http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 08, 2016

Tyhmät amerikkalaiset eivät välitä, ilmaisevat tukea kun heitä kusetetaan, että Venäjää on ammuttu ydinaseilla


Internetissä tehdyistä huijaus ja Amerikkalaisten kusetusvideoistaan tunnettu Mark Dice onnistui jälleen huijaamaan Amerikkalaisia ja kertoi, että Venäjää vastaan olisi isketty ydinaseilla muutama viikko sitten. 

Jenkkeihin tämä meni täydestä ja he olivat vain sitä mieltä, että Obama teki oikein. 


2007 vuonna jo eräs tv-kanava irvaili Amerikkalaisten tyhmyydellä. Varsinkin Jenkkien maantietämys oli aivan omaa luokkaansa, kun eräskin näistä jenkeistä osoitti Pohjois-Korean olevan Australiassa. Kartassa jota heille näytettiin, ei näkynyt maiden nimet ollenkaan.

Tästä sen näkee, että miten voi 318,9 miljoonan asukkaan kokoisessa useiden liittovaltioiden muodostamassa paikassa sivistys asua, kun koko näiden elämä pyörii maailmanpoliisivaltion ja oman navan ympärillä. 

Kun lähes jokaiselle keskivertoa kadunmiestä tyhmemmälle amerikkalaiselle muodostuu tällainen "Me Omistamme Maailman" (We Owns the World) kaltainen suggestio, jolla he olettavat että kaikki mitä USA:n hallinto tekee ryöstäessään mm. muita maita, että se on kaikki heille luvallista ja sallittua, koska he ovat maailmanpoliisivaltiona kaikkien muiden maiden yläpuolella.

Kuitenkin jos vielä katsotaan tarkemmin, että mikä on yleissivistyksen tuhonnut Yhdysvalloista, niin siitä vastuussa ovat ennenkaikkea yksityiset yhtiöt, joiden mainosrahoitteiset ja viihdeteollisuuden lonkerot sekä yksityistetyt palvelut ovat tuhonneet myös yleissivistyksen koko Yhdysvalloissa.

Yhdysvalloissa tuloerot ovat jatkaneet kasvuaan edelleen ja he olivat jo tuloeroja mittaavan Gini-indeksin sijalla 41 vuonna 2013. Terveydenhoito on jenkeissä edelleen täysin retuperällä. Varsinkin varattomille perheille tehty terveydenhoito huostaanottaa mm. lapset valtiolle ja toimittaa yksityisiin lastenkoteihin, joissa lapset otetaan lääkeyhtiöiden uusien psyykelääkkeiden koekaniineiksi.

Yhdysvaltojen moraalin rappiotila näkyy vasta vahvimmin maan korkeissa vankiluvuissa, joita on jo yli 2,2 miljoonaa. Lisäksi siellä vankilat ovat yksityisten voittoa tuottavien suuryritysten pyörittämiä orjalaitoksia, joissa teetetyllä vankien orjatyövoimalla omistajat keräävät voitot omaan taskuun ja sitten väittävät, ettei ole tarpeeksi rahaa pitää vankiloiden resursseja tarpeeksi siedettävällä tasolla. 

Tuollainen touhu muistuttaa vahvasti erään Helsingissä toimivan eläinsuojelujärjestön toimintaa, jossa tällä HESY ry:llä on käytössään kerättynä jo yli 6 miljoonan euron varat. Mutta eläintensuojeluun ei rahaa tunnu vieläkään löytyvän mistään.