http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 12, 2016

Poliittinen elitismi

Teksti: Teemu Vehkala

Olette varmasti huomanneet, että kuinka käytän tässä blogissa hyvin paljon sanaa "eliitti". Vaikka kyseisella sanalla tarkoitetaan normaalisti sanakirjan mukaan parhaimmistoa tai hienostoa, niin Illuminatin vapaamuurarien eliitin kohdalla näin ei voida kuvailla, koska valtioiden omaisuuden ryöstäminen ja sotien suunnittelu kabineteissa on kaukana aidosta parhaudesta. 


Esimerkiksi ammattiurheilussa monesti huippu-urheilijoita kutsutaan tuolla eliitti nimellä, että he kuuluvat liigan eliittiin. Jos he käyttäytyisivät jossain pelikentillä samalla tavalla kuin Illuminatin poliittista kähmintää harjoittava eliittti. Lahjoisivat erotuomareita ja sylkisivät vastustajien päälle, jos he silti tehtailisivat eniten pisteitä, niin ei heitä enää nimettäisi urheilijoina eliitiksi. Joten on hyvin tarkkaa, että missä asiayhteydessä tätä sanaa käytämme.

Aivan kuten sanakirja Wikipedia kertoo eliitistä, että on olemassa useita eliittiryhmiä: 

- Uskonnollinen
- Kielellinen
- Poliittinen
- Liike-eliitti
- Koulutukseen perustuva
- Taloudellinen 
- Sotilaallinen 

Että jos eliitti on sosiaalisessa rakenteessa taloudellisten ja poliittisten voimien tulos, mutta siinä vaiheessa kun joukko saatananpalvontaa harjottavia vapaamuurareita kokoontuu salaisesti päättämään siitä, että miten Syyriasta eskaloiva suursota saataisiin alkamaan, ei voida enää puhua mistään normaalista poliittisesta ja talouseliitin kokoontumisesta. 

Illuminatin salaseuran vapaamuurarit ovat vannoneet valansa Luciferille 33-asteen jälkeen ja heitä sitovat tiukat vaitiolot, ettei mitään loosien sisällä tapahtuvia asioita saa kertoa ulkopuolelle, tai muuten heitä kohtaa symboliset rangaistukset, jotka ovat heidän sisällä kovia. 
ElitismiPoliittisen ja talouden eliitin puolella on vallinnut aina niin kauan elitismiä, kun kansalaisilta on onnistuttu ryöstämään mm. verojen kautta omaisuutta. Elitismi on ollut eliitin tunne heidän ylivertaisuudestaan ja ylivoimastaan. Olette varmaan huomanneet, kuinka nykyiset kirjailiamme kuten Jari Tervo on laitettu ja maksettu kirjoittamaan Suomalaisesta valkoisesta roskasakista. Tämä on juuri se Suomen kansalaisia ja kansaa halveksuva asenne, jonka juuret Suomesta ulottuvat aina Ruotsin vallan aikoihin.
Fryksdalin käräjäoikeudessa julistettiin vuonna 1646 näin; "Jokainen suomalainen, joka ei tahdo oppia ruotsia, käydä kirkossa, käräjillä ja kokouksissa ja kaikin tavoin olla esivallalle kuuliainen ja tottelevainen pappisviranomaisille sekä hurskas ja lempeä ruotsalaisille, samaten kuin maan ja valtakunnan muut asukkaat, sen koti on poltettava, talonkirja tehtävä mitättömäksi ja on han jokaisen ruotsalaisen edessä henkipatto".
Kolmannes suomalaisista kuoli aikoinaan Ruotsin puolesta vierailla mailla käydyissä sodissa. Ruotsin armeijalla oli tapana siis sotia aina viimeiseen suomalaiseen. Suomalaisia kaatui arviolta noissa Ruotsin vallanhimon aikaansaamissa sodissa yli 300 000 suomalaista miestä. Ruotsilta kaatui noissa sodissa miehiä vain n. 100 000 - 120 000. 

Ruotsi oli siis aikanaan tällainen nykyisen Yhdysvaltain hallinnon kaltaista kolonialismia harjoittava maa. Maita käytiin ryöstämässä pitkin Eurooppaa ja ryöstösaalit tuotiin lopulta Tukholmaan.
Suomalaisten kapinoissa Ruotsin kruunua vastaan tapettiin hirveä määrä suomalaisia.
Ruotsin vallan aikoina silloinen Ruotsin eliitti onnistui mm. polttaa suurimman osan suomen muinaishistoriaa käsitteleviä tietoja (saagat). He uudelleenkirjoittivat suomalaisen muinaishistorian ja valehtelivat mm. sen, että Prinssi Rurik olisi ollut ruotsalainen, vaikka Rurik oli suomalainen ja hänellä oli Keski-Suomesta perisin oleva geenipooli.Ranskalaisissa n. 700-1100 luvulla kirjoitetuissa aateliskirjoissa ylpeillään sillä, jos suvussa on suomalaisen kuninkaan verta.1600-luvulla täällä oli verotus niin helvetillistä, että kirkolla oli niin paljon köyhiltä suomalaisilta riistettyjä verotuloja, että Turun tuomiokirkon katto oli valettu kullalla.Kaikki nämä jutut löytyvät Suomen museoviraston salaisista arkistoista, joiden päällä suomenruotsalainen eliitti on ja vartioinut, ettei tuohon kirstuun kukaan suomen kansaa edustava poliittinen taho pääse kajoamaan. Eikös tällainen toiminta viittaa suoraan maanpetokseen ?Näitä muinaishistoriallisia tietoja pimitetään edelleen ja siihen pätevää syytä emme ole vain sattuneet kuulemaan. Kenties jos tiedot julkistettaisiin, niin suomen kansan itsetunto voisi nousta liian paljon ja sen jälkeen tätä vanhaa tasaarikansaa olisi paljon vaikeampi eliitin hallita.Kuitenkin se suurin salaisuus, jota Suomen museovirasto salaa suomalaisilta on se, että Suomi on Euroopan vanhin kulttuuri ja kansa. Se on jo löydetty ja todistettu Espaniasta löytyneestä fossiilista.Jos Suomi on vielä ollut ensimmäinen kuningaskunta ja sen kuningaskunta on aikanaan tuhottu, niin tämä kertoo siitä, että kansaamme on aina sorrettu ja hyökätty ulkoapäin. Ruotsi piti Suomea orjinaan ja alisti monta sataa vuotta. Olimme myös Venäjän vallan alla. Nyt kun elämme tätä päivää, niin olemme nyt vaarassa joutua fasistisen EU:n liittovaltion vangiksi, joka tulisi syöksemään koko maan täydelliseen kaaokseen.Suomi on tällä hetkellä ulko ja sisäpoliittisesti täysin tämän pienen ja rikollisista koostuvan eliitin panttivankeina.

Ruotsista on samalla näiden viimeisen 400 vuoden sisällä tullut enemmän sisällepäin kääntynyt ja se ei enää näytä harjoittavan samanlaista sorto ja siirtomaa kolonialismia, mitä se aikanaan harjoitti. Tämä viestii siitä, että tuo maa on henkisesti kasvanut näiden satojen vuosien sisällä. Mutta nykyään tuon nilkkivaltion paikan on ottanut USA sekä Israel.Sillä koko maailmanrauha riippuu vain miltei näiden kahden sortovaltion henkisestä kasvuprosessista, missä vaiheessa esim. Israel ei enää jatka Palestiinalaisten sortoa. Nyt he edelleen väittävät, ettei Palestiinalaisilla ole minkäänlaista ihmisarvoa heidän silmiensä alla.  Vasta siinä vaiheessa, kun Israelin päättäjien keskuudessa valtaan astuvat ns. uuden ajan sielut, niin tämä asia alkaa korjaantumaan.
Perussuomalaisissa pitkään eduskunnassa istunut Veltto Virtanen on maininnut, että joka neljäs kansanedustaja on psykopaatti.Psykopaatti on sellainen ihminen, joka muun muassa suostuttelee ihmisiä, lukee helposti ihmisten tunteita ja käyttää toisiaan hyväkseen. Psykopaatti ei kykene tuntemaan ollenkaan empatiaa muita ihmisiä kohtaan, vaan käyttää vain kylmää älyään omien etujensa tavoitteluun. Entinen pääministeri Jyrki Katainen oli jo muutama vuosi sitten saanut kuulla, että tulee saamaan rahakkaamman diilin Claude Junckerin alaisena Brysselistä komissaarina. Se oli palkinto siitä, että Suomea oltiin onnistuttu jo velkaannuttamaan yli 44 miljardia hänen hallintokaudella.Valtiontalouden hiljaa tuhoava shokkidoktriini oli edennyt rikollisten pankkiirien mukaan hyvällä aikataululla ja pääministeri sai siitä palkkioviran Brysselistä. Katainen totesi vielä tv-kameroille, että "En minä ole lähdössä minnekään", kun huhut alkoivat levitä, että hänelle on luvattu Brysselistä komissaarin virka.Shokkidoktriini on USA:n hallinnon konsulttien kehittämä keino, jolla monikansalliset yhtiöt sekä pankit onnistuvat ryöstämään valtiot tyhjäksi, saamalla ne velkaantumaan.Jos Suomen tulevaisuus on vallanhimoisten psykopaattien käsissä, niin se ei tiedä kenellekään suomalaiselle valoisaa tulevaisuutta. Euroopan Unionista ollaan tekemässä karua liittovaltiota, jonka kautta valtioiden itsenäisyys tullaan viemään kokonaan. 

Illuminatin vapaamuurarit kun pelkäävät jokaisen EU-maan kansallismielisyyttä, joten siksi he aikovat poistaa sen liittovaltiolla. Samoin heidän suunnitelmansa on viedä myös EU-maiden valtionvarainministeriöt pois ja tuoda tilalle vain yksi EU:n oma valtionvarainministeriö, jottei enää mikään maa voisi päättää omista asioistaan.EU:n on nyt tuhoamassa federalistit, kuten Paavo Väyrynen tässä äsken totesi Tampere talolla pitämässään puheessa. Sanoisin kuitenkin, että EU:n ovat nyt tuhonneet feodalistit, jotka yrittävät viedä EU-mailta kaiken päätöksenteon ja siirtää sen Brysseliin.

Illuminatin vapaamuurarit jotka ovat sekaantuneet Euroopan Unionin ulko ja sisäpolitiikkaan ovat pahimman luokan talousrikollisia, joita yksiäkään ei olla valittu valtaan demokraattisilla vaaleilla. He ovat verkostoituneet pitkin Eurooppaa ja esim. Italiassa he pitävät salaisesti valtaa P2-loosin kautta ja ovat sekaantuneet poliittisiin salamurhiin, huumebisnekseen sekä salaiseen valtioiden keskellä käytävään asekauppaan. 

Tällä hetkellä he ovat juonittelemassa sitä, että miten Syyrian sotakonflikti saadaan jatkumaan ja yrittävät kaikin keinoin saada lietsottua Turkin ja Venäjän välille suuren konfliktin.


Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev varoitti alle vuorokausi sitten "uudesta maailmansodasta", joka oli suora viesti siitä, että hän myös tietää mitä tämä kasaarien rikollinen mafia on juonimassa kabineteissaan tällä hetkellä.

Maailman johtavien maiden ulko- ja puolustusministerit kokoontuivat eilen Brysseliin ja Saksan Müncheniin neuvottelemaan uusien rauhanneuvotteluiden kaaduttua viime kuussa.

Medvedev totesi neuvotteluista, että "Amerikkalaisten ja arabikumppaneiden täytyy nyt ajatella selkeästi, että haluavatko he pysyvän sodan. Olisi mahdotonta voittaa sellaista sotaa nopeasti etenkin arabimaailmassa, missä kaikki taistelevat toisiaan vastaan. Kaikkien osapuolten pitää pystyä istumaan saman neuvottelupöydän ääreen sen sijaan, että aloitamme uuden maailmansodan".