http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 28, 2016

Suomeen markkinoille vaarallinen kannabisjohdannainen kipulääke


Kannabispohjainen kipulääke Sativex-lääke saa lähiviikkoina myyntiluvan. Lääkkeen lääketurvallisesta valvonnasta vastaava Erkki Palva kertoi, että lopullinen päätös on enää hallinnollista hierontaa vailla”.

Sativex-lääkkeen Espanialainen valmistaja aikoo hakea lääkkeelle Suomesta KELA-korvattavuutta.

Suomessa Sativexia käyttäisi "korkeintaan muutamia satoja potilaita", arvioi neurologian ylilääkäri Hanna Kuusisto Kanta-Hämeen keskussairaalasta. Hänen mukaansa Sativexia määrättäisiin MS-potilaille silloin kun ensisijaiset lääkkeet, kuten baklofeeni, eivät suun kautta otettuina auta, mutta ennen kuin baklofeenia ryhdytään annostelemaan kipupumpulla selkäydinnestekanavaan.


Lääkkeen väärinkäyttöön tai esimerkiksi Sativex-reseptien perusteettomaan kinuamiseen Kuusisto ei usko.Tästä ei ole kauankaan aikaa, kun Ranskassa 90 ihmiselle annettiin aivohalvausta aiheuttavaa kannabispohjaista kipulääkettä. Yksi lääketestiinosallistuneista miehistä kuoli lopulta aivohalvaukseen.
Lääketeollisuus ei tuo markkinoille luonnollista kannabista ja ala myymään sitä kipulääkkeenäVaikka monet pilviveikot ovat odottaneet sitä, että milloin lääketeollisuus laillistaisi kannabiksen ja toisi sen apteekkeihin mm. kipulääkkeiksi. Nämä kannabisjohdannaiset lääkkeet eivät ole puhdasta kannabista, vaan ne koostuvat useista vaarallisista synteettisistä kannabiksen johdannaisista. Kun jo pelkästään synteettisestä kannabiksesta saa monet pahoja psykooseja.


Lääketeollisuuden haara on aina toiminut synteettisten huumeiden markkinoille tuojana, kuten CIA kehitteli aikanaan sellaisenkin tutkimuskemikaalin, kuin Bromo-Dragonly, jolla itse allekirjoittanut yritettiin myrkyttää 17.02.2011 Viking XPRS aluksella. Kahvikuppiin oli ilmeisesti vielä saatu laitettua Gammaa, jolla käytös muuttui estottomaksi.


Kannabismarkkinat ovat Suomessa koko ajan pyörineet eräiden rikollisten tahojen käsissä. Mukana on aina huumerikospoliisinkin johtoa, johon Aarnion tapaus liittyy. Huumekauppaa sitten organisoi mm. eräät moottoripyöräkerhot, jotka pitävät siitä huolen, ettei katukauppiaat pääse tienaamaan liikaa. Yhdysvaltain hallinto käytti vielä 40-luvulla hamppua Sotateollisuudensa mainoskampanjoissa ja lopulta monikansalliset suuryhtiöt kokivat hampun liian kestäväksi materiaaliksi, jolloin siitä luovuttiin. Näin lopulta ns. päihdyttävä kannabis kriminalisoitiin ja sen myynti haluttiin ulkoistaa rikollisille tahoille.


Aivan kuten synteettisistä huumeista, kuten LSD:stä´, tai Bromo-Dragonflysta lähtee päälle vaarallinen psykoositila, jonka kestävyys on lopulta vain käyttäjän oman psyykeen kestävyydestä kiinni. Suomessa on lukuisia pilviveikkoja, joille on muodostunut kannabikseen samanlainen riippuvuus, kuin syntyy joillekin esim. alkoholiin. Että sitä on saatava aina uusi annos.


Suomen sairaanhoitopiirien sisällä olevissa psykiatrisissa sairaaloissa akuuttien huume ja alkoholipsykoosien hoitaminen on hoitohenkilökunnalle arkipäivää.


Tämä Espanjalaisen kannabispohjaisen kipulääke Sativex on Suomen lääkeviranomaisten mukaan tarkoitus tuoda MS-potilaiden käytettäväksi.


Monet kannabisriippuvaiset pilviveikot saattavat nyt julistaa tätä ilosanomaa, että nyt on tuotu blossit apteekkeihin. Mutta totuus on tästä hyvin kaukana. Blossit ovat ja pysyvät rikollisjärjestöjen käsissä.