskuksessa. MV-lehden toimitus on jo tähän mennessä onnistunut ilmiantamaan monia näitä tulevia Suomen eliitin suojeluskuntalaisia lähi-idän sotarikollisia.

Kuten Euroopan Unionista eliitti aikoo väkisin saattaa kohti liittovaltiota, jonka sisälle rakennettaisiin yhteinen armeija. Tämä sitten lopulta liitetään osaksi Natoa ja laitetaan se käymään sotaa Venäjää sekä Kiinaa vastaan. Tämä on Illuminatin salaseuran salainen sotadoktriini, jossa vielä tulevia maita, jonne USA:n armeijan olisi tulevaisuudessa määrä hyökätä ovat mm. Iran sekä Pohjois-Korea.

Syyria on vain tämänhetkinen konflikti, joka on nyt vaarassa laajeta suursodaksi, koska Saudi-Arabian ja Turkin armeija uhkaa lähettää sinne maajoukkojaan. Kasaarien mafia tietää varsin hyvin, että näiden maajoukkojen lähettäminen Syyriaan on kuin tulitikuleikkejä  ruutitynnyreillä.

He himoitsevat niin paljon Venäjän luonnonvaroja itselleen ja näille monikansallisille yhtiöille, etteivät enää keksi mitään muuta tapaa ryöstää niitä, kuin saada käyntiin suursota, jossa USA:n armeija Naton liittoutuneiden maiden kanssa hyökkäisi Venäjälle. Mutta jos tämä suursota saadaan alkamaan, niin sen käynnistämiseen tarvitaan aina jokin valehyökkäys. Suomen talvisodassa se oli Mainilan laukaukset. Ensimmäisessä maailmansodassa USA antoi Saksalaisten ampua matkustajalaiva Lucitanian, jolla saatiin USA mukaan ensimmäiseen maailmansotaan jne.

Viime vuoden lopulla Egyptillä pommilla räjäytetty Venäläinen matkustajakone oli todennäköisesti CIA:n tai Mossadin operaatio, joka oli suora Venäjälle kohdistettu provokaatio, jolla heitä kosiskeltiin mukaan kasaarien suunnittelemaan suursotaan.

Suomi on nyt saatettu syyskuussa 2014 allekirjoitetulla Naton isäntämaasopimuksella tämän mahdollisen tulevan III-maailmansodan puskurimaaksi. Tuossa asiakirjassa lukee, että kriisinajalla Nato voi ottaa haltuun kaikki tuon maan lentokentät sekä satamat ja tunkea sinne koko sotakalustonsa.

Eli Suomesta tehtiin tuolla Naton asiakirjalla suursodassa Venäjälle hyökkäyksen tukikohta. Näin ollen jos tuo suursota toteutuu, niin Suomi joutuu heti ensimmäisenä maana Venäjän pommitusten kohteeksi, koska jos Nato ja USA:n armeija ovat suunnitelleet heidän hyökkäyslinjan sijaitsevan Suomessa.

Jos tämä nykyinen Suomen oikeisto-eliitti ajattelee samalla tavalla kuin 1939, että "Nyt päästään taas tekemään Suursuomi, kun USA:n armeija sekä Nato on meillä myös ylivoimaisena liittolaisena", niin tämä kyllä kuvastaa sitä, että miten vieraantuneita arkitodellisuudesta tämä korruptoitunut eliitti täällä suomessa oikein on.

Suomen vaijettu historia kätkee sisäänsä mm. näitä varjeltuja salaisuuksia, että mm. Kekkonen toimi Suomalaisessa natsijärjestössä. Ei ne ole mitään keksittyjä juttuja, vaan se on salattua Suomen historiaa, että myös RKP ja Kokoomus olivat vahvasti natsijärjestöjen kanssa tekemisissä noina aikoina. Mutta tultaessa nykypäivään, niin ei tämä natsien ihannointi ole siellä minnekään hävinnyt, vaan se on vaan naamioitu nykyisen poliittisen toiminnan sisälle. Meillä on tälläkin hetkellä eduskunnassa lukuisia kaappifasisteja, jotka ihannoivat mm. Ukrainan nykyisen vallankaappauksen jälkeen valtaannostetun natsihallinnon harjoittamaa fasismia.

Fasismi kun on aina tarkoittanut valtiovallan ja suuryhtiöiden salaista pyhää liittoa, jossa kansalaisten perusoikeudet poljetaan näiden kahden tyrannien vallan alle. Tämä on jo nykypäivän Suomessa täyttä arkipäivää, ja sen seuraukset tulevat olemaan vielä tuhoisat, jollemme tee asialle jotain.

Suomessa on edelleen liikaa passiivisia ihmisiä, jotka näkevät nämä kauheudet/vääryydet, mutteivat uskalla tehdä niille yhtään mitään. Kun he luulevat, että heillä olisi vain hyttysen verran valtaa muuttaa niitä. Mutta kun tämä ei ole totuus, vaan jokaisella meillä on velvollisuus parantaa maailmaa, sekä parantaa tätä maata.  Kynä on aina ollut terävämpi kuin miekka, minkä vuoksi itse allekirjoittaneena koen velvollisuudekseni käyttää sitä näiden edellämainittujen asioiden parantamiseen, sekä uinuvien suomalaisten herättelyyn.


Lähteet: http://mvlehti.net/2014/12/19/onko-tama-soveliasta-kirjoittelua-somessa-valtion-johtavalle-strategikolle/

http://juhamolari.blogspot.fi/2014/05/strategialaitoksen-johtaja.html

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/74980-raju-avautuminen-facebookissa-suomella-ei-ole-mitaan-selkarankaa